0 oy
1,395 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kızlar . Biliyorsunuz ateş problemi çekiyoruz dünden beri. Bu siyahlıklar ne parça parça siyah şeyler çıktı. Bir de kalın. Kürdanla inceledim parçalanıyorda... Çok az böyle şeyler çıkmış. Dün ates düşürücü verdim . Şurup yapmış olabilir mi? Siyaha yakın koyu yeşil arasında gidip gelen bir renk 

image

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Fikrim yok cnm geçmiş olsun 
tarafından
Çok sağol canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bilmiyorum cnm post üste çıksın inşallah bilen biri çıkar
tarafından
Çok sağol canım
0 oy
tarafından
Genelde sancılı bebeklerin kakası böyle olur askm
tarafından
Sağolasın canım
0 oy
tarafından
Postum üste çıksın
0 oy
tarafından
Kac aylik bebek? Demir ilaci ya da ek birsey kullaniyor musun?
tarafından
Yani tecrubelerime dayanarak, ates kakada degisiklik yaratmaz, bogaz enfeksiyonu balgam falan da bu siyahligi yapmaz. Kan ilaci kakada siyahlasma yapabiliyor o yuzden sordum, ondan olabilir, sanirim anne sutu de aliyor kakadaki o top top puturler sindirelememis anne sutu cunku, yag gibi cikiyor kakayla, siyahlik da genelde kan ilacindan olur ancak yine de takip edip dr una bir sor istersen
tarafından
Çok sağol canım bilgilendirdiğin için . Geçen Yumurta verdim 3 gün kuralı ile . Yumurtaya başladığım günün sabahı dışkı yaptı. Akşamında yumurtaya başladım. 3 gün boyunca verdim 4. Gün dışkı yaptı. 3 gündür yediği yumurtaları çıkardı hiç bir problem yoktu. Bugün gene dışkı yaptı dünden beri hasta. Sonra böyle çıktı dışkısı. dün gece ateş düşürücü verdi hastane ondan kaynaklı mı diyorum acaba. Çünkü daha dün dışkısını yaptı en az 4 gün yapmazdi. Hatta Yaptığı zamanda ben bacak hareketleri ile çıkarırdim. Hem erken yaptı bugün hemde kendisi çıkardı dışkısını. Ve böyle bir dışkı çıktı. Şaşırdım
tarafından
Nacizane tavsiyem, bebeklerde ek gida 180 gun dolunca baslamali, yani 6 ay, mutlaka doktoruna sormussundur gerci ama bebek bagirsagi 180.gunden once ek gidayi hazmedebilecek kapasitede degil maalesef, hani illa baslanacaksa da yumurta gibi agir bi gida ile degil yogurt meyve sebze gibi hafif seylerle tadimlik olarak baslanabilir. Yumurta agir bi besin, 3 gun art arda agir gelmis olabilir, ek gida doneminde kakada renk ve kivam degisikligi gorulebilir, kaka duzeni sıklıgı degisebilir bunlar normal canim. Ama yani dedigim gibi yumurta agir bi besin henuz bagirsak gelisimi tamamlamadan bi tık agir gelmis olabilir. Cunku ne ates ne bogaz agrisi ve calpol kakada rengi degistirmez
tarafından
Teşekkürler canım bilgilendirdiğin için. Biz doktorumla 4. Ayında başladık tadimlarimiz bitti. Şuan sebze çorbası içebiliyor havuç kabak... bir kase hemde:) bir problemde olmadı hamd olsun. 3 gün yumurta verdikten sonra dışkısını çıkardı hiç bir problemi yoktur. Ama yumurtaları çıkardığı halde gene böyle dışkı yaptı bende hastalığına yordum. Acaba usuttugunden de olabilir mi
tarafından
Tamam madem doktorla ilerliyorsaniz hic sıkıntı yok :) usutmede genelde boyle mukuslu gibi oluyor kaka ama tabi bu da olabilir, kan ilaci da yapmis olabilir, takip etmek gerek tek seferlik birseyse ustunde durmaya gerek olmaz ama tekrarlarsa tabi mutlaka bi dr fikri almak gerekir bence
0 oy
(20,948 puan) tarafından
Ek gıda olarak ne verdin 
tarafından
Yumurta verdim 3 gün kuralı ile . Yumurtaya başladığım günün sabahı dışkı yaptı. Akşamında yumurtaya başladım. 3 gün boyunca verdim 4. Gün dışkı yaptı. 3 gündür yediği yumurtaları çıkardı hiç bir problem yoktu. Bugün gene dışkı yaptı dünden beri hasta. Sonra böyle çıktı dışkısı. dün gece ateş düşürücü verdi hastane ondan kaynaklı mı diyorum acaba. Çünkü daha dün dışkısını yaptı en az 4 gün yapmazdı. Yaptığı zamanda ben bacak hareketleri ile çıkarırdim. Hem erken yaptı bugün şaşırdım hemde kendisi çıkardı dışkısını. Ve böyle bir dışkı çıktı.
(20,948 puan) tarafından
Olabilir ilaçtan su veriyorsun demi veriyorsan hazır su ver yada kaynatılmis kan ilacı da aliyirmus normaldir bu şekilde olması
tarafından
Evet veriyorum. Ek gıda da verdiğim için doktorum suya yüklen çok ihtiyacı var dedi. Mama alırken bile ihtiyacı varken ek gıdaya geçtiğin için günlük 20 cc yetmez diye bir konuşma yapmıştı. O yüzden suyunu falan veriyorum teyzesi
(20,948 puan) tarafından
Evet su içsin yararı olur

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 324 göst.
4 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Özlemm ❤ (926 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 460 göst.
0 oy
1 cevap 177 göst.

Kategoriler

1,512,745 soru

24,673,153 cevap

367,379 kullanıcı

...