0 oy
102 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sorum yukarıda kızlar 

4 Cevaplar

0 oy
(3,047 puan) tarafından
Ben 3 aylik olana kadar hep iki saatte bir besliyordum.
tarafından
3 aydan sonea ne aralıkla bu arada Bebeğin sarılık geçirdi mi canım
(3,047 puan) tarafından
Uzayan sariligi vardi. 3 aydan sonrada 3 saatte bir besledim. 15 aylik oldu hala 3 saatte bir beslerim
-Reklam-
0 oy
(932 puan) tarafından
Kendisi 2 saati geçirmiyordu canım 
tarafından
Benimde en fazla 3 saat 3 saati geçmiyor
0 oy
(344 puan) tarafından
2 saatte 1 emziriyorum 3 aylık oldu hala aynı. Gece de ne zaman uyanırsa
tarafından
Benim bebeğim de hep 2 saat yada en fazla 3 olunca kendisi uyanıyor
0 oy
(715 puan) tarafından
Benim stres sıkıntı ve üzüntüden dolayı sütüm kesildi tam 2.aya girdiğimizde şimdi 3 aylık olcaz doktorun tavsiyesiyle mama kullanıyorum 3 saatte bir yada 2 saatte bir 120 ml veriyorum çünki çok iştahlı sürekli istiyor süt verirken bile inan yarım satte bir emziriyordum  bazen 2 saatte bir aslında gene değişen bir şey olmadı mamaya geçincede mamada bile doymuyor :) 
tarafından
Özel değilse niye stres ve üzüldün ki kıyamam sana süt kesilmesi kötü ama bebeğin sağlıkli olsun da ♥️
(715 puan) tarafından
Yazlıkta oturuyoruz evler bitişik hep ikili yanımızdaki komşunun babası ölmüş gece bağrışmalara kalktık kadın çığlıklar atıyor rabbim göstermesin felaketti sabaha kadar ağladı ağıtlar yaktı malesef çok üzüldüm strese girdim sütüm o gün azaldı ne yaptıysam artmadı ve kesildi yapçak bir şey yok bizimde buraya kadarmış :( sütümün azalmasına bile üzülmüştüm bende böyle şeylerden çok korkarım panik atağım var malesef  kendi ailem aklıma geldi o kadını o halde görünce geçen senede aynı şekilde amcasını kaybetmişti o zaman iyiki hamile değildim aynı evde öldü 2 kişi aynı zamanda
tarafından
Ay kıyamam bide kirkliydin ozmanlar
(715 puan) tarafından
Evett ama olsun genede çocuğumu doyuruyorum maşşllah kilo alımı gayet iyi

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 252 göst.
10 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Lovelyyyy (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.
0 oy
3 cevap 73 göst.
21 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Happymommy (1,984 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 62 göst.
18 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Serapse (97 puan) tarafından soruldu

403,669 soru

12,093,968 cevap

36,388 kullanıcı

...