0 oy
505 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde tarafından
düzenlendi
dddddddddddddddddddd

18 Cevaplar

0 oy
(1,772 puan) tarafından
Ben genelde kişisel gelişim okumaya bayılırım en sevdiğim de Ahmet Şerif izgoren onun kitapları baya iyi 
tarafından
Yaaa lisede kisisel gelisim ben de cok okurdum ama sonra sonra nedense hep kendini tekrar ediyorlar gibi geldi. Ama ahmet serif izgoren'i cok duydum, bi denemek istiyorum bakalim :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben alacakaranlık serisini cok severek okumuştum canim
tarafından
Filmler yapmacikti canım kitaplari daha guzeldi
tarafından
Kesinlikle katiliyorum..
tarafından
kiz göçebeyi.okudun mu ?
tarafından
Yoook bacim okumadim konu ne kiz merak ettim?
tarafından
alacakaranliğı yazan kişi yazmiş ve harikaaa
0 oy
(2,826 puan) tarafından
Ben canan Tan 'cıyım kitapları çok güzel özellikle Piraye 
tarafından
Aaa evet... Piraye efsanedir...  Yuregim Seni Cok Sevdi'yi okumustum o da cok guzeldi :)
(2,826 puan) tarafından
Aynen çok güzel kitapları var ölüme fısıldayan adam kitabını da öneririm iki serisi var birde siyah kuğu
tarafından
Not aliyorum tesekkurler :))
(2,826 puan) tarafından
Rica ederim ☺️
0 oy
(5,337 puan) tarafından

Bende cok severdim ama son 1-2 yildir okuyamiyorum, evlilik is hayati derken bi de teknolojinin etkisi sanirim hep netteyiz :(

Amin Maalouf tum kitapları önerebilirim

Alamut Kalesi

Sefiller

Suc ve Ceza

Dönüsüm

İnce Memed

Agatha Chiristie

Olasiliksiz

Empati

Golgesizler (filminide oneririm)

Ilk aklima gelenler bunlar 

tarafından
Amin Maalouf ahhh... Semerkant'i okumustum be guzeldi... Donusum zaten efsanedir, Gregor Samsa abimiz :) İnce Memed desen zaten tartisilmaz bile... Olasiliksiz ve Empati serisjni de okumustum ancak nedense cok saramamisti beni, hani basladim diye gorev icabi bitirmistim :))
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Patasana, Uçurtma avcısı, Bin muhteşem Güneş , Olasılıksız, 

aklımda bunlar var üniversite zamanında ve öncesi çok okurdum snra evlilik çocuk derken hiç fırsat olmuyor 
tarafından
Ucurtma avcisi, bin muhtesem gunes ve olasiliksiz serisini okumustum. Ama Patasana'yi okumadim, hemen listeme ekliyorum :)
Aslinda wakit bulabiliriz ben kendime de kiziyorum, gunde 15 sayfa okumak bile insana ne iyi gelir, ama teknoloji hepimizi esir aldi o wakti ekran karsisinda geciriyoruz :(
(2,139 puan) tarafından
Patasana çok güzel bir kitaptır sonuna çok şaşırmıştım. Filmi çekilse dediğim kitaplardan biri :)
tarafından
Filmlerde hep bozuyorlar yaaa... Neyin filmini cektilerse mundar ettiler :) ama soyle hakkini vere vere yapsalar wallahi on numara olur :)
0 oy
(851 puan) tarafından
Polisiye sevenlere Sır Arthur Conan Doyle nin kitaplarını öneriyorum. Bu arada Stefan Zweig , Dostoyevski, Tolstoy ve Gogolu çok severim 
tarafından
Doyle'u duydum ama hic denemedim, aslinda severim akici polisiye kitaplar, denicem en kisa zamanda :)
(851 puan) tarafından
Çok zevk alacaksın okurken . satın alma fırsatın yoksa YouTube'da sesli kitap olarak dinleyebilirsiniz
tarafından
Sesli kitaplara pek isinamadim, online kitaplara da. Benim elime alip elimde tutmam lazim, carsi icinde oturuyorum ilk firsatta kitapciya ugrayacagim :)
0 oy
(131 puan) tarafından
Berrin Karapınar ın kitaplarını tavsiye ederim çok akıcı bir üslubu ve sürükleyici kitapları var
tarafından
Hangi tarzda yaziyor? Duymamistim not alayim okunacaklar listesine :)
(131 puan) tarafından
Romantik komedi ve aşk romanları var
tarafından
Tamamdir tesekkur ederim :))
0 oy
(2,210 puan) tarafından
Ayşe kulinin nefes nefese kitabını çok beğendim.. tarih ve aşkı  seviyorsan okumani tavsiye ederim. 
tarafından
Aaa severim, sevmem mi, Livaneli sevmemin en buyuk sebeplerinden biri aski ve tarihi cok guzel harmanlamasi. Ayse Kulin'in bazi kitaplarini okudum ama nefes nefeseyi okumadim, en kisa zamanda insallah :)
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Ayşe kulin en sevdiğim yazar tüm kitaplarını okudum nerdeyse :) Livaneli Kafka ve dünya klasikleri . Bu ara bebek kitapları :))
tarafından
O zaman ben de sana bir bebek kitabi onereyim, Tracy Hogg - bebek bakim sorunlarina mucize cozumler :) kizimi bu kitapla buyuttum oglumu da onunla buyutuyorum kesinlikle basucu kitabi yapilacak kadar anneye yardimci. Tavsiyemdir :)
(1,466 puan) tarafından
Hemen temin ediyorum çok teşekkürler :)
tarafından
Rica ederim ne demek :)
0 oy
(3,575 puan) tarafından
Uzun uzun yazamayacağım ama şu ara Stephen King in son çıkan kitabı Enstitü' yü okuyorum.

Yetenekleri olan küçük çocukların esrarengiz bir şekilde bir yerde toplanması ve üzerinde deneyler yapıldığından bahsediyor. Henüz bitirmedim. Ama sıradışı. 
tarafından
Konusu tam sevdigim tarz! Biraz netflix dizisi stranger things i animsatti bana, en kisa zamanda edinecegim! Cok tesekkurler :)
(3,575 puan) tarafından
Rica ederim. Çok okuyacak zamanımız olması ümidiyle
0 oy
tarafından

Ahhh zeynebim ne iyi ettin de bu postu actin ☺️❤️ kitap okumak ennnnn sevdigimmmm❤️ hemen yaziyorum :

Sabahattin Ali kurk mantolu madonna

Zulfu livaneli serenad

Zulfu livaneli huzursuzluk

Zulfu livaneli kardesimin hikayesi

Zulfu livaneli leylanin evi

İlber ortayli bir ömür nasil yasanir

George orwell hayvann ciftligi

Tolstoy insan ne ile yasar

Antonio de saint Kucuk prens

Jose mario de Seker portakali

Charles dickens iki sehrin hikayesi

Cok varrrr ama , deli gibi kitap okudugumu bilirim.uykumdan feragat edip sabahlara kadar okudugumu...

Bunlar ennnnnn cok etkilendigim hatta okurken agladigim kitaplar , mutlaka ama mutlaka okunmali  ☺️❤️ 

Hepsi ruhuma işledi hepsiii❤️

tarafından
Huzursuzluk ve Kardesimin Hikayesi'ni okumustummm hatta Huzursuzluk'u 2 kere okudummm :) Sevdigim kitaplari ustunden zaman gectikten sonra donup donup okuyorummm ❤️❤️❤️❤️ Livaneli ya... Kitabi, kalemi, muzigi... Vazgecemem hayatta... Serenad'in her satiri icime islemisti cok uzun sure etkisinden cikamamistim hep boyle bi aglamakli gezmistim... Benim de siparislerim birikti vallaaaa hemen bir carsi ya da idefix yapmam lazimmmm ❤️❤️❤️❤️ beni de Toprak Ana'da cooook etkileyen bir yer vardi, hemen ekran gotuntusu aldim yorum olacak aticam postun altina sana :))) kitabi da tekrar cikardim yine okuyacagim aklima dustu heheheheeh ❤️❤️❤️❤️ benim cevremde cok okuyan arkadasim yok ahhh keske olsa okuduklarimi konussam anlatsam fikir alis verisi yapsak maalesef pek yok halbuki okuduklarimi anlatmayi tartismayi cok severimmmm ❤️☺️
tarafından
Ayyy kuzummmm beraber konusuruz ❤️☺️ yazisiriz burdan ❤️ ben de cok severimmmmm .Konustukca heyecanlaniyorumm .Sevdigim kitabi birisi okumus olsun o an ona bakis acim degisiyor☺️ cok seviyorum boyle seyleri
tarafından
Ben de cok severimmm kitaplar olsun filmler diziler olsun fikir alis verisi yapmayi ustunde konusmayiii ❤️☺️ konusuruz konusmaz miyiz yaaa ❤️❤️❤️ bi ara da dizi ve film postu yapalim miiii ❤️
tarafından
Evetttttt☺️❤️ yapalimmmm tabi ❤️ yapinca bana haber ver hemen kosar gelirim yorumaaa
tarafından
Anlastikkkk ❤️
0 oy
tarafından
Uykum geliyor okuyamıyorum 
tarafından
Gunde uc dort sayfa ile kendini zorlamadan alistirabilirsin :) Yoksa bir oturusta yarim kitap okumak zaten cok iddali :)
0 oy
tarafından

Postu görünce gözlerim parladı <3 çok severim okumayı Cook. Hele şu son dönemde felaket haberlerini okuyarak atlatmaya çalışıyorum. Ben biraz karışık okuyorum, o an hangi konuda okumak istiyorsam. Mesela şuan daha akıcı biseyler olsun istedim İskender Palanin kervan kitabını okuyorum. öncesinde Ahmet umit kayıp tanrılar kitabını okudum kitap boyunca nabzim düşmedi :)) beslenmeyle, bebek bakimiyla ilgili de kitaplar okuyorum, bazen dini kitap okuyorum ruhumun ona ihtiyacı oluyor. 

tarafından
Ah ne guzel :) insanin ruhunu besliyor degil mi :) butun dunyanin derdi kitap elindeyse yok olup gidiyor :) Ahmet Umit'i duydum aslinda ama bi turlu alamadim, simdi kitapciya ugrayinca alinacaklar listesine ekliyorum hemen :)
tarafından
İskender pala kitaplarını da tavsiye ederim. Kervan biraz daha ağır akıyor ama ben dilini çok seviyorum.
0 oy
(8,028 puan) tarafından

Nazan Bekiroğlu bayılıyorum. Mustafa kutlu ve Bahadır Yenişehirlioğlu da vazgeçemediklerimden. Dini olarak Osman Nuri Topbaş ve Nureddin Yıldız. Bu aralar fazlasıyla bebeğim için okuma yapıyorum. Uyutuyorum ayağımda saklarken bir iki sayfa dahi okusam bin fayda. En sevdiğim yazar ise Aletha Solter :angel:

tarafından
Ben biraz dini ve tasavvufi seyler okumak istiyorum ama bu konuda cok bilgisizim. onerebilecegin seyler varsa cok mutlu olurum :) insan firsat vakit bulabilir gunde 15 dakika bile olsa, yeter ki istesin degil mi :)
(8,028 puan) tarafından
Aynen öyle. Çoğu zaman çocuğum uyanıkken evde bağıra bağıra okuyorum :D
(8,028 puan) tarafından
Nureddin Yıldızın dili tam olarak gençlere hitap eder şekilde. Onun tüm kitaplarını öneririm doğrusu
tarafından
Aldim notunu cok tesekkurler :))
(8,028 puan) tarafından
Rica ederim ❤️
0 oy
(932 puan) tarafından
Sebahattin ali kitaplarının lezzeti doyumsuz canim
tarafından
Ah olmaz mi... Dili biraz agirdir ama oyle de guzeldir ki insan doyamaz...
0 oy
(2,139 puan) tarafından
Ben polisiye aşığıyım. Ahmet Ümit ve Agatha Christie favori yazarlarım.
tarafından
Agatha Cristie ben de severim aklima dustu yine okuyayim bak :)
0 oy
tarafından

Serifemmmm bu sana gelsinnnn <3 bana hep topraktan gelip topraga gidecegimizi hatirlatir hep huzunlenirim burayi okurken nedense :'(

image

0 oy
(1,007 puan) tarafından
Son zamanlarda Serkan karaismailoglu kitapları çok güzel Mater serisi....sonra Azra kohen gör beni okudum bayıldım...kirpinin zerafetini oluyorum şimdi o da güzel ama sıcaklardan mi ne çok.okuyamiyorum...Grange kitaplarını da severi hepsini okudum ortalama..bundan sonra yaşar kemal İnce Memed serisine baslayacagim
tarafından
Azra Kohen'i ben de cok severek okudum, akici bir dili var, ama diziye cevirmesinler yaa olmuyor :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 133 göst.
6 Ağustos 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Zbasmmr (940 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 314 göst.
6 Haziran 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Zbasmmr (940 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,085 göst.
22 Şubat 2023 Aile kategorisinde Lisa1234 (1,389 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 820 göst.