0 oy
466 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

....................

image

9 Cevaplar

0 oy
(5,328 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Hiç kullanadım sadece zeytin yağı verdim postun üste çıksn cnm
tarafından
Teşekkür ederim cnm  zeytin yağı da pek fayda etmiyor  her manasına koydunuzmu yag ara aramı verdiniz
(5,328 puan) tarafından
Sabah akşam damlalıkla yaklaşık 1 çay kaşığı şeklinde içiriyordum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben zinco kullandim cnm bitkisel cok faydasini gordum bunu hic gormedim
tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(391 puan) tarafından
Ben iki bebeğime de kullandım canım gayet memnun kaldım. Uyku düzeni için de iyi geliyor 
(391 puan) tarafından
İçerik açısından temiz diye söylemişti hem doktor hem eczane canım ama kalem kalem içeriğini bilmiyorum. Anne sütünün hazmını kolaylaştıran bir ürün esasında. Sütteki lactaz ı parçalıyormuş
tarafından
Anladim kuzum hani oyle cok gazli bi bebek degiliz de uyku pronlemimiz var 4 ayligiz
(391 puan) tarafından
Benim kızımda da sürekli değil ama ara ara gaz problemi yaşadık canım öyle olunca uyku da sorun haline dönüşüyor malum :) ben de sürekli kullanmadım ama ihtiyaç duyduğum zamanlarda bu ürünü kullandım gaz gidince uyku geldi :D zaten çok da pahalı ürünler içinde de azıcık var bir de 8 kere 8 damla demişti eczane yani içinden de 64 damla ancak çıkar!
tarafından
Anladim kuzum bizimde gazdan dolayi buyuk ihtimal uykusuzlugu fiyatini hatirliyormusun cnm
(391 puan) tarafından
En son bundan 5 ay falan önce 90 liraya almıştım canım eczaneden
0 oy
(12,342 puan) tarafından
Bunu kullanmadim bir sürü denedim bize iyi gelen zinco ve metsil oldu 2sini dönüşümlü verdim kolik bebekti oğlum
tarafından
Metsil bizde ise yaramadı
0 oy
tarafından
Zinco ve biogaia ikisini bir kullandım 2 bebeğime de 2. Ay sonu bitti gaz olayi. Bunu bilmiyorum duydum ama kullanan görmedim 
tarafından
Kullanan var ablam kullanmış cnm ama ben yine de sormak istedim
0 oy
(4,268 puan) tarafından

• Bebeğinin süt intoleransı mı var  
tarafından
Hayır gazi var
(4,268 puan) tarafından
Genelde süt intolerensı için veriyorlar çünkü intoleransı olan bebekler laktozu sindirmekte zorluk çekiyor sütteki laktozu alıp gaz yapmasını engelliyor bi şişe kullan bence işe yaramazsa bırak
tarafından
Sadece mama alıyor o yüzden demek istedim
(4,268 puan) tarafından
Ben laktazm kullandım bununla aynı emzirmeden önce veriyordum ama üstünde mamayla beslenen bebekler için mamaya damlatın diyordu
0 oy
(2,022 puan) tarafından
Çörek otu yağı kullandın mı ?
tarafından
Yok cnm 30 günlük bebeğim Sadece mama alıyor
0 oy
tarafından
Büşraaa geçmedimi gazı toprağın bunu kullama laktazim kullan her mamasına damlatılıyo mamasındaki gazı yok ediyo 
tarafından
Yok cnm geçmedi  kendini çok kasıyor  uykuda durup durup kasılıp ağlıyor
tarafından
Laktazim dmla kullan canm her mamasına koyuyosn her mamaya 2 damlaydı sanırım. Eczacıya sorun söyler zatem .e bebekten kiraz çekirdeği yastığı var onu al karnına ayaklarına koy rahat etsin yavrucak
tarafından
Cumartesi gidicem e bebeğe bakarım cnm
0 oy
tarafından
Ben kullandım bebeğim kolik tek iyi gelen damla o
tarafından
Teşekkür ederim cnm
tarafından
Rica ederim cnm ❤️

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,910 soru