0 oy
400 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (65 puan) tarafından
Ya hanımlar birsey soyliycem ama beni yanlış anlamayın inanki sizi kınamak için söylemiyorum sadece gerçekten çok üzülüyorum Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun tamam bazen eşimle kavga ediyoruz kalbimi kırdığı   çok olmuştur ama her defasında gelir özür dilemesini de bilir bugüne kadar hiç bana elinin kaldırdığını görmedim inşallahda daha görmem fakat buradaki insanların problemlerini okuyorum kimi yazıyor eşim beni kapıya attı kimi yazıyor beni dövdü ya Allah aşkına bu adamlar da hiç mi vicdan merhamet yok hadi elin kızını geçtim ya sen Allahın yarattığı kula nasıl eziyet edersin hiç mi Allah korkun yok çok canım sıkılıyor böyle yazıları gördükçe:(

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Malesef bende görünce üzülüyorum 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bende görünce üzülüyorm

0 oy
(308 puan) tarafından
Bazı hayatları burda okuyunca ağlıyorum bile.. Katlanmak zorunda değilsiniz demek bazen kolay geliyor bize ama kim bilir nelere katlanıyorlar daha çok acı verici bir durum rabbim tüm kadınlara ayakta kalabilme ve kendine yetebilmeyi nasip etsin 
0 oy
(3,147 puan) tarafından
Bacım bazıları hay.van hay.van düşünür mü onu düşünecek adam onları yapar mı? Allah'ıma binlerce şükür ki başının tacı eden bir kocam var da böyle şeyleri yaşamıyoruz yaşamayız da inşallah yaşayan herkes de bir an önce kurtulur 
0 oy
tarafından
Herkese vicdanlı hayırlı eş , aile denk gelmiyor işte 
0 oy
tarafından
Bazen bizim alışık olduğumuz insan tiplerinden ve aile sekillerinden çok farklı ve çok daha kötüleri olabiliyor bizim alışık olmadığımız yakıştıramadığımız şeyleri insanlar çok basit bir şekilde yapabiliyorlar. Vicdan merhamet ve Allah korkusu olmadığı için oluyor bunlar. Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemiyor. Rabbım hepimizin yardımcısı olsun.
0 oy
tarafından
o sinir geldi mi hiç birşey görmüyor gözleri 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,395 göst.
14 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 172 göst.
20 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 155 göst.
18 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Elmas bayir (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 225 göst.
18 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Elmas bayir (90 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,087 soru

24,380,704 cevap

348,705 kullanıcı

...