0 oy
1,418 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Şimdi dilekçegi verdim diyor ne olcak şimdi  nasıl bı süreç olcak yani bugün verdim dedi bu kadar kolaymi

23 Cevaplar

+5 oy
(4,060 puan) tarafından
Bacım şimdi benden sana bir soru bu adam seninle niye evlenmiş sen niye bosamiyorsun bide göz göre göre sevgililer 5 yıldır diyorsun allahm göstermesin keserim kıtır kıtır doğrarim şeyini sucuk diye dolaba atarım kesip ne tür bir şey bu Bn anlamadım gebelik testine bu ne demişimn yok öyle yok böyle kız senin sorunların falan mı var Bi insan bukadr cahil olmaz yoksa bilipte bikmemezlik mi bu ben sinir krizine girdim sende sarsilma bile yok 
tarafından
Sen şimdi koçanı bırakma vaz gecme yazan hemen cvp verir doğru söyleyenlere vermiyor ama
(670 puan) tarafından
Öyle yapıyor kadın. Her postuna uyarı verecem artik
(4,060 puan) tarafından
Kız bütün hepsini okudum poslarin sanki kurgu gibi ir insan kendine bunu yapamaz bence deli oldum ben eşime dedim eşim gülmekten yerlere yattı hatta demesin mi şunun üçte birini yapsam cenazeme beklerim hepinizi derdimden duyduğun an dedi
tarafından
Vay iyi korkutmususn adamı
(4,060 puan) tarafından
Başta korkutcan bir kere taviz verdin mi o işi birdaha toplanmaz ben nişanlıyken birkere hallettim çok şükür hala korkuyor
-Reklam-
+2 oy
(337 puan) tarafından
Boşan artık şu adamdan neyi bekliyorsun kendine niye bu zulmü çektiriyosun anlamıyorum adam apartmana kadar getirmiş sevgilisini yakında evede yerleştirir onu yanındaki çocuğu bari düşün öylr bi ortamda büyüyceğine babasız büyüsün daha iyi sen bu adamı takıntı haline getirmişsin kurtul artık yazık etme kendinede çocuğunada 
tarafından
Kesinlikle katılıyorum size
+1 oy
(684 puan) tarafından
O dilekçeyi senin vermen lazımdı adam sevgilisi için seni dövmüş napsın öldürün mü istiyorsun senin boşanacağın yok zaten memnunsun inşallah vermiştir 
0 oy
tarafından
Ne olacak derken kuzum ? Sureci mi soruyorsun ??
tarafından
Yani bisanma dicekcesini verdim diyor
tarafından
Ya sen kadınsın ezdirme bukadar kendini ya süreç ne olucak biliyonmu o pislikten bosanacaksin başka yolu yok günah ya yapma kendine bukadarini
tarafından
Ahh kuzu ya Cok mu seviyorsun ?  Neden bosanma karari aldi?
tarafından
Boşanma kararini kocası almış hem aldatıyor hem istemediğini söylüyor hem araba gebelik testi bulmuş hem adam sevgilisiyle yan binaya taşınmış bir kadın için olmaması gereken herşey kızın başına gelmiş ve dilekçeyi adam veriyor
tarafından
Ahhh yaaa .Canimmmm lutfen bosan .
0 oy
tarafından
versin sen de nafaka iste süründür pisliği
0 oy
(2,057 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun sen istemiyormusun boşanmak
0 oy
(11,936 puan) tarafından
Şimdi derken ne zaman dedi bunu? Saat 6 da kapanıyor. Eger daha gec simdi verdim dediyse yalandır. E devlete gir adalet bakanlığına gir dava dosyası sorgula verdiyse orada cıkar
tarafından
Gerçekten mi tskr ederim
(11,936 puan) tarafından
Sen bak bakalım e devlete
tarafından
Evet baktım kardeşim bişey yokmuş ama bana dedi ben dilekçemi verdim dedi
(14,421 puan) tarafından
Yok bacım kadını korkutuyo pislik karaktersiz adam bozuntusu
(11,936 puan) tarafından
Korkutuyor o zaman verse cıkar bizimki daha adliyeden cıkmadan düştü sisteme
tarafından
Aynen dediğin gibi gözümü korkutuyor
tarafından
Bugün verdim dedi  hiç TC kimligimi bile almamıştı
(11,936 puan) tarafından
Ona gerek yok zaten
(14,421 puan) tarafından
Kimlik numaranı alması gerekmez
İnternetten araştır hakların ne
Bak sende resti çek kapı orda de
(11,936 puan) tarafından
Tamma gelme eve de direk
(14,421 puan) tarafından
Ay çok üzuldüm yaa bak korkma kadın senı üzmesine izin verme takmıyomuş gibi yap bakalim nolcak
tarafından
Çok kotugum rabbim kimseyi bu duruma getirmesin rabbim kimsenin yuvasını dayilmasina izin vermesin çok zor durumdayim  avukatla konustum dilekçemi verdim içeriye diyor böyle rabbim  canını alsın
(14,421 puan) tarafından
Sen belli etme ayrı ayrımı oturuyosunuz napıyo
Şu an
tarafından
Aynı evdegiz sesin çıkmasın diyor  bişey dediğimde saldırıyor dövüyor
(14,421 puan) tarafından
İşte ses kaydı albilirsin bacım senin sonun kesin boşanma bu adam iflah olmaz telefonuna sahip çık
(11,936 puan) tarafından
Ses kaydı hiç bir delil olarak işlev sayılmıyor. Saldırdığı anda polisi arayacaksın yada sokaga dogru bagıracaksın
tarafından
Zaten teelfonu saklıyorum öğlen telefon için çok dovdu. Ver diye vermedim
(14,421 puan) tarafından
Verme sakin Allah tez vakitte kurtarsın seni
(11,936 puan) tarafından
Neden karakola gitmiyorsun bacım. Git uzaklaştırma al. Anında alırlar karakola
tarafından
Düşünüyorum sonrasını düşünüyorum sonra ne olcak halim bı cocukla
(11,936 puan) tarafından
Bacım bir gun doverken elinde kalacaksın o zaman ne olacak
tarafından
Allah kimseyi senin durumuna düşürmesin ama canım bu adam seni hak etmiyor denk geliyorum arabada bulduğun o şey kadını burnunun dibine kadar sokması sana şiddet ve sevgisizliği kimse vazgeçilmez değildir sen bu dünyaya onun el altından olmak için gelmedin sen çok değerlisin annesin aklını başına al yuva demişsin Kurban olayım hangi yuva? Yuva içinde saygı sevgi şefkat olandır tamam hiçbirimiz evimizde dört dörtlük değiliz ama bu adam seni üzüyor kurtul ondan Allah'a havale et yanına kalmaz yazık sanada
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Nafakayı ve çocuğu al asla vermem de 
0 oy
tarafından
Sende artık çabalamayı bırak kendini daha fazla yıpratma 
0 oy
(3,726 puan) tarafından
Ne olacak derken bundan sonraki süreci mi soruyorsun yoksa boşanmak mı istemiyorsun
0 oy
(3,831 puan) tarafından
Şimdiden geçmiş olsun bas tekmeyi al nafakayı bak keyfine 
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım inşallah feraha çıkarsın 
0 oy
(14,421 puan) tarafından
Belki blöf yapıyodur korkma açtıysa açtı 

Amacı seni korkutmak *** açar hemen gitti avukat buldu dava açtı yani

Güçlü dur korkuyosanda belli etme sakın bak konuştur delil topla herşeyi anlatmasını sağla

Ses kaydı al yakalanma
0 oy
(2,182 puan) tarafından
Bosanmak mi istemiyorsun surec mi surec e devlete girip bak mahkeme gorunur ondan snra nafaka cocugu istiyceksin vermem diycksn zora kosacaksin eger istemiyorsan zaten mahkeme kagidi gelir ama bosanmak istiyorsan en acilinden avukat tut karsi taraf haksiz olursa anlasmaya varlmazsa avukat masrafini da oder diye biliorm
0 oy
(973 puan) tarafından
Boşan demek kolay ama sana bunlari yapan adamin yaninda durmakda olmaz yani CANIM birak ARTIK Allahindan bulsun 
0 oy
tarafından

Allah yardımcın olsun

0 oy
(3,565 puan) tarafından
15 gün içinde adresinize size tebliğ edilmesi gerek. Yani sistem size haber verir bir evrak yoluyla.
0 oy
(3,565 puan) tarafından
Kades uygulamasını indirin. Şiddet uygularsa kullanın. Hem de resmi belge olur mahkemede.

Bir çocukla ne yaparım diye düşünme. Allah rızka kefildir. Her yerde karnın doyar. Şüphen olmasın. Sen yeter ki inan. Başka çarem yok zihninden kurtul. İnan ki ne şartlarda yaşayan kadınlar var veya biz ne şartlarda büyüdük hâlâ uğraşıyoruz. Kimsenin hayatı mükemmel değil. Kendine güven. Evet daha çok yorulursun ama huzurun olur. 
0 oy
(10,507 puan) tarafından
Adamın sana yapmadığı demedigi kalmamış bu ne yuzsuzluk valla oğlumu alır sokakta yatarım taş taşırım gerekirse ama kendimi asla bu kadar ezdirmem... Diğer postlarini da okudum ve sanırım kim olduğunu biliyorum senin artık Kendi ayaklarınin üzerinde durmayı ogrenmelisin kendin için oğlun için
0 oy
(425 puan) tarafından
Allah sana akil versin insalllah

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 534 göst.
7 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 82 göst.
0 oy
24 cevap 1,256 göst.
3 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miracinannesi.34 (1,037 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 424 göst.
29 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,528 soru

12,449,037 cevap

46,238 kullanıcı

Kategoriler

...