0 oy
218 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
........................

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bnm kuzenimin eltisi 4. Getirdi sezeryanli oda 3 kızı vardı oğlan için getirdi nasip değilmiş demekki kızı oldu yine ama en küçüğü kaç yaşındayken getirdi bilmiyorum
tarafından
Teşekkür ederim bizde dört bebiş istiyoruz şuan ikinci yolda daha minnacık 6 haftalık :) ama internette gördüğüm bazı yazılar beni korkuttu o yüzden sormak istedim
tarafından
Allah bir avazda kurtarsın inşallah evet sezeryanliysaniz 3 öneriyorlar
tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun:)
-Reklam-
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Valla arkadaşım 4.yü yapacak aralarında 1yaş bile yok üst üste oldu, sezaryen hepsi ama bağlatıcak galiba çünkü çok tehlikeli doktor kızdı
tarafından
Aaa gerçekten mi maşallah diyelim ama isteyerek olmuş hepsi sanırım yoksa birinden biri farklı olurdu
(1,862 puan) tarafından
Yok canım ya 2si kazayla oldu, ama mesela başka bir arkadaşım var 3sene geçti 2.çocuğa hamile dikişlerin çok zorluyor diyor onun ilk sezaryen kötü geçmişti, yani biraz vücutla da alakalı, doktor da çok önemli çünkü riskli bişey ya
tarafından
Bende özelde olmuştum kızım 14 aylık şuan 6 haftalık hamileyim inşallah bir sorun yaşamam
0 oy
(1,021 puan) tarafından
Ablamın eltısı 4 bu komsum 5 cocugu var hepsi sezeryan
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(15,312 puan) tarafından
Benim ablam 4 kere dogurdu sezeryanla. Ilk 3 dogum sorunsuzdu ama 4.dogumu yapabilmek icin doktoru ve hastaneyi zor buldu. Devlet hastanesi , fakülte , özel hastanelerin hiçbiri kabul etmedi. Araya tanidik sokup 1 doktor buldular o yaptirdi dogumunu. Sanirim 4 sene vardi aralarinda. 
tarafından
Yaa kötü olmuş sağlıcakla büyüsünler inşallah teşekkür ederim cevabınız için;)
0 oy
(775 puan) tarafından
4. Ye de müsaade ediyorlar hatta eltimin 4. Olack olursa kaynıma kalsa 5 bile olur
tarafından
Çok teşekkür ederim;)
0 oy
(3,102 puan) tarafından
4 ü bilmemde bir tanidik 3 cocugu 1 er yil arayla sezeryan yapti.
tarafından
Teşekkür ederim:)
0 oy
(15,869 puan) tarafından
Arkadaşım 4 . sezaryeni oldu 1.5 sene falan vardı sanırım 
tarafından
Teşekkür ederim:)
0 oy
(9,242 puan) tarafından
Görümcem birer sene arayla beş yapti

İlgili bir soru bulunamadı

404,236 soru