Eşim ev buldu uygun borç yapck diyor kira vermektense 4 yıl borcunu bitirirsn eski yapı içi tadilat olursa güzel olur 3 oda balkon çatı katı daire yapılmış yüksek tavan yıkılsa hisse düşer düşüncem de bu kaynanmn evi dubleks eltm üste ayrı kaynanmla birlkte otryom çocuklarma çok bakrlar oğlum okdar ağlar 6 aylık onlar tutar ben yemek yiyene kadr kızım da çok mız mız Kayınpederim dışarı çok alıştırmş babam gile bile gidyorun durmyo iyi güzel rahtm ama duş konusunda kalablk kaynbabm sürekli evde emekli giyim konusunda raht değlm eşimle yanlz kalamıyoruz ve düzen bnm istedm gibi değl bu yüzden çıkmak istiyorum eşim deıd senın içinde olsa yeterki huzurlu ol dedı için raht etsin kafamı yedin ayrı ayrı dedım sonra ilerde yüzüme vurma sen yaptın etin dedı söylicem valla sen yaptın bna kalsa bu evden bir adım atmam dışarı odan var çocuklarna bakıyolar yemk yapılıyor bana kalsa araba alırdım burda oturum ömür boyu e dedım herks bir ödüyolr borcu bna sana vermzlr buraya ortak çocuklarm raht olamadıktan sonra otursam ne raht duş alamadıktan snra napm beni acayip soğutu eşim