0 oy
493 göst.
Diğer kategorisinde (849 puan) tarafından
Hayatımda hiç bu geceki kadar korkmadım. Bı takirtiyla uyandım gece gece aklım çıktı. Sonra uyucaktim tekrar bu defa ses ayak sesine yürüme sesine benzedi bıri adım atıyor nefes alıyor gibi. Kalbim yerinden çıkacaktı ama var ya eşim uyuyor durtmeye çalışıcam yatak odası kapısı ardına kadar açık zaten kapıya bakmaya korkuyom birini gorcen diye. Kesin dedim evde hırsız var yani dolanıyor biri. Ne yapicagimi bilemedim öylece bekliyorum artık evi soysun da bize dokunmasin yeter ki diye. Ses azaldı poşet sesine benzer bi ses. Allah'ım diyorum inşallah kedidir. İnsan olmasın. Çünkü evimiz zemin katta bazen giriyor kedi. Yeter artık ve diyerek bı kalktım yataktan o cesaret nerden geldi hala bilmiyorum. Işıkları açınca balkondan tıkırtı geldi kedi kaçtı çöpte kemik varmış heryere dağıtmış poşeti yirtmis mutfak mahvolmuş. Senin Allah belanı versin diyerek arkasından bagirdim hem ağladım yok böyle birşey yeminle ya 2 saat oldu uyuyamam zaten beklicem artik

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kız Allah seni okudukça ben korktum şimdi mutfağa gidemiyorum:woot:

-Reklam-
0 oy
tarafından
Yaaa kıyamam sana keşke bela okumasaydın balım
(849 puan) tarafından
O anki korkuyla sinirle onu mu düşündüm kafayı yicektim
tarafından
Koyamamak sana ya anlayabiliyorum seni banada oluyo bazen
0 oy
(295 puan) tarafından
Tövbe ya rabbim ya bacım oraları kapat bi şekilde yazık günah sana ayy insan delirir ya 
0 oy
(2,570 puan) tarafından
Canım mutfak kapısını aksam kitle birde böyle korkunca 3 ihlas bir nas birde fatiha suresi oku hiç bişicik olmaz :)
0 oy
tarafından
Ay okurken nefesli tutmuşum nasıl heyecanlandım ")) allah o kedinin tepesinden baksın emi aklını almış "D
0 oy
tarafından

Mdmdkddkks kedidir kedi :D

Guldugume bakma aklim giderdi benim de, dusunmek bile istemiyorum :'(

0 oy
(135 puan) tarafından
Hadi şimdi gelde tolete git gidebilirsen

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 379 göst.
19 Temmuz 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy