0 oy
587 göst.
Aile kategorisinde (707 puan) tarafından
Taşındım kizlar.Ama gelin görün ki ben sarayda da yaşasam aynı eşle yasadiktan sonra hiç bişey değişmeyecek bunu çok iyi anladım.

Eve hiç bişey almak istemiyor.

Yiyecek bişey yok dedim çocuklar aç dedim (pazar gunu taşındık)

Ne para verdi ne bişey aldı  bir gün eltimde yedim bir gün de halimi satmistim onun parasıyla  dışardan biseyler söyledim yesinler diye.Dun de zorla eve market alışverişi yaptırdım ama markette birbirimize girdik.Kasaya geldik paketledik diyor ki inşallah paramız yeter rezil olmayız.

Böyle bişey var mı ya.Paran yoksa niye çıkıyorsun ama olduğunu biliyordum ben tabi.Eve hiç bişey almak istemiyor.Bize yedirip içirmek istemiyor.Cocuklqr doğru düzgün meyve yüzü görmedi yaz geldi geçiyor bugün git pazardan al diyorum almıyor.Sinirlerim çok bozuk.Sabredecek takatim kalmadı.

Evi hep ben taşıdım adamların başında ben durdum eşyaları ben paketledim adamlara yardım ettim.2 çocukla herşeyi ben yaptım ve oda sürekli ortadan kayboldu.Adama diyorum ki yukarı cikinca eşimi çağır gelsin adam diyorki ben eşini 1 defa gördüm bir daha görmedim durmuyor ki adamların başında.Cildirdim artık.Belimde fitikla eşyaların yerini değiştirdim herseyi yerleştirdim.Ama gelin görün ki ben yaranamadım.İsyan etmek istemiyorum ama çok kötüyüm aşırı bunalimdayim nefes alamıyorum sanki.Heran elimden bir kaza çıkacak adamı öldürücem resmen.Boyle sorumsuzlar evlenmese keşke ya.İnsan evine aldığı seye de mi laf söyler vallahi bıktım.

Of kizlar çok doluyum gunlerdir.İcimi dökmek istedim.Keske mutluluk postu acabilseydim ama bu koca bozuntusu bana mutluluğu çok görüyor.Allahim hayırlı güzel bir kapı açsın çocuklarla bana da bu pislikten kurtuluruz inşallah.

20 Cevaplar

0 oy
(3,099 puan) tarafından
Canım belkide parası yok veya kısıtlı ondan alamıyor yoksa oncedendemi böyleydi hepmi aynı 
(707 puan) tarafından
Hep böyleydi yeni bişey değil ki canım.Hep böyle yapıyor kendine gelince kuaföre gider arabasını yaptırır bize gelince bişey alası gelmez.
(3,099 puan) tarafından
Sorumsuz o zaman canım yani bizde şuan farklı bir durumda değiliz ama para sıkıntisindan dolayı bende acaba öylemi diye düşündüm dizide esin evlenmeye evlenmiş ama sorumluluk edinememis öyle durumda al cebinden git ne eksik varsa al canım ondan beklersen çok beklersin insan 7sindw neyse 70inde odur
(707 puan) tarafından
Hayır bak bizimde para sıkıntımız var zaten ama bunların olacağını biliyordu.
Örnek vereyim kaynım hiç böyle yapmaz eksik mi var hemen gider kredi kartiylada olsa alır benim kocam olacak pislik asla almaz.
Kendi iş yerinde yiyor bizim ne yiyeceğimizi düşünmüyor hiç.
(850 puan) tarafından
Parası olmayabilir de bu kadını neden yalnız bırakıyor parayla ne alakası var?
(707 puan) tarafından
Aynen beni yalnız bırakmasi zaten apayrı bir konu.
-Reklam-
0 oy
(6,859 puan) tarafından
Hepmi böyle birisiydi Cnm :(
(707 puan) tarafından
Hep böyle.Kendi kuaföre gitti geçen hafta bişey yok ben dün dedim kuaföre gidicem vay efendim niye gidiyormuşum kendim halledebilirmisim.Sende kendin yap o zaman dedim onu kabul etmiyor niye ben insan değil miyim.
(6,859 puan) tarafından
Oo bu cimriyle hayat geçmez Allah yardımcın olsun cnm
(707 puan) tarafından
Amin geçmiyor zaten canım.
0 oy
(13 puan) tarafından
Oturup konuşsaniz içine ata ata kendine zarar vericeksin onun ailesine söyle ailene soyle icine atma guclu olmalisin ki cocuklarin sana ihtiyaci var
(707 puan) tarafından
Vallahi varya hastalık sahibi oldum bunun yüzünden.İnan söylüyorum ama bir kulağından girip diğerinden çıkıyor nefes alamıyorum resmen.Hani duvara anlatsan yıkılır falan bir tepki verir bu bağırıp çağırmaktan kufretmekten başka bişey yapmıyor.
Onun ailesi bişey yapmıyor benim ailemde pek farklı değil.Soyluyorum ama değişen hiç bişey olmuyor.Beni sinir hastası etti.Gercekten son birkaç gündür kendimi çok kötü hissediyorum.Gucum kalmadı gibi.
(607 puan) tarafından
Aileleri araya sokunca sıkıntı oluyor , kendi ailesi tarafından eve birşey almayan sorumsuz baba oluyor , kendi ailesi de yadirgamaz en nihayetinde oğlu alsın biz mi diyoruz alma diye düşünürler.
(13 puan) tarafından
Benim kayin pederim ayni kayinvalideme eşime gorumceme oyle yapmiş hep bir şeker bile almamiş cocuklarina şuan tabi yaşi 50 geliyor şuan farkli ustune gitme hatta bir kac gün konuşma sen ne kadar dirdir edersen o seni o kadar ihmal etmek isticek cocuklarina sana yazik tabiki ama sakin konuş sakince evde birsey yok cocuklar ac de veya cocuklari yola babasindan istesinler belki sana öyle giciklik olsun diye yapiyor var öyleleri cnm
(707 puan) tarafından
Yaptım neler denedim ama olmadı.Dun market alışverişi yaptık ama makrtte kavga ettik geldik yine kavga ettik.Bugu sinir krizi gecirdim şuan sakinleştim ama artık çok yoruldum.
0 oy
(14,033 puan) tarafından
Senin kocanı öldürmenin cezası olmamalı ne demek insan eşine çocuklarına alışveriş yapmaz ya ne demek 
(707 puan) tarafından
Gerçekten ben de diyorum oldursem adamdan sayarlar.
Almak istemiyor zorla alıyor.Bana diyorki kardeşime gidip de yeseydin yemeği ya bizi niye ele muhtaç ediyorsun sen diyorum cevap yok.Beni bıktırdı artık.Nefes alamıyorum sanki.
(14,033 puan) tarafından
Parayı kim için kazanıyor ya man.yak mı bu adam gerçekten hayatımda duyduğum en saçma erkek tipi ne demek ya çocuklar aç kalıyor seni gazlamak için söylemiyorum kusura bakma ama öyle adamı bilmiyorum ne yaparım evde 2 3 gün meyve olmasın içim içimi yiyor çocuğum yiyemedi diye gerçekten sana ayrı çocuklarına ayrı üzüldüm ya öyle bı babalari olduğu için çok sanssizlar inşallah bu adamdan kurtulursun bir gün
(707 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun inşallah kurtuluruz.Dayanacak gücüm kalmadı.Dun aldırdım biseyler ama çok kavga ettik markette ayrı evde ayrı.İnan cumartesi günü taşınmadan önce evde bişey kalmadı ne yiyecek bu çocuklar demedi.Yogurt vardı sadece içine biraz ekmek doğradım onu yediler.Pazar taşındık kendi çıktı gitti iş yerinde zikkimlaniyor ben ne yedirecegimi şaşırdım.Komsuma gittim onda yedik.Pazartesi kaynimds yedik.Dun yine geçiştirdim bugün artık aldığım az biseyde olsa onlarla biseyler yapicam.
Hani gazlanmiyorum inan ben zaten bulunduğum durumu biliyorum.İnan benimde içim içimi yiyor bu çocuklara meyve veremedikce.
Oglan okula başlayacak hiç bişey alınmadı daha.Neymis parası kalmamış anlamıyorum benden ne istiyor sanki parayi ben kazaniyormusum gibi davranıyor.
(14,033 puan) tarafından
Ya gerçekten Rabbim yardımcin olsun o cocuklar ona baba diyor ya bunu asla hak etmiyor
(707 puan) tarafından
Amin canım işte bende hep diyorum.Sen baba değilsin ki sadece adın baba.
0 oy
(607 puan) tarafından
Bu aralar benim kocamda öyle maalesef . Birşey al demeye korkuyorum. Bir karpuz aldiramadim eve neymiş pahalıymış. Ele mi alıyorsun çocukların yicek. Parası olmasa amenna. Bu aralar çokta kavga ettim bu konudan. Valla taragim olsa kendi başıma sürecem . Anlayışta göstermek istemiyorum var parası . Her ay kenara bin lira atana kadar evine karpuz alsın istiyorum . Bize harcamiksa ne anlamı var para kazanmasının. Al benden de o kadar artık .
(707 puan) tarafından
Hah işte aynı şey.Vallahi yaz geldi geçiyor.Dogru düzgün meyve yemediler.Boyle bişey olabilir mi.Oglum kavunu çok sever bir kere yiyebildi çocuk.Parasi yoksa mesai yapacak.Simdiye kadar oturup sanki bize havadan para gelecek gibi davrandı.Tasindik diye benden çıkartıyor hıncını.Ne b.k yiyorduysa eski evde taşınmak istemiyordu zaten.
Ya varya böyleleri gerçekten evlenmesin inan şuan çok sinirliyim ölduresim geliyor adamı ya.Bende mi sorun var bir insan karisina çocuklarına almayacaksa kime alacak.
(607 puan) tarafından
Kız dün bizim burda pazar vardı adama dedim muzla üzüm al diğerlerini almış onlarda patates soğan , üzümle muzu almamış cebinde parası vardı. Dedim niye almadın e her istediğimiz hemen olsun istiyonuz diyo. Lan ne istemism de ben bunu alamadın. İnan 1 senedir kendi çorabimi kendim aldım gardropstan küçük kiyafetlerimi sattım onlarla aldım alacaklarımi. Kendindn alalm deyince gülüyor. Ben gülüyor muyum.

Tasindiniz diye taşta yiyecek haliniz yok ya canım , valla ben bu erkekleri hiç anlamıyorm . Nolcak sanki alınca parası mi bitcek. Benimkiler de karpuzu kavunu çok severler  ama gel gör ki bizde sen gibiyiz. Ben caliscam madem herkes kendi parasını harcasin diyorum onada onay yok. Tam kavga meselesi işte bunlar canım. Olan bize oluyor adamlarin umurunda bile değil. Kendi kendimizi yiyoruz  biz.
(707 puan) tarafından
Yazık insan bir muzun bir üzümün lafınımi eder.Allah sorsun senin kocanada ne diyeyim.Ben çalışırım ondan onay beklemem ama benim 2 küçük çocuğum var bırakacak kimsem de yok.Allahim bu muhtacliktan kurtarır inşallah bizi ne diyeyim.Ben artık çok yoruldum hele bugün özellikle nefes alamıyorum sanki.
(607 puan) tarafından
Valla bu aralar öyle canım benimki aliskin olmadigimdan bu duruma değişik geliyor hali. Benimde 2 çocuğum var 3 buçuk ve 1 yaşlarında benim de birakcak kimsem yok durmazlar da zaten başkasıyla. İnşallah Allah yardımcımız olsun sakin kalmaya çalış sen yipraniyorsun bu durumda inan bende iyi değilim
(707 puan) tarafından
Amin.Yiprandim hemde nasıl bugün yine sinir krizi gecirdim ölüyorum dedim herhalde o kadar kotu oldum dayacanacsk gücüm kalmadı.Ama Allah büyük elbet bir kapı açar.
0 oy
(13,202 puan) tarafından
O hala evi düzeni olduğunu kabul edememiş birey sağlam bir dayak istiyor. Senin gücünle nereye kadar gider. 
(707 puan) tarafından
Vallahi öyle ya.8 sene bitti evleneli artık sorumluluk almak zorunda ama hala almıyor sorumluluğu benimde dayanacak gücüm kalmadı.Keske döven olsa onu belki akillanir.
0 oy
(1,021 puan) tarafından
Böyle adamları evlendirmesinler ya benim babamda para vermeyi sevmezdi ama ne istersek alırdı 13 yaşından bu yana hep kendi paramı kazandım şimdi doğum süreci evdeyim ilk defa ve eşimden para isteyemem asla  zaten gerek kalmaz o alır ne istwrsem ama kendi paran başka herkws kızsada bütün kazandığım parayı eşime verdim 6 senedir en son düğün takılarımı sattım araba aldım şimdiki planım doğumdan sonra biraz zaman geçince anneme bırakıp tekrar çalışmak en azından ev alana kadar kısmetse çalışma fırsatınız imkanınız varsa çalışın derim bana muhtaç ben olmasam ölür havalarına giriyorlar biz olmasak onlar yaşayamaz haberleri yok
(707 puan) tarafından
Gerçekten öyle.Eve bişey almak istemiyor bize bişey almak istemiyor.Beni bıktırdı artık.Bende çalışmak isterdim ama benim çocukları bırakacak kimsem yok.Bu yüzden çalışma imkanimds yok.Yoksa ben bu pisliğe muhtaç olur muydum ah varya çocuklar büyük olsa hiç düşünmem direk bosardim zaten.Benim artık ona katlanacak gücüm kalmadı.
(1,021 puan) tarafından
Yuva yıkmak kolay diye laflar boş bence kimse kimsenin ne çektiğini bilemez teyzem 25 senedir çekiyo zihinsel özürlü oğlu var onun için boşanamıyorum diyor ama adam düzelmiyor eve bakmadığı gibi sülaleyi dolandırdı ve şuan dolandırdığı akrabalarla abileriyle teyzemi görüştürmüyo hakkında hayırlısı olsun eşim anneme taşınmamıza razı olmasa kaynanada bakmazdı kadın kendine bakıcı arıyor maşallah benden saģlam
(707 puan) tarafından
Senin kaynananda pek vicdanlı değilmiş demekki.
Ah varya ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir.Elbet bir kapı açılır diye bekliyorum Allah büyük.
(1,021 puan) tarafından
Yok vijdanlı olsa şeker hastası kayınpederime sürekli hamur yapmazdı adam evden kaçtı gitti sokakta öldü haftası gelmeden kurduğu evdeki eşyalarını aldı cenazede tek damla gözyaşı dökmedi iki oğluda ayrı odalarda uyuyo kadın ekmek arası döner alıyo kendi yiyo ve bir tanesine de alıyo diğer oğluda aç ama ona almadan gizli gizli yediriyo yüzsüz şimdi her şeyi bizden bekliyo
(707 puan) tarafından
Yazık ya Allah sorar elbet.O bunları yaparken düşünmüyor ama Allah yarına bırakırda yanina bırakmaz.
0 oy
(11,077 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun ne diyeyim, düzelir inşallah 
(707 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun.
Ben düzeleceğini hiç sanmıyorum 8 sene bitti evlilikte hala aynı halt hala aynı halt.
(11,077 puan) tarafından
Allah sana hayırlı kapılar açsın en kısa zamanda huzurlu olursunuz inşallah
(707 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun. İnşallah öyle olur yoksa dayanilacak gibi değil.
0 oy
(616 puan) tarafından
Eşin sıkıntılı belli. İnsan yoklukta bile çoluk çocuğum yesin diye bulur buluşturur alır. Maddiyat durumunuzu bilmiyorum. Eğer ki kötüyse o zaman eşine bişey diyemem. Ama varda yedirmiyosa ondan kötüsü yok. Bizde mesela erkek oldu mı hep eş olur onların yanında. Ağır bişeyde hep yardım eder. Yada yaptırtmaz. O yönde eşin çok hatalı
(707 puan) tarafından
Maddi durum olarak iyi değiliz ama hep böyleydik biz yeni degil.Hesap kitap yapmayı bilmiyor.Ben yapıyordum şimdiye kadar bu ay ona bıraktım mahvetti bizi.Ne ağır kaldırma der ne bişey bana aksine tasiyacaksin tabi diyor utanmaz.
0 oy
(1,465 puan) tarafından
Neden böyle yapıyor ki bir sebebi var mı acaba :/ Allah'ım yardımcınız olsun
(707 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun.
Ben öleyim istiyor herhalde bilmiyorum.
(1,465 puan) tarafından
Karşınıza alıp ters bir tavırla konuşsaniz belki yola gelir mi ki :/
(707 puan) tarafından
Yok canım inan çok konuştum bağırdım cagirdim olmadı ama öğlen sinir krizi gecirdim oğlumu aldı dışarı çıktı.Cunku oda anladı artık kaldıramıyorum onu.
(1,465 puan) tarafından
Allah'ım yardımcınız olsun nediyim bilemedim ..
(707 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun.İnan bende ne diyeceğimi bilmiyorum tükendim artık.
0 oy
(775 puan) tarafından
Sana hiçbir faydası olmaya adamı sırf çocukların babası diye eve alma nolur 
(707 puan) tarafından
Yeni taşındım inan burda rezillik çıksın istemiyorum ama almama şansım olsaydı almazdım.Allah büyük elbet bir kapı açacak inşallah.
(775 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun ne diyeyim duam seninle
(707 puan) tarafından
Allah razı olsun canım sağol.Duadan başka benimde elimden bişey gelmiyor inan ki.
0 oy
(12,856 puan) tarafından
Evladından parayı kıskanan insandan hayır gelmez canım kaç çocuk var?
(707 puan) tarafından
Biliyor.Onun ailesi pek ilgilenmez böyle şeylerle.Benim ailemde bana pek sahip çıkmaz o yüzden bişey diyemiyorlsr.
(12,856 puan) tarafından
Ahh kıyamam sana yaa ne zordur ama insan eşi ve çocukları için çalışır kendi yemez onlara yedirir canım
(707 puan) tarafından
Yok bu kendi işte yer biz de ne yersek yiyelim.Heo böyleydi biseyler almaktan aciz bir adam bu.
(12,856 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun canım
(707 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
(1,072 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım evinde güle güle huzurla oturursun inşallah
(707 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun.
İnşallah güle güle oturabilirim kirada olsa umrumda değil ev değil zaten derdim huzurum olsun yeter.
0 oy
(1,621 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun inşallah canım :ermm:

(707 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun.
0 oy
(4,698 puan) tarafından
Allah eşine merhamet versin 
(707 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun.
Bende hep aynısını diyorum Allah'ım içine Allah korkusu versin inşallah.
0 oy
(504 puan) tarafından
Gıcık oldum şuan eşine 
(707 puan) tarafından
Bende gicigim ona zaten ama yapacak biseyimde yok ne yazikki.
(504 puan) tarafından
Allah bi an once selamete çıkarsın seni ve çocuklarını yazık çocuklara ya
(707 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun.Ya Allah onu ıslah etsin yada bizi kurtarsın yoksa benim takatim kalmadı.
0 oy
tarafından
Rabbim yardımcın olsun cnm sorumsuz koca cekilecek dert değil
(707 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun.
Gerçekten sorumsuz insan sorumluluğunu alamayacağı bişeyi neden yapar bilmiyorum.Madem bakmaya g.tun yok evlenme.Benim çocuklarımın ne suçu var.
tarafından
Haklısın cnm doğru söze ne denir ki
(707 puan) tarafından
Ah canım benim haklı olmam mutlu olmama yetseydi keşke.
tarafından
Keşke cnm rabbim eşine hidayet versin inşallah
(707 puan) tarafından
Amin canım benim Allah razı olsun.İnsallah.İcinde birazda olsa Allah korkusu olsa böyle yapamaz.
0 oy
(6,825 puan) tarafından
Gerçekten üzüldüm hem snn hem çocukların adına Allah sabır versin
(707 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun.
İnan bende sürekli üzülüyorum artık hastalık dert sahibi oldum.
0 oy
tarafından
Kizz sen byle sorumsuz olduğunu biliyon nue cocuk yapyon cnm ya üzüldüm babanlara sylesen 
tarafından
Ayy kız bende zannettm  yenisin    cnm ondan kudurmuş blkide cnm sen yapyomussn ya zor gliyo beyefendi ye şimdi
(707 puan) tarafından
Aynen belkide.Ona ihtiyacım yok biliyor.Gercekten ihtiyacım yok Allah'ta muhtaç etmesin.
tarafından
Amin kimseyi etmesin cnm bnm
(707 puan) tarafından
Amin canım.
tarafından
❣️❣️❣️❣️
0 oy
(2,529 puan) tarafından
Kız Allah'tan iyi niyetli açmışsın postu yoksa düşünemiyorum neler derdin. Allah yardımcın olsun eşin sorumluluk almayı sevmiyor sanırım ama keşke bunu evlenmeden ve o iki çocuğu yapmadan önce düşünseydi
(707 puan) tarafından
İyiniyetli benim nickim o yüzden parantez içinde yazdım.Ben artık kötü niyetli olucam zaten iyiniyetli olmak bir işe yaramiyor.
Diğer konuya gelince amin Allah razı olsun.Ben onun ikinci esiyim bide madem birinciyle gecinemedin ikinciyle evlenip niye başını yakıyorsun benim ve çocuklarımın dimi ama.
(2,529 puan) tarafından
Aaa öyle mi. O kadın bunu anlayıp boşamış bu sorumsuzu. Evlenmesin böyle adamlar yaa
(707 puan) tarafından
Yok karsilikli aldatmadan boşanmışlar her pislik var bunda yani.Ama o kadınada bakmamış.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 544 göst.
18 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Iyiniyetli (707 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,030 göst.
19 Şubat 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 884 göst.
17 Mart 2024 Diğer kategorisinde Dilayyy (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 133 göst.
9 Kasım 2023 Aile kategorisinde Burdanbiri12 (52 puan) tarafından soruldu

380,295 soru

11,386,228 cevap

34,887 kullanıcı

...