0 oy
251 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
yeniden gösterildi

hanımlar dün öğleden beri bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum. hareket etmiyor yani. normalde hareketli bi bebek özellikle geceleri ve acıktıgim zaman hareket eder tekme atardı. dünden beri yok. 1   2 kere kalp atışı gibi hareketi oldi o kadar

dün 2. doz tetanoz aşısı oldum yan etkisi olarak halsizleşebilir mi aceba. olabilir normal diyorum ama.yine de korkuyorum bu hareketsizliğindn  

çikolata yedim bi sürü. hareket ettim ama yine de yok. 

soruyu kapatmadan keşke cevap verecek birini bekleseydiniz. gebe bölümünde sordum cevap veren çıkmadı. yine de sağolun. 

önce ki soruyu açarsanız sileceğim 

10 Cevaplar

0 oy
(4,659 puan) tarafından
Hissetmiyorsan doktora git canim ihmale gelmez. 
tarafından
böyle devam ederse yarin gideceğim de burda acile gittin mi bakmıyorlar merkeze gidin diyorlar ilçedeyim.
(4,659 puan) tarafından
Takip et canim kendini yorma ayaklarını yukarı doğru kaldır inşallah uyuyordur civciv
tarafından
inşallah öyledir eşimde dinledi akşam üzeri ses geliyor dedi. oda bişey yok diyor ama korkuyorum. valla
(4,659 puan) tarafından
Yanı eşin hissetmediği için korkmaması normal annelik iç güdüsü takip et sürekli karnına hafif hafif vur
tarafından
öyle şimdi dikkat ediyorum olmazsa  sabah Dr. gideceğim artık.
-Reklam-
0 oy
(11,562 puan) tarafından
Kesinlikle Dr git cnqım 
0 oy
(1,578 puan) tarafından
En azından bi acile git canım ihmal etme allah korusun üzülmeyin sonra
0 oy
(3,728 puan) tarafından
Bu kadar saattir hareket etmedi hala doktora gitmedinmi ben olsam 10 kere gitmiştim 
tarafından
bi ara yine bi gün öyle oldu bi arkadaşım oluyor bazen dedi. işte bende dikkat ediyorum hareket oluyor bazen ama çok çok az yani. eskisi gibi değil.
(3,728 puan) tarafından
Yani burdan birşey demek imkansız. Eğer normalden farklıysa doktora gitmende fayda var sonradan pişman olmamak adına
tarafından
sabah gideceğim inşallah
0 oy
(954 puan) tarafından
Biz bilemeyiz ki doktora ya da aile hekimine gidersen kalp atışina bakar ben iki gebeligimde de tetanoz aşısı oldum ama öyle bir şey fark etmedim yani
tarafından
bilmem ki bi an dedm aceba o ilaçtan halsiz mi oldu ne bileyim aklıma kötü bişey getirmek de istemiyorum.
(954 puan) tarafından
Belki sen çok hareket ettiysen hissetmemis olabilirsin uzan ayaklarını uzat bi bak
tarafından
şu an uzanmış bakiyorum inşallah hissederim de rahatlarım
0 oy
(248 puan) tarafından
Aynı haftada bana da oldu cnm asi oldum bebek hareketleri gitti 2 gündür hareketlerini hissetmiyordum acile gittim yan etki mi yaptı diye kan falan aldılar temizdi ultrasonla baktı kıpır kıpır oynuyor du ben hissetmiyordum bazen oluyor kafana takma
tarafından
ayyy inşallah öyledir bende bi ara 1 gün öyleydi açıkçası o yüzden bugün bekledim. yarında öyleyse gideceğim diyorum.
(248 puan) tarafından
Hiç kafana takma hareket ettiğini gördüm için rahatladı sonra hissetmeye başladım kendini kasma çok etki ediyor bebeğe
tarafından
inşallah canım sağol
0 oy
(12,693 puan) tarafından
Kaç haftalıksın canım 
tarafından
inşallah canım Allah razı olsun. ebeye yazdım bakayim sabah gideceğim valla yoksa. içim içimi yiyor. şu an bile uyuyamıyorum asla
(12,693 puan) tarafından
Hiç mi hareket yok
tarafından
arada bi oluyor ama sanki kalp atışı gibi çok hafif
(12,693 puan) tarafından
Az da olsa varsa sıkıntı etme inşallah yoktur önemli bişi
tarafından
inşallah
0 oy
(3,319 puan) tarafından
Kaçıncı haftadasin 
tarafından
bugün 25e girdim
(3,319 puan) tarafından
Benim 27 haftaya kadar düzensiz hareket ederdi hatta benimki fazla hareketli bir bebek bile değildi ama çok şükür sağlıklıydı inşallah seninde öyledir yarina kadar hissetmezsen sağlık ocağına git kalp atışını dinle rahatlarsin
tarafından
çok şükür gittim dinledim kalp atışını içim rahatladı inanılmaz sağolun bu arada
0 oy
(13,474 puan) tarafından
Bu saate kadar çoktan doktora gitmen gerekiyordu neyi bekliyorsunuz
tarafından
1  2 hafta yine böyle olmuştu. 1 gün fln sürdü bende dün gece 1   2 hissetim sabahtan beri dikkat ediyorum 1 kere çok hafif şekilde hissetim. ama tabi ki eskisi gibi değil. sabah gideceğim.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 50 göst.
5 gün önce Aile kategorisinde Nihalllllll (14 puan) tarafından soruldu

404,853 soru

12,127,966 cevap

36,491 kullanıcı

...