Seninki iyiymiş yine benim kaynanam ve kaynım sahte bilesik takmışlar bana düğünden 3 gün sonra öğreniyorum ki bilesikler sahte direk kaynanmin kafasına firlatmistim artı dugunde toplanan parayı filan da kendisi aldı 6 bin kredi çektim ben diye parayı kendisi aldı düğünde takılan altın küpelerim çalındı onlar aldı alyansim çalındı allah'a havale ettim.
Canım benim kaynanamda bana gelen gelin görüdeki hediyelerin %90 ını dağıttı.Yeni gelen hediyeyi eşyalarımın arasına koydum aradım aradım bulamadım çalar gibi saklamış çalmak resmen Toplanan altınları ve paraları aldılar.Birkaç bin lira bizde borclarımız için yakınlarımızın arkadaşlarımızın taktıklarını topladık ödedik.Eşimle bunları daha hiç konuşmadım ailesiyle beraber oturuyoruz.Yeni işe girdi ilk maaşının yarısını verdi destek olsun dedi işsizken oturduk öyle.Yanlış yaptı bana göre onlar bunun kıymetini bilmez ama günü gelince ancak tatlılıkla bahsederim bundan.Canım dedim diğer maaşların için öyle yapmayalım istersen hamileyim artık alışverise de başlarız yakında hem eve de çıkacağız merak etme zaten yapmam dedi baktım :) verdi parayı şuan harçlığımız yok kendi gördü anladı herhalde.Onların o pis huyu için hiç gidip aramızı bozmak istemedim.Sen aranızı bozma onun yüzünden.Eşim dünyalar iyisi bir adam ama bu meselelerle ilgili ufak bir abartsam bazen adam sıkılıyor o da biliyor ailesini herşeyi abartırlar öyle.Taşınacağız yakın zaman da
1,492,968 soru
24,394,166 cevap
349,565 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın