+1 oy
345 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Ben bu kiloya alışamadım üstelik midem de büyüdü. aslımda eskiden  ile su an aradında yemem aynı artmadı ama  nedense bu kilolar kaldı 

:(keşke sabah kalksam  48 kilo olsam

17 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bnde ,72kiloyim bnde ins 60olurum emzirme olmasa ben rahat kilo veririm spor ve yemeği kisitla kilo giidyir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ah bende 50 kilo olsan sabaha ama birtek ruyada öyle oluyor sabah yine ayniyiz 74 kilo
0 oy
(2,072 puan) tarafından
Aslında sıkı bir diyete girerseniz bir yerden sonra hem kilo verirsiniz hemde diyete bünyeniz alışır. Yemekten kısamasanız bile evde spor yapmaya ya da yürüyüşe başlasanız çok iyi olur 
0 oy
(55 puan) tarafından
Bendensin Bende öyle 83 
0 oy
(2,098 puan) tarafından
Diyetisyene gitsen hem yer hem kilo verirsin canım
0 oy
(693 puan) tarafından
Yiyende ölüyor yemeyende paramız var yiyoruz diyin emannn ne olucak sanki :)))
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Canım sadece diyet yapmakla da olmuyor sanırsam sporda yapmak lazım çıkıp bol bol yürümek 
0 oy
tarafından

Diyetisyen eşliğinde kilo verebilirsin yada hayatından kilo aldıracak besinleri çıkarabilirsin 

0 oy
tarafından
Doğumdan sonra mı kaldı kilolar:/ Vallahi beni görsen yürüyen top gibiyim yaaa doğumdan sonra da bu kiloların gideceğine inanmıyorum senin hesap
0 oy
tarafından
Ben 80 olsam öpüp alnıma koyacam :D 
0 oy
tarafından
Genetik değilse verilir vala irade meselesi bn de bıraktım bak bir haftada iki kiloya yakın verdim.
0 oy
(701 puan) tarafından
Artık vermeyi biraktm nasilsa veremiyorum bende alamaya devam edecem gittigi yere kadar :)))
0 oy
(780 puan) tarafından
Bende doğum yapalı 98 gün kaldı 77 kilodan ne inebiliyorum nede çıkabiliyorum vücudum dondu resmen keşke bende sabah kalktıgımda 58 kilo olsam ;)):))):))
0 oy
(1,787 puan) tarafından
İndnmi canım?
0 oy
(1,787 puan) tarafından
İndin mi canım?
0 oy
(448 puan) tarafından
Dua ile olmuyor canim yemiycen :)
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Bende 84 kiloyum. 4 ay önce doğum yaptım. 3.cğ kez sezeryan oldum. Amaaan oğluma bakıyorum kızlarıma bakıyorum fedaaa olsun onlara kilolar.. Benim ilk çocugum tedavi ile oldu. Olmaz dediler oyle kötü oldum öyle agladım ki. Olmaz diyen doktorlara inat 3 tane oldu. Bacaklarımda yüzümde kalcalarım da o kullandığım ilaçların hep yan etkisi olarak karaciğer gitti. Hep iz leke sivilce.. Feda olsun.. 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 217 göst.
28 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Cangul19 (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 236 göst.
5 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,240 göst.
3 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 82 göst.
6 Ağustos 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ümranşen (1,876 puan) tarafından soruldu

408,243 soru

12,263,153 cevap

37,388 kullanıcı

Kategoriler

...