+1 oy
244 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,893 puan) tarafından
26 aylık Kızımın  kanında enfeksiyon çıktı ve deposilin iğne yazdı bi tane . Ağır bi iğneymiş  yaptıran duyan vs var mı 

1 cevap

0 oy
tarafından
Evet ağır bi iğne ve alerji riski olan bi iğne. Kesinlikle hastanede yaptırın iğneyi alerji vs olursa eğer heöen müdahale gerektirir
(4,893 puan) tarafından
Ne gibi alerji oluyo acaba. Korktum biraz açıkçası
tarafından
Herkeste olmuyo ama penisilin alerjisi olan insanlar deposilin Penisilin gibi ilaçlar aldığında nefes darlığı baş dönmesi veyahut daha ağır alerjik reaksiyon gösteriyo be bu reaksiyon iğne vurulduktan sonra 10 dakika içinde kendini belli ediyo eğer hastanede olursanız heöen müdahale edilir oksijen veriliyor bişeyler yapıyolar tam bilmiyorum fakat evde komşu hemşireye vurdurayum falan derseniz sonu baya kötü oluyo. Benim hemşire arkadaşlarım hep söylerdi evde o tarz iğneleri vurmam diye çünkü Allah korusun risk büyük. Doktor yazdıysa vardır bi bildiği siz içiniz rahat etsin derseniz bi başka doktora daha götürün ama illa ki vurulsun derse hastanede vurdurun kesinlikle
(4,893 puan) tarafından
Anladım canm çok teşekkürler
tarafından
Rica ederim canım Allah şifa versin
(4,893 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 409 göst.
14 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hayal34 (270 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 455 göst.
1 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Ecem2013 (160 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 207 göst.
2 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Keyfimizpasadayok (957 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,886 soru

24,392,722 cevap

349,426 kullanıcı

...