Kısaca anlatacam şimdi eşim 3 erkek kardeş eşim en küçükleri hepsi memlekette biz ise başka şeyindeyiz büyük kaynım kaynanamla oturuyo oburu hala bekar hepsinin 2 evi ve son model arabası var tabu kayın pederim aldı çalışmıyorlar beraberler kayın pederimin hayvanları var iste ona da çoban tutuyorlar kendileri bakmaz eltim ve kaynanam sağarlar sadece neyse ben tedaviye giderken 2 bin istedik borçla vermediler ayrıca eşimin de o hayvanlar da hakkı var büyük kaynım babam ölürse kimseye bir çöp vermicem diyo kaynanam da kayın pederim de onun çocukları icin ölür benimde 1 kızım var 6 sene sonra tüp bebekle oldu ne bir gün ararlar ne sorarlar lafa gelince de biz ona kurban olurus derler büyük gorumcem burda köye gitti kaynım çocuklarına a dan z ye herşey almış benim kızıma 1 çorap dahi almadı aynı sehirdeyiz sadece doğumuma geldi ve mevlude aramız 15 dakika insan hiç mi sormaz yeğenini gelip görmez neyse ben bunları neye bağlıyorum hepsi akraba evliliği yapmış eşimle biz kaçarak evlendik hiç istemediler beni bundan mi soğuklar sizce ve eşim bi kaç yıl önce felç geçirdi ne geldiler nede sordular boule anne baba kardeş olur mu allah icin kendi evleri var bizim binada kiracisi çıkınca arıyolar eşimi kiraya ver falan diye onun dışında ne ararlar nede sorarlar kaç gündür kayın pederim ariyo açmıyorum konuşmak bile istemiyorum çünkü onlar bize aşırı soğuk