0 oy
284 göst.
Aile kategorisinde (845 puan) tarafından

image

image

binlerce takipçisi var ama kapora istiyorlar bileniniz var mı ya ek iş yapmam lazım

11 Cevaplar

0 oy
(12,278 puan) tarafından
Sakin güvenme ama sakın 
(845 puan) tarafından
Yaa teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(4,695 puan) tarafından
Yalan bunlar canım dolandırıcı hiç bir fasoncu kapora istemez 
0 oy
tarafından
Kapora istemeleri pek hayra alamet değil 
(845 puan) tarafından
Bende o yüzden size sorayım dedim daha önce hiç evden çalışmadım
tarafından
Yoo bacım baktım bu sayfaya görünen dekonttaki isim varya sonradan yazılma üstüne. Yani öyle bir dekont var ama üstündekı isim sonradan yazilmis ayrıca gönderiler sınırlı ve yorumlar engellenmis
0 oy
(712 puan) tarafından
Sikayett hattina gir bir sürü magdur var canm bende yaptım şimdi tekrardan kimlik cikaricam papara ya üye yapıp senin uzerinden kara para yani borsa çeviriyorlarnis
0 oy
tarafından
Canım o takipçiler hep sahte oluyor dolandırıcı bunların hepsi para isteyen kimlik bilgisi isteyenlerin hepsi dolandırıcı 
0 oy
tarafından
0 oy
(5,954 puan) tarafından
Yalan yaa bi ara ablam da 300 tl falan göndermişti kandırdılar yollamadılar
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Acente diyor ama dogru düzgün sirket ismi yok inanma bence tescilli belge lazm firma ismi vs.
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Dolandırıcı bu takipçileri de sahte.Ek iş veren sizden para almaz
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Bı akrabamız önden kapora gönderdi bunun gibi siteye daha o günden sonra haber alınamadı oradan yani bu kadar diyim sana
0 oy
tarafından
Güvenme canım geçen haberlerde dediler nüfus kimliğini falan alıp değişik şeyler yapıyorlarmış sahte yani

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 59 göst.
0 oy
2 cevap 145 göst.
19 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Husnes (210 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.
20 Şubat 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde ozge.123 (666 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 201 göst.
21 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fatmazehraasci (40 puan) tarafından soruldu

408,150 soru

12,258,734 cevap

37,313 kullanıcı

Kategoriler

...