Hanimlar 2. Bebegim olcak ilkinin ismi NİL buda erkek olursa MERİÇ koycam diyorum esim o ne oyle mercimek gibi gibi diyor koymam diyor bide ailece görüştüğümüz arkadasimiz var onlar da kötü isimmis pirinc gibi baska arayin dediler moralim bozuldu cok ben cok beğeniyorum hem soylenisi kibar hem kizimin ismine uyumlu nehir ismi ikiside baka arasam mi yoksa inat edim bunu mu koysam yanina isim koy derseniz zaten koycam onu da ben seccem cunku kizimin bir ismini babasi koydu bunda iki isim hakkida benim olcak
valla canim bana da hoş gelmedi malesef bence eşinle inatlaşma baska bi sürü isim var onları arastir
Yani ahmet muhammed musataf ali omer osman gibi isimler varken ..
Canim meric koyucagina mirac koy daha anlâmli meric deyince benimde aklima ahu tugbanin merici geldi
Mercimek princ derken ? Esin fazla obur sanirim okadar dusunsem aklima gelmezdi valla
Kime ne senin çocuğunun isminden eşinin ne dediği önemli tabi ama eğer öyle bilet varsa hoşuna gidiyosa koy tabi
İlla ki bir nehir ismi diyorsanız tuna veya aras ismini koyabilirsiniz
Meric gayet guzel isim millete ne allah askina pirinc nedir ya benim hic aklima gelmedi **** oluyorum boyle tiplere esini ikna edebiliyosan et herkes ahmet mehmet koymak zorunda degil bende masal koyucam kizimin ismini kaynanam kalkto o ne oyle anlamsiz dedi bende cat diye sensin anlamsiz babasi begendi ben begendim anlamsiz olan bisey yok dedim kesti sesini daha agzini acamadi
Nehir isimleri seviyorsan, Tuna da güzel isim. Ya da Meriç e yakın sesli Miraç ismi olabilir canım. Sen de mi artık istemiyorsun meriç ismini?
valla sen begeniyorsan kkime ne canim bende ela koyucam dedim eltim dedi kizdirmasinlar dedim her isimle hemen hemen dalga geciyorlar diye ben begenmisim kime ne ayrica meric mercimek hic uuymuyor :)
Su an birqz ıktıdar meselesı olmus gıbı kardeş.Hele bi sakinle bi daha tara isimleri bence koyma hakkı eslerde ortak. O koyduydu ben koyacam degılde ıkı kısınınde sevecegı ısım yeterlı yakıb arkadasmıs felan hıkaye kımsenın hakkı yok bu konuda.
Cinsiyet belli değilse nehir de olabilir canım:) erkekse aras ta olabilir :)meric ismi güzel bence kuzum ama pek kız mı erkek mi belli değil ya o yüzden de bi sorun olabilir..
Canim alınma fikrimizi soyluyoruz zevk meselesi ama bencede isim güzel değil ya
Kızının adı nil se oğluna da tuna koyabilirsin. Nehir ismi yine. Ama bence meriç de çok güzel. Trakya tarafında da yaygın bir isimdir. Benim hoşuma gitti.
Yani o kadar kötü gelmiyor kulağa ama bence çocuğunuz için daha anlamlı isimler araştırabilirsiniz benimde bi kızım var adı Feyza ben koymuştum bu ikinci gebeliğim nasipse oğlum olcakmış bu seferde eşim koymak istiyor ve Murat ismine karar verdik yani bana göre anlamı önemli değişik olmasından ziyade ailede aynı isim olması benimde hoşuma gitmiyor tabi ama daha zamanınız varsa araştırın biraz daha derim
Yaa canım evlat senin değil mi? zaten 9 ay her türlü ceremesine biz katlanırız isim koymaya sira gelince herkes haddini aşıp benim hakkım ben koycam diye ortalığa düşmez mi verem oluyorum..
Burda bazı arkadaşlarda moralini bozmuş güzel değil falan gibi bence gayet güzel sen annesi olarak ona heves etmişsin niye hevesin kursağında kalsın. Kimseyi takma çocuğuna içinden geçen ismi koy ;)
Canım daha cinsiyeti belli değilmiş o yüzden şimdiden strese girme erkek isminde de odaklanma kız ismine de bak :D çünkü gdnelde tam tersi çıkıo erkek ismi araştırırsın kızın olur. Bende ikinciye hamileyim hep kız ismi araştırırken oğlum olacağını öğrenmiştik kız olsaydı adı belliydi :D
Canım MİRAÇ da olabilir hem MERİÇ e yakın. Ama başkalarının hoşuna gitmesi gerekmiyor. Her isme bir şey takarlar. Senin hoşuna ne gidiyorsa onu koy canım
Daha cinsiyet belli değil herhalde niye moralinizi bozuyosunuz ki
Eşinin de beğeneceği ortak bir isim koyun inat etme canım çünkü çocuk onunda çocuğu .İkinizin içine de sinsin ismi.
1,491,515 soru
24,372,348 cevap
348,122 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın