ben baslado dedigi için herzmn kızmıyorum yigenim telefonunu attı ergen oda nasl dövecek miş gibi bakıyor kzımda korkuyor ya bunun huyu böyle atıyor saklayın diyorum hiç kızmıyorsun diyor e zararlı bseyi de atınca ister istemez etkilenip yapma diye bağırdım bi iki kez ve orda bittim ben niye etkilenyrm inadına onların yanında bagırmıcam dedim ki normalde cok sabrımı zorluypr kardesi dogdu ilgi ikiye bölundu oyuzden yoruyor zorluyor olmadık seyler yapıyor kardesine kac kere kafasına vurdu ..ama ablamlar istedi die de bagırmma annemi alıstrdım annem hayır demicez güzelce anlatacaz demeye basladı babam bugun DHA ,kardesine zarar verdiği için kızın diyor daha anlamıyor eski kafalılar ..bende yok baba bagırımca anlamaz anlatan guzecle büyük degıl ki dedm .. peki buraya bu sekilde itici bi yorum yapacagınıza cocuk gelişimi okuyup bizide nasl davranmnnz gerektiği hakkında bilgilendrseydnz keske biraz okul okumuş gibi degilde insanlara ders vermeye calısır yanınızı gördüm ben eger ki okul okumuş ögretmenlıge aday biri olsanız yoruma daha nazikce yaklasablrsnz dövmedim etmedim git basımdan lafını herkes diyebilir ki sürekli öyle davranan bi şnsanda degilim takıldıgınıx yere bakın ..ben nasl davranmalym bize gelip kendini güldürmeye calısyor diyorm neyse daha fazla yazmıcam iyigexeler size