0 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Yemek yerken sapladı masada dışarda yiyoduk köyde kaynbabamn yannda o an panikle şalvarı indrcektm yeminle eşim tuttu bu nasi acı ya kucukljte soktu mu bilmem ama aklım erirken hiç sokmadı bugün dedim tam kaynanama hiç sokmadı beni akşamına arı soktu fena agrio ya azcik şişti aglicaktm zor tuttum kendimi esimde oldrmus ariyi getrmis bak  seni sokan arıyı öldürdüm korkma bida sokamaz diyo onada acimla güldüm valla aman dikkat edin çok canmi yaktı valla ya:ermm:

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Amonyak sürmedin mı canım 
tarafından
Yok kız nerden buluym aklıma hiç gelmdi o an
tarafından
Aşkım işicektin o anda hemen:D
Geçmiş olsun kuzum şaka bi yana
tarafından
Hele şalvarı indrme refleksim boşa deglmis:D kız üst baldrmdan soktu ne bilim düşünmedim hiç valla:)
-Reklam-
0 oy
(14,927 puan) tarafından
Yoğurt sür canım bide kaşık sur derler ama bilmiyorum 
tarafından
Uc saat oldu canım ilk açısı çok daha fenaydı şimdi ağrı var
(14,927 puan) tarafından
Beni de geçen soktu :D serçe parmagimi ay çok zordu ama şükür düzeldi dediğimi yap belki düzelir
0 oy
tarafından

Arı zaten sokunca kendisi ölür eşinde alemmiş hahahah:D bıçağın tersiyle sokan yeri kaşı 

tarafından
Uc saati geçti ise yararmiki

Öldürdüğü arı da o arı olduğu meçhul dışardan birini oldrdu getrdi muhtemelen:D nerde bulucak o kadar arının içinde:)
tarafından
Yarar ısıran yeri bıçağın ters tarafıyla biraz kaşı, sinek ilacı olan stilex varsa sür hemen geçiriyor, benide 2 gün önce soktu öyle yaptim
0 oy
tarafından
Demir sürseydin hemen üstüne acısını alırdı çatalı yada bıçağı 
tarafından
O an aklıma gelmedi üç saati geçti ise yararmiki
tarafından
Bi dene canım babaannem  hemen sürerdi
0 oy
(7,930 puan) tarafından
geçmiş olsun çamur sürseydin yada çişini sürseydin şişmezdi.

Eltimin kızını soktu soktuğu anda çamur sürdük şişmedi fazla 
0 oy
(2,310 puan) tarafından

Benim pi parmağımı sokmuş tuda aman Allahım öle böyle acısı yok o nasıl acır parmağım davul gibi oldu esim geldi gitti parmagimi gördükçe resmen kahkaha atiyodu :D

tarafından
Baldrmdan soktu beni ya :) çok acıdı ama valla
0 oy
(79 puan) tarafından
Kız dua et eşşek arısı sokmadı benim babam ölümlerden döndü eşşek arısı soktu benide soktu ama can havliyle hemen kaçtım yavruydu eşşek arısı daha fenaa dikkat et kuzum allah korusun 
tarafından
Kız eşek arisymis  beni sokan kaunvaldem dedi ne oldu babana
(79 puan) tarafından
Kız iğnesini falan bırakırsa zehirliyor vücudu öldürüyor çok tehlikeli babamı hastaneye zor yetiştirdiler soktuktan 1 saat sonra adam fenalaştı eğer yetişmeseydi ölücekti birde alerjisi çıkmış adam pancara döndü kaşındı kustu bilincini kaybetti serum verdiler iğne yaptılar oksijen taktılar hemen düzeldi
tarafından
Uc saati geçti olsa çıkardı heralde şükür bişi yok canım ağrı var biraz soktuğu yerde

Geçmiş olsun bu arada canim
(79 puan) tarafından
Ama onunki büyük eşşek arısıydı iğnesini vücuduna borakmıştı benimkinde yavruydu sadece soktu hemen sabunlu suyla yıkayıp dezenfektan ettim
0 oy
(282 puan) tarafından
Beni cumartesi günü fasulye toplarken soktu pantolonumun içine girmiş iki yerden soktu yemin ederim arı sokmuş diyoz ne olcak ama öyle değil kaç gün oldu sokalı bugün basabiliyorum ayağıma seni çok iyi anlıyorum buz koyuyordum ben o rahatlatıyor 
0 oy
tarafından

Geçen sene ben balkonu yıkarken  canım sıkıldı :D:Darı deliğine şu fiskirtimarilar bana bir saldırdı varya iki tame koluma 1 tane yanağıma ısırdı 3 gün geçmedi acısı  :O hastaneye gittim alerji iğnesi vurdu bana :D:D o sene bana inat ettiler sanki hayvanlar 3 ay içinde 11 defa arı vurdu

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 209 göst.
6 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 135 göst.
22 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sevmm (2,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
27 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 107 göst.
11 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,540 puan) tarafından soruldu

414,059 soru

12,462,007 cevap

46,761 kullanıcı

Kategoriler

...