Yeni doğum yapalı 23 gün oldu ve ben ne şekil koruyacağıma daha tam karar vermiş degilim aklım çok karışık kondom kullanmıyoruz geri çekilme yönünden esime güvenemem erkek sonucta bir anlık olan bisey emziriyorum hap kullanabilir miyim yada aylık iğneler nasıl spral taktırmak istemiyorum asagida ipi sallanıyor eline geliyor diyenler var erkek iliskide hissediyormus falan filan kayiyormuş güven yok onada siz nasıl korunuyorsunuz bu arada korunurken kiloda almak istiyorum biraz doğumda bütün kilolarimi verdim çocuk gibi kaldım resmen eşim uzun ve yapılı bende zaten boyda yok şimdi birde tahta gibi kaldım resmen göbek falan gitti ona sevindim ama sizin emzirirken kullanip faydasını gördüğünüz neler var kızlar yardım ediverin bi Bu arada eşim kilo alıp vermeme asla karışmaz her halimle seviyor beni ama tabiki kilo aldığım zaman yo askim hiç almadin falan diyo alıyım istiyo ama kalbimi hiç kırmadı bu konuda zayıfım diye biside demiyo ama başkaları işte çocuk gibisin eşinin yanina olmuyor bile diyenler var bazen tabi ağızlarının payını veriyorum ama ister istemez moral bozukluğu oluyor cok şükür mutluyuz kilo alsamda almasamda ama kafaya takıyorum cok
1,499,533 soru
24,492,539 cevap
357,731 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın