+1 oy
343 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Anlamadığım bir şey var bu kaynanalar niye böyleler gelinleri neden sıkıyorlar eleştiriyorlar begenmiyorlar hayır nedir yani sen de zamanında gelin oldun niye gelinine kötü davranıyorsun sana da öyle yapmışlardı belki de hatta daha kötüsü şu belki de niye onu kendi yerine koyup anlamıyorsun düşünce özgürlüğü diye bir şey var herkes her şeyi aynı şekilde düşünemez yapamaz niye eleştiriyorsun tamam de bir kere de sen ona uy sen ona tamam de nedir bu ya niye herseye karışıyorlar ki anlamıyorum 

(Aklıma geldi içimi dökeyim Dedim)

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Ben bı suna sinir oluyorum. 

Ogulllarini doğru yetiştirmemis.evlensin düzelir. Senin senelerce yapamadığını sevmediğin işine gelince küçük gördüğün mu duzelticek.

Bı de şu oğlu bı yana dünyalar bı yana olanlar var. Ana ogulcular.

Kısaca kaynanalar var ya o kaynanalar
(146 puan) tarafından
Artı oy neden veremiyorum ya düşüncemiz yazmışsın ya azına eline sağlık
tarafından
Benimki de oğulcu hatta söyle soylim abisinin uğrunda değilmiş eşim sabaha karşı evden çıkıyormuş gece geç geliyormuş umurlarında olmuyormuş arabalarını bile sakiniyormus abisiyle karısı abisi hasta olunca vermediler arabayı eşime iyileşince geri verecekti karısı hep kıskandı şimdi bizim arabamız var onların yok sattılar bizim arabamız diyorlar eşimin arabasına lan ben mi sat dedim satmadan önce neredeydin şimdi benim arabamı sahipleniyorsun kıymete bindi eşim şoför niyetine kullanıyorlar ona da kızıyorum
Gidelim diyorum annesiyle babası yok kirayı nasıl ödeyeceksin yok evimiz var ya sinir oluyorum yaa
tarafından
Puanın azdır
tarafından
Ödeyen nasıl oduyorsa öyle ödersin. 5 harcamazsin 3 harcarsin ödersin. Gitmeyin diye ömrü billah onlarla durulacak sanki
tarafından
Bilmem :) olabilir
tarafından
Gel de anlat işte kendi de zamanında burdan kurtulayım da nere olursa olsun diyormuş ama şimdi oğluna öyle diyor
(146 puan) tarafından
Ay bnde öyleydim yanyana Allah'tan çıktık ondan eve 1 kilo meyve almaya korkardım yeminlen aha paraları çok meyve alıyor şunu alıyor oh kurtuldum vala
tarafından
Bende oturdum. Şimdi diyorum iyi sabretmisim
 Ama biricik kayınvalidem yine birlikte oturmak istiyor. Torununu ozluyormus yanındayken yuzune bakmazdi. Evim huzur yok diye bağırirdi. Yeni ev aldılar oldukları semti beğenmiyor. Geçici olarak bize gelmek istiyormuş. Tabi bu konu biricik evladiyla konuşuluyor. Biz evde insan değiliz.
tarafından
Ben pek karışmak istemiyorum karışmam da hastaydı bir ara o zaman aldım pazardan bir şeyler yoksa kendi gider alır beni karıştırtmaz
Markete giderim sadece ona da zaten herseyi aynı marka alıyorlar sürekli değişmiyor ezberledim o yüzden hem de hasta kendi çarşıya gidemiyor yaşlı diye yoksa kendi gidiyordu ona da
Evine de karışılmasini sevmez çok kısıtlı herseyim kafama göre hiçbir şey almıyorum kendime alacağıma da karışmasına izin vermiyor eşim
tarafından
Zamanında yüzüme bakmazdin ya diyeceksin boylelere hadi başka kapıya hadi diyeceksin
Bence hiiiç huzurunu bozma evi ayırdıysan ben çırpınıyorum evimizi ayıralım diye onlar yüzünden eşim ayırmıyor
tarafından
Ayrı eve çıkma durumuz var mı
tarafından
Var eşim çok çalışkan maşallah çok şey yapabiliyor ama işte ana kuzusu yetiştirmişler bebek gibi davranıyorlar
tarafından
Sende bı annenin kuzusunun keşke bunu görseler
tarafından
işlerine geleni görürler tatlım öyle  söylesen bi ton laf sayarlar
Gelmeseydin o zaman derler
-Reklam-
0 oy
(16,914 puan) tarafından
Kaynana işte ne yapacan. Kaynanaligini yapmadan duramıyorlar 
tarafından
aynen kendi zamanlarına döndürsen öyle demezler ama biz neler gördük diyip duruyorlar lan görmüşsün işte anlayış gösterip gelinine güzel davransana
0 oy
(671 puan) tarafından
Çok seviyorduysa evlendirmeseydi oğlunu.  

Benim de derdim bu.
tarafından
Millet ne der işte derdi bu yoksa zaten vermez ki kimseye :D
(671 puan) tarafından
Ala ala de ben aldım oğlunu. Bazen pişmanlık olmuyor desem yalan olur
tarafından
Aynen haklısın onlara ne düşüyorsa çeyizine saklasaydi oğlunu daha iyiydi milletin başını ağrıtacağına
0 oy
(4,697 puan) tarafından
Star TV deki gelin kaynana meselesinde kaynana çok haklı eğer ona denk gelip yazdıysan 
tarafından
Yok ben tv izlemiyorum da çok görüyorum nerdeyse herkes kaynanasından şikayet ediyor ben dahil :D
0 oy
(313 puan) tarafından

Gelinler iyi mi sizde kaynana olacaksınız falan derler :D haklısın valla canım ben 2017den beri beraberiz şimdi de hamişim 38 hafta küs görümcem bile bize şunu yaptın dedin diyemiyor ama hala da kötü davranırlar ben kötüymüşüm gibi laf ederler bunlara yalaka lazım kendi ailene bakmıycaksın onlara yalaka olup ağızların içine düşeceksin hepsinin yazasım geldi ama uzatmıycam Allah hakkımızı alacak inşallah :)

tarafından
Yalakalık yapamam kimse kusura bakmasın valla ben kendi anneme yalakalık yapmıyorum daha kaldı ki bunlara yapicam peh rüyalarında görürler :D
(313 puan) tarafından
Aynen bende öyle deyip geçiyorum mesafe en iyisi sadece uzaktan lafları geliyor :D
tarafından
Kulaklar sağır zaten laflarına da bosveeeer konuşsunlar ki unutulmayalim :D
0 oy
(5,348 puan) tarafından
Bir de şuna bak;

Oğlunu evlendirirken hevesli heyecanlı mutlu eee evlenince kıskanıyorlar. 

Torunları olunca mutlu ee anneyi sevmiyorlar torunlar bizim olsun anne ne yaparsa yapsın 
tarafından
katılıyorum :)
Sonradan noluyorsa sevilmiyoruz çok da tın diyorum ben valla

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 198 göst.
25 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde duygudemirbag47 (506 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 792 göst.
16 Nisan 2024 Aile kategorisinde Bahar_6565 (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 189 göst.
1 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Rabia demir (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 126 göst.
25 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde mugetoprak.38 (137 puan) tarafından soruldu

404,537 soru

12,118,592 cevap

36,468 kullanıcı

...