0 oy
495 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Arkadaşlar öncelikle ben hasta değilim ben ne kadar posta paylaşıyorum yok dalga geçiyor yok benimle eğleniyor diyorsunuz burası dalga nede eylenecek yer lütfen benim ne  yaşadığımı ben biliyorum bı Allah  hepimiz anneyiz benimde bı oğlum var evet eşim beni istemiyor diyor evimden diyor kaç gündür öldüresiye dövüyor gene gitmiyorum  çünkü benim annem yok benim yok abimlerinde bı duzeniyor var ve köyde yaşıyorlar  oğluna bakmiyacaz diyorlar biraz oğlunu gel gidiyorlar ben nasıl oğlumu bırakabilirim evet şimdide oğlum huzurlu bı evde büyümüyor eşim beni duvuyor oğlum görüyor bı yaşında daha kurban olduğum  çok üzülüyorum. Ne yapcam bilmiyorum ailemi arıyor gelin  alın ben istemiyorum diyo heryerim ağrıyor Sımdi ne şöyle oldu diyeceksiniz zaten diyer postada yazdım eşimin eski sevgilisi izim binaye gelmiş diye bende iki gün önce kesim dışarda  kadında eşimin yayında geçiyordu bende dedim ki yeter 4senemi bitirdin bana huzur bırakmadın dedim kadına tokat attım kadına eşimde geldi beni dövdü  şimdi bosancam diyor istemiyorum diyor ne olur kırizi bişey yazmayın şimdi  sivinma evine git dersiniz ama öyle olmuyor işte  ne olur bana bı akil versin artık deli olcak heryerim ağrıyor agliyarak yazıyorum ne olur dua edin bana ben kötü bı insan değilim sadece oğlum icin yasiyorummm
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(3,452 puan) tarafından
Bu erkeklere ne oluyor böyle ya
(1,738 puan) tarafından
Canım azcik özguvenin olsun. Merdiven siler yine bakarsin evladina bunun kimsesizlikle ilgisi yok.
Benimde ne anne ne baba var ama kendi ayaklarim uzerindeyim.  Kardesler desen hepsi baska annelerden kimse kimseyse bakmaz bile. O yuzden dik durup ya biraz daha dur kocanin evinde madem bu eziyete katlandin etrafindaki binalara sor merdiven temizligi varmi konus 1 gunde 2 binanin merdivenini silsen haftada 2 kezden gunlerini doldur merdiven silerken bebeginude götür kanguruyla bagla sirtina bagla kazancin ev tutmaya yetince ayril ordan ve yine bu isi yap gerekirse uygun fiyatli yap . Temiz yap gunlerini doldur yavrunla cok rahat yaparsin azcik özguven lutfen .. kimsesizim diye cocugunu o berbat hayata hapis etmek zorunda degilsin
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 994 göst.
0 oy
12 cevap 991 göst.
9 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Secoo (56 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 1,481 göst.
30 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Beren92 (156 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 309 göst.
12 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annelerrr (335 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,463 soru

24,386,366 cevap

349,023 kullanıcı

...