Ahh kuzum ya .Ne desem yalan olur.Boyle erkekler konussan da anlamaz . Konusursan muhtemelen sen benim ailemi sevmiyorsun , istemiyorsun bile diyebilir .Ya da Ailesinin bir hatasini ona soylesen bile hep polyannacilik oynayabilir, ailesi melekmis gibi aksettirebilir sana .Ne yapabilirsin inan ben de bilmiyorum.Muhtemelen esin surekli onlarin tarafini tutuyor.Sen hakli olsan da sesini cikarmamani istiyor.Hep ne derlerse sus ,cevap verme istedigi bu .Seni ezdiriyor sanirim .Orda da hic senin goruslerini almiyor .Onlara uymani istiyor ve kendisi de maalesef onlara uyuyor.Dur bir tubaya sorayim demiyor.Boyle oldugunu tahmin ediyorum.Hatta eminim bile diyebilirim.Ama yine de istiyorsan bir konusmayi dene .guzel ve nahif bir sekilde anlat ama onu ya da ailesini suclar givi degil .Ozel bir aninizda ona evliliginizle ilgili konularda sadece ikinizin karar vermesi gerektigini ne kendi annenin ne de kayinvalidenin karismamazi gerektigiini ima et .Ama guzel sozlerle , kavga etmeden .ozel bir anda.Aklima bir tek bu geldi ama dedigim gibi soyleyecegi olumsuz seylere de hazir olman lazim.Dedigim gibi tutarsiz bir kisiligi var.