0 oy
243 göst.
Diğer kategorisinde (1,234 puan) tarafından
Sabah bir uyaniyorum bir sürü karınca kalkıp temizliyrm nereden cıktıklarini bulup tarcin dökuyrm sonra gün icinde baska baska odalardan cıkıyorlar insanda sinir kalmiyor artk yoruldum ya oldürmeden çozüm bulayim diyrm tek tek cıktıklari yeri aryrm tarcinla cözum bulmaya caliyrm ama yok yerdeki pervazlardan cıkiyor genelde silikonda yapsam bir delik buluyorlar bir önerisi olan var mı ya bu konuda 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Karınca yemi aldım bir aydır azaldı
(1,234 puan) tarafından
O da öldürüyor sanrm
-Reklam-
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Evine bereket katsınlar inşallah:)  Ya zor evet kendilerinden gitmek nasip olsun inşallah 
(1,234 puan) tarafından
Ya gercekten zor ki bahce katı birde tam müsait kış gelmeden bitmeyecek gibiler
(4,658 puan) tarafından
Benimde bahcedeler eve gelmiyorlar bi köşeye ekmek koyuyorum eve girmiyorlar
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Haşere ilaci sık ayni dert vardi yatagimdan dahi cikiyodu hasera ilacı sıktım her yere oyle gecti cnm
0 oy
tarafından

Kız anneminde karıncaları var kiracı kendiside ve hangi eve gitse karıncalarıyla gidiyo resmen :D 

0 oy
tarafından
Kız ilacı var benim herif almış kaçtılar valla.yarin sana atayım simdik yatiyom mutfağa gidemen gari :D
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Karincanin yuvasini bul biraz canice olcak ama kolanyo dök
0 oy
(5,939 puan) tarafından
Ben o karıncalar yüzünden  evimi  taşıdım  canım  :)
0 oy
(77 puan) tarafından
Benimde aynı son kat olmama rağmen mutfakta heryere tezgahıma dahil basmislardi bebek pudrasi bilasik sabunu sirke su karışımı hergun saf çamaşır suyuyla silme yuvalarının önlerine limon kabuklari yerleştirmeyle biraz azalttım yerde olsalar bu kadar dert etmezdim ama mutfak olunca tiksiniyorum şu an tek tük var düzenli sirkeyle siliyorum sevmiyolarmis kokusunu
0 oy
(1,385 puan) tarafından
Malesef benim evimdede cok oluyor belli bi zamanı var o zman geliyor  ve malesef ilac sıkmak zorunda kaliyorum bende herseyi denedim yollarina kolanya döktüm nane koydum limon koydum senin gibi tarcin koydum ama yok ilactan baska hic bisey cozum olmadı
0 oy
(308 puan) tarafından
Evini bütün haşereler için ilaçlaya bilirsiniz 
0 oy
(1,163 puan) tarafından
Allah'ım ayni dert bende de var..heryerden çıkıyorlar kıyafet dolabı banyo tuvalet. Su minik sarı karınca bendekilee mutfağı zaten demiyorum ekmek w dakika ortada kalsın.bi bakıyorum karınca basmış..bebeğe biseyler almıştım daha poşetli içine girip yavrulamislar cildiracaktim...ilaclayip öldürmek istemiyordum ama artık usandım..bana da etkili bir çözüm soyleyin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 224 göst.
+1 oy
12 cevap 386 göst.
27 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 242 göst.
8 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 485 göst.

413,249 soru