0 oy
728 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu benim bugünkü eşimin ruh hali :D artık yeter iş deme bana dedi gitti uyudu :D
tarafından
")) zavalliciklar
-Reklam-
0 oy
(416 puan) tarafından
Benimki tam bir öküz maalesef çünkü kendisi beni aldatmakla meşgul hiç anlayışlı bir insan değil yardım etmez yeni doğum yaptım yardım edip bebeğine bile bakmıyor 

Hergun telefonunda kadın numaralarını görüyorum ve mesajını gördüm kendisi Allah'tan korkmadığını için yapıyor bana şiddet bile uyguladı
(2,587 puan) tarafından
Peki sen niye hâlâ böyle bi adamla birliktesin??
(416 puan) tarafından
Yavrum daha 22 günlük biraz toparlansin istiyorum gerçekten bende istemiyorum bu adamla yaşamak yapmadığını bırakmadı bana
(2,587 puan) tarafından
Rabbım yardımcın olsun ezilme sakın öyle bi adama karşı ömür geçmez böyle
(416 puan) tarafından
5 yıllık evliyim yapmadığı eziyet kalmadı sustum bugüne kadar ama aldatmayı kaldıramıyorum
Dün gece kadına Messenger den mesaj yazmış
Ağlamaktan gözümde yaş kalmadı Allah'tan korkusu yok yavrusu dan da utanmıyor
(416 puan) tarafından
İnsanı değerli yapan güzel anı ve vaktidir demiş anlamaya çalışıyorum ne demek istiyor arabasında cinsel gücü artırıcı macun gördüm kullanmış aklıma herşey geldi
tarafından
Böyle bir insan için kendini uzmenin vakti geçmiştir . Sen üzülmekle değil güçlü durmaya çalışmakla ugrasmalisin şuan . Neden hep biz kadınlar ağlayalım . Sen şuan dikdur güçlü dur toparlan sen de bebeğin de . Annen arkandsysa git annene isteyen zaten köpek olur. Olmasa da canı cehenneme sen rahatins bakarsın onsuz .
(416 puan) tarafından
Annemi 2 yaşındayken kaybettim hayatta değil üvey anne yüzünden babamda bakmadı bize
Çektiğim yetmezmiş gibi birde bu adam çektiriyor bana

Haklısın evladım için ayakta dik durmam lazım
(416 puan) tarafından
Zaten cehennem de yanacakta iki elim yakasinda olacak öbür dünyada Hakkımı helal etmiyorum doğum sancısı cekerken kalkıp yemeğini yaptım kıyafetlerini ütüleyip dolaba astım sonra hastaneye gittim ayakta duramıyordum sancidan bebek düşecek gibi oluyordum
tarafından
Böyle adiler hak etmiyor ve siz hak ettiğinden fazla değer veriyorsunuz o yüzden böyleler
(416 puan) tarafından
Kendimden daha fazla değer verdim gece aciksa hemen kalkıp bisiler hazırlıyorum ki aç kalmasın die ama bana beni aldatarak teşekkür etti ama biliyorum ki rabb'im bunu yanına koymaz
tarafından
Bundan sonra yapma
(416 puan) tarafından
Doğumdan sonra yapmadım artık umrumda değil kalp rahatsızlığım var artık bebeğimi düşünüyorum

Dikişim ağrıyor yürüyemiyordum ağrım var die bana dilenci gibi yürüyorsun diyo midesi bulanıyomus
(416 puan) tarafından
Kendimi mahvetmekten başka bir şey yapmadım ne hakaret ettiyse şiddet gördüm sustum bebeğim doğduktan sonra aç mı kalmış kıyafeti mı kirli hiç umrumda değil kiminle aldatıyorsa  onun yanına gitsin
tarafından
Sustugun için bu durumdasın. Sen ona çocuk dogur ameliyat ol dilenci gibi yürüyorsun desin Allah ıslah etsin inşallah
(416 puan) tarafından
Normal doğum yaptım ben sezaryen olsam Allah bilir başıma beler yapar
(416 puan) tarafından
Doğum yaptım yanımda kimsem yoktu tek başımayım insanın eşinde Hayri yokmuş hastalıkta sağlıkta evet derler ama ben hasta olunca bunu yaptıysa yaşlansam ne yapar bilmiyorum
tarafından
Kız sen ona evlat verdin ne olursa olsun.  Çocuğuna nasıl davranıyor peki
(416 puan) tarafından
İlgilenmiyor odada bile uyumuyor bebek ağlıyor die
(416 puan) tarafından
Hamileyken 4 aylıktim öyle bir düşürdü ki bebek düşsün dedi stres yap bebek ölsün dedi şaşırdım nasıl söyledi o kelimeyi vicdani sızlama dan Allah'tan korkmadan hamile halimle düşürdü beni
(2,587 puan) tarafından
Bebekle o adamı tek bırakma zarar felan verir o M.anyak
(416 puan) tarafından
Yanına bile yaklaştırmiyorum zaten bebeğini bile sevmiyor  biraz ben ilgileneyim demiyor çocuğum büyüdugu Zaman başka babalara mı özenecek
tarafından
Böyle Allah korkusu olmayandan ne beklersin . Canm muhatap olmamaya çalis . Bebeği de çok yanında tutma ağlayınca falan sinirlenir bişey falan yapar
(416 puan) tarafından
Bebeğime bakınca ciğerim yanıyor onun ne suçu var ki sevmiyor
tarafından
Ne üzülüyorsun niye ciğerin yaniyor sen varsın ya . Sen ona yetersin merak etme
(416 puan) tarafından
1 tane yavrum var bı bez alıyor söylenip duruyor ya bu kadar insan nasıl evladına bakıyor benim yavrum büyüdüğü zaman babam beni nie sevmiyor derse ne derim ona
(416 puan) tarafından
Evet Önce Allah sonra annesi var arkasında
tarafından
O senin baban değil diycen oldu bitti . Sevmesine gerek yok babam diye
(416 puan) tarafından
Rabb'im bu masum bebeğin ahını alsın hamileyken Allah'ın verdiği cana kıyacaktı sorar elbet birgün
(416 puan) tarafından
Evet ben nasıl babama kizginsam Oda öyle olsun annem ben 2 yaşındayken öldü babam kadın yüzünden bakmadı benim yavrumda babasına muhtaç olsun istemiyorum kendi ayakları üzerinde durmasini ogreticem yavruma
(416 puan) tarafından
Kalp rahatsızlığım var Allah'a o kadar dua ediyorum ki evladımin başından eksik etmesin beni die çünkü ben küçük yaşta annesiz kaldım neler çekiyorum küçük yaştan beri benim kızım öyle olsun istemiyorum
tarafından
Korkma canm namazini kıl dua et . Allah seni o yavrunun başından eksik etmesin inşallah ömrünüzün eonuna kadar beraber olursunuz inşallah
(416 puan) tarafından
İnşallah namazım kuranim sayesinde için ferahliyor şuan lohusa olduğum için namazımı kilamiyorum
(416 puan) tarafından
Bu adam hiçbir şeyi haketmiyor ne beni ne evladımı baba olmayı hak etmiyor
tarafından
Hak etmiyor canm senin gibiler Allah tarafından sinanmak için böylelerine denk geliyor.  Sabret . ❤️
(416 puan) tarafından
Sabrediyorum bende önce Allah sonra evladım için susuyorum Bişi isteyemiyom bağırıp çağırıyor bana lazım olan bişiyi ben kimden isteyeyim elalemin karısına güzel güzel konuşur bana gelince bağırır
tarafından
Öyleleri zaten millete kuzu gibidir . Sen bebeğin ve sadece Allah . Ondan bişey bekleme . Allah bildiği gibi yapsın
(416 puan) tarafından
Bebeğe bişi alınca sanki canını istiyorum o kadar zoruna gidiyor
(416 puan) tarafından
Artık kaldıramıyorum korkudan bişi istemeyecek miyim istediğim zaman kıyameti koparır
(416 puan) tarafından
Onu görmek bile istemiyorum
tarafından
Benim babam öyle canm . Çok iyi anlıyorum seni
(416 puan) tarafından
İşten çıktı aradım gazlı bez istedim eczaneden al die  eve geldi nerdeyse beni dövecekti senin yüzünden rahat edemiyorum yorgunum bilmem ne şimdi de kahveye gitti oraya gidince yorgun değil ben bişi isteyince yorgun
tarafından
Nasıl bı çare bulunur ki bu adama ya sen hayırlısını eyle yarabbim
(416 puan) tarafından
Allah'a sığınıyorum çünkü gerçekten dayanacak gücüm kalmadı
 Kimden isteyeyim ihtiyacım olan bişiyi
İçinde merhametin zerresi yok kalbi taş inan ölsem el atmaz o kadar merhametsiz yüzünü görünce zaten ne kadar pis biri olduğu anlaşılır
tarafından
Allah doğru yolu göstersin isnallah . Sana da büyük sabır aminnn
(416 puan) tarafından
Amin amin
0 oy
(8,381 puan) tarafından
Yaa harbi çok iyi

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 637 göst.
15 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fatmaaaa33 (292 puan) tarafından soruldu
0 oy