0 oy
945 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

??????????:)

9 Cevaplar

+2 oy
(12,767 puan) tarafından

En İyi Cevap
Küçük harf büyük harf veya eskiye dönük laf s.kma old an gizlenir 
-Reklam-
0 oy
(2,842 puan) tarafından
Kizzz rahime yillardir nerelerdesin cok ozledik senii kizzz 
(2,842 puan) tarafından
Bende ondandir dedim bu kadar post acmasi
tarafından
Hiç öyle sorunum yok madalya takılmıycakmış puan toplayınca gerçi puan toplayınca ne oluyo onu bile bilmiyorum cidden şaka değil yani
(2,842 puan) tarafından
İyi kizsin vesselam :))
tarafından
Allah razı olsun
(2,842 puan) tarafından
Sendende canikomm
0 oy
tarafından
Aklıma geldin bugün naptın oğlunu götürdün mü doktora
tarafından
Yok canım gitmedim pedegog birisi vardı annem ona ev temizliğine gidiyodu ona dedim anlattım ilgiye ve ciddi anlamda şefkat vermen gerekiyo dedi cizgi flim 2 saatten fazla izletme dedi boyama kitabı al ikiniz boyama yapın dedi birde büyük kocaman yapbozlar pazıl diyolarya ondan al zekası gelişmesi açısından iyi gelecek diye konuşdu ve konuşmasında bişey yok kelime daarcıgi yeni gelisiyomuş cok şükür içim rahatladı hiç olmasa allah razı olsun yardımcı oldu bana telaslanma çocuğa da hissetirme dedi
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Siz çocuklarım ve ben adlı kullanıcı değil mısınız hep görüyordum zaten fotonuzu
tarafından
Evet canım ismimi kullandım kendi şahsi ismim
tarafından
Bişey diycem puan yükselince ne oluyo
0 oy
(1,250 puan) tarafından
Hoşgeldin rahimeeeyy :D
tarafından
Olsun dikkat ederim birdaha ki ne puan falanda meraklısı değilim canım sıkıyo yanlız olduğumdan dolayi evde burası iyi oluyo ondan ayrı kalamiyorum galiva
tarafından
ben hala büyük harfi anlamadim saka mi yapiyorsunuz ne alaka büyük harf yazsan ne olacak ki
tarafından
Gözlerine batıyomuş ve açdığım tüm postlar saçma geliyor muş bundan sonra kismeyle Münakaşa etmeden admine şikayet edicem onlar gerekenj yaparız dediler zaten gerek yok bişey söylemeye
tarafından
munakasayi anlarim bende bisey olursa direkt ona yaziyorum ilgileniyor ama büyük harf olayi sacma olmus bak simdi inadina büyük harf yazasim geldi :)
tarafından
Tövbe dee aman boşver benim kimseyle işim olmaz bırak kim ne hali varsa görsün gözlerini kanatma milletin  hahayyyy
0 oy
tarafından
Hep burada dglmiydin kız sen:)
tarafından
Yok canım sadece dün cıkdım burdan adminle konuşdum ben büyük harfle post açıyorum dedim oda bana küçük harfler kullan dedi bende öyle yapıcam artık
tarafından
Bende kullaniordm ama artık kullaniorm:)
tarafından
Evet olsun farketmez ben daha puan olunca ne olduğunu bile bilmiyordum onuda öğrendim uyarı falan verilebiliyomuş
tarafından
Daha çok öğreniriz zamnla cnm. Bende hesabımı sildirmek istiorum da puan lar yüzünden silderemiorm
tarafından
Neden ne varmıs puanda
0 oy
(10,044 puan) tarafından

Hoş geldin, dün gittin birden soranlar olmuştu:) Benimde gözlerim aramadı değil, giii deyişini bile özledik. :D

tarafından
Bazılarının gözleri yanmış hiç özlememişlee beni ancak canım benim konuşmam böyle napim ben ailemde bile böyleyim onlar alısdı da burdakiler alışamadı bana birde büyük harflerle yazıyom diye üstelik salakca post aciyomusum ben onlar çok dogruya neysee bir daha olursa bunu direk admine diycem artık uğraşmıycam :))))
(10,044 puan) tarafından
Amann boşver kuzum kimin ne dediğini, istediğin postu açarsın kimene. Herkesin bi konuşma tarzı var, bazılarının şivesi var napalım yani hep mi resmi olalım:) bebişini düşün sen boşverrrr :)))
tarafından
Umrum değil artık çok şükür adminede dedim çok saolsunlar izin bile vermiyolar böyle şeylere tartışmalara falan oyüzden bu defa içim cok rahat
0 oy
(458 puan) tarafından

Kizz sen tasidin mi evi

tarafından
Yok canım yaa bizim adam pire için yorgan yakacakdı ama bakdıkı anladi sonunda vaz geçdi
0 oy
(207 puan) tarafından
İki gündür yoktun :))
tarafından
Hahayyy bencede dua postu açan arkadaş neden yok yok yazmış yaa ona gir bak beni çekemeyen anten taksın :))))
(207 puan) tarafından
Gördüm şimdi hey Allahım yaa :))
tarafından
Tüm postlara aynısını yapıyo bak
(207 puan) tarafından
Kim acaba o merak ettim
tarafından
Gizli hayranlarım var benim :))))

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 542 göst.
2 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu