0 oy
468 göst.
Diğer kategorisinde (75 puan) tarafından
Kizlar saçlarıma 5 6 yıldır makas deymedi çok uzun ama baş edemiyorum surekli tariyamiyorum 2 bucuk yasinda oglum var ki hamileyim gorumcem diyorki kes bana ver ben çıt çıt yaptırayım herkes çevrem kesiceksen o diyo bana ver öbürü diyor bana ver zaten ben uzun saçı çok seviyorum bu yüzden 5 6 yıldır kestiremedim uçlarını bile aldırmadım ya bide korkuyorum ya kestirip pişman olursam diye iki çocukla ilerde hiç bakamam hep bide tepeden topluyorum başıma ağrı giriyor alttan toplayınca sıcak basiyo millete vereceğime kendi saçımı kestirip çıt çıt yaptirabilirmiyim olurmu ki eğer pişman olursam takarım citcitlari

12 Cevaplar

0 oy
(2,656 puan) tarafından
Bana sorarsan saçla neler yapılıyor ben kimseye güvenip vermem
(75 puan) tarafından
Tabikide vermek istemiyorum zaten çıtçıtlı yaprtirisam bile gidip ellerimle orda oturup yaptırıp gelcem
-Reklam-
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Olur cit cit da oyle seyler gunah ya baskasina versende gunah 
(1,929 puan) tarafından
Yani  senin kafandayken rahatsiz sin cit cit daha esiyet olur sana tak cikar krepe atacan onu takmak icin sonra onu acmakla ugrasacan dolu is :D
(75 puan) tarafından
Ama ya pişman olursam hiç 5 6 yıl olacak bi kere bile makas deymedi en azından pişman olursam ara sıra çıt çıt takarım toka gibi degilmi citcit hiç daha önce çıt çıt kullanmadim bilmiyorum ama
(1,929 puan) tarafından
Toka gibi de dumduz takamazsin krepe atacaksin dolastirma gibi *** sık ustue takacaksin rahatsiz eder o ben kuaforde calistim bi donem taktim vardi benim de almistim sattim sonra
0 oy
tarafından
yapiliyor kuafore soyle uygun olup olmadigini soyler
0 oy
(54,507 puan) tarafından
ben saçım sacin olsun kampanyina bagis yapacaktım ombreli diye almadilar. 
0 oy
(374 puan) tarafından
Aynen canim yap kendune kaldir snde kalsin atsana fotosunu bakalim saçlarına merak ettum bende cok seviyorum ama ygrasamadigim ucin surekli kesiyorum 
0 oy
(11,458 puan) tarafından
Ah ah benim.saclarim çok kıymetli kesmem inşaallah bi neden de olmaz bi kestim çok Ağladim:( pişman olursun bence benim için saçım herşeyim
0 oy
(4,848 puan) tarafından

Herkez iş koyuyorsa saçlarına ben kendime yaptıracam dersin özel günlerde kullanırsın posdis yaptırıp . 

Bende uzatıyorum ablam istiyor :D 

0 oy
(2,588 puan) tarafından
Ben sacımı kestim çöpe bile atmadım 6 ay sakladım annemlere gidincede sobada yaktım :) demem o ki kimseye güven olmaz illede çıt çıt yaptıracaklar sa başka saçla yaptırsınlar sakın sacını kimseye verme 
0 oy
(7,222 puan) tarafından
İlle kestircem diyosan LÖSEV e bağışla kimseye verme kanser hastası çocuklara ücretsiz peruh yapıp veriyorlar hasta bi çocuğu sevindirmiş olursun hayra geçer 
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Belki size saçma gelebilir ama benim saçımı alıp görümce takacak, sonra eşi saçlarını okşarken tövbe ya Rabbim benim saçları okşayacak gibi saçma sapan bi durum çıkıyor ortaya.. Saçını satanları anlayamıyorum o yüzden.. Kendiniz kullanma konusunda da bi bilgim yok maalesef :)
0 oy
tarafından
Uygunsa kendine çit çıt yaptira bilirsin. İstersen loseve bağışla saçlarını 
0 oy
tarafından

Kız saç millete verilir mi. Al çöpe at daha güvenli :ermm: saça neler yapılır neleeer :( Allah korusun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 128 göst.
15 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (625 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 417 göst.
20 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Cekirdek ailem (3,853 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 246 göst.
24 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,596 soru

24,388,612 cevap

349,137 kullanıcı

...