Elimde patladı derken kaldı kızlar. Evlenirken 8 sene once 1500 e aldık bu makinayı. Millet o donemde 200 e 300 e makine alıyordu. Annem en guzeli olsun dedi kadın. Neyse. Görümcem bana geldikce bu makinandan hiç memnun degilim diyip duruyordu. Kırmıyordum.yani sanane benim evimin makinesinden demiyordum.en son geldigide tutturdu bunu temizlemeye verelim arkadasa diye. İlk olmasın diye param yok dedim. 2 gun sonra ben vercem dedi. Bir gece gene muhabbeti oldu. En sonunda kpcam verelim gitsin gelsin bu mevzu bitsin artık dedi.gene abla biz memnunuz demek yok. Makine bir gitti geldi. Sessiz diye tonla para verdiğimiz makina bögürüyor. Oyle boyle bir ses degil sanki içeride öküz kesiyorlar. Neden boyle dedim aradı neymiş adam daha iyi ceksin diye etrafındaki korumalıkları cıkartmıs. Hadi neyse dedim sustum arkadan tık elimde kaldı motor yakmıs. Sekiz kere gitti geldi tamire. Gecen gun de elime garanti belgesi gecti benim makına ların 10 yıl motor garantisi oldugunu okudum. Aradım servisi abla acılmıs o içindeki motor Allah bilir neyin motoru biz servis olarak elimizi sürmeyiz içindeki motorda orjınal olmadıgı surece hep aralıklarla motor yakar dedi. Hiç dokunmayıp cekmiyor deseydiniz büyük ihtimal ücretsiz motoru degişir Di dedi. Oysa ki ben memnundum cekmesinden. Simdi yerdeki kılı almıyor kılı. Gırgırla alıyorum halının üstünü. Seytan diyor git bırak kapısına. Daha da nerden bilebilirdi ablam diyor. Daha da demiyor üstüne vazifeyydi sanki diye. Bosanıyorum daha balam da hatalı demiyor yazıklar olsun