0 oy
201 göst.
Diğer kategorisinde (612 puan) tarafından
Bana bu aralar noluyo bilmiyorum. Çok mutsuzum. Belirgin hiç bişey yaşamadım ama aşırı derecede kendimi herşeye yetersiz hissediyorum. Madden yetersiz, manen yetersiz bööyle flu bi hayat içinde gibiyim. Eşimin ailesiyle aram iyi değil. Kendi ailemden çok çok soğudum. Hele anneme baktıkça onun bütün olumsuz özelliklerini kendimde görüyorum(insanları manipüle etmek, hep benim dediğim olsun herşeyi ben yöneteyim tavırları ya da gereksiz yere en yakınlarını terlemek gibi). Tabi böyle olmam onun suçu da değil öyle davranmamayı seçebilirim. Aman işte karmakarışık hallerdeyim. Nasıl çıkcam bilmiyorum :( herşeyden önce bi doktor bana bi ilaç yazsın şu aşırı tepkilerimden kurtulayım istiyorum. Kendi kendime denedim yok olmuyor 3 gün sonra yine aynıyım. Kendimden de soğudum valla çok karmaşık yazdım sanırım ama ben de karışığım kusura bakmayın.. 

5 Cevaplar

0 oy
(3,134 puan) tarafından

Psikolojik destek alman lazım canım, Rabbim içine ferahlık versin

(612 puan) tarafından
Amin kuzum. Farkındayım. Ama psikolog mu psikiyatri mi boyutunu kestiremiyorum.
-Reklam-
0 oy
(683 puan) tarafından

Biraz fazla kendinle uğraşıyor olabilirsin çık biraz hava al kendine vakit ayır seni mutlu edecek şeyler yap mesela yalnız başına aç bi film izle bi kişisel gelişim kitabı oku biraz müzik dinle doğaya çık bunları kafandan at relaks ol biraz ferah takıl anlatırken bile içim huzur doldu :)

(612 puan) tarafından
Çok güzel anlattın kuzum :) kişisel gelişim okumayı bırakalı çok oldu çünkü hem insanları hem kendimi fazla eleştirel gözlemlememe neden oluyordu. Kitap elimden hiç düşmez. Müziğimi de oğlumla dinler dans ederim. Her gün çıkar yürürüz ama içimde kendimle çevremle halledemediğim bi hesap var gibi çıkamıyorum :(
(683 puan) tarafından
O zaman psikolojik canım destek almalısın ama ilaç da çözğm değil emin ol
(612 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım kendim de aşamıyorum böyle hayat da çekilmiyor :( umarım atlatıcam
0 oy
(147 puan) tarafından

:ermm: canım benden tavsiye sadece uygularsin yada uygulamazsin  sen bilirsin 

Kalk bi banyo yap boy abdesti al namaz kıl okumayı biliyorsanız fetih süresini yasin biliyorsan zamanın varsa oku ayetel kürsü oku 313 tane ve bitince niyetini al inan ki çok rahatlarsın 

Herseye pozitif başlarsın 

Okumayı bilmiyorsan telefondan ac sesli dinle başka şeyler düşünme 

İlaç budur hemde en tesirli İlaç 

Allah'a yönelmek <3

(147 puan) tarafından
Canim bana yazdıysan sende oku dua et derim

Ve bide kenzul arş duasi var onu okuyun ve önce anlamını okuyun bakın neler neler var
(612 puan) tarafından
Tamam canım yarın okuyayım çok sağolasın. Aklına gelirsem duandan eksik etme. Bilhassa anneme karşı hissettiklerim için hem bu dünyada çok üzüntü duyuyorum hem de bu durumda ahirete gitmek istemiyorum..
(184 puan) tarafından
Evet cnm sana yazdım ebruhazal
(147 puan) tarafından
Allah'm gönlünde ne isteğin varsa hayirlisiysa versin yaşatsın
(184 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm benim
0 oy
(24 puan) tarafından
Seni cok iyi anliyorm bende boyle. Oldum özellikle dogum sonrasi. Bu bi tür depresyon canim. Bi uzmandan yardim almaktan cekinme kisa surede toparlarsin hic skma canini. 
(24 puan) tarafından
Ilacsiz depresyon tekrarlar. Ilac sni brazda olsa rahatlatir canm
(612 puan) tarafından
Psikiyatriye mi gitmem lazım? Ayrıca emziriyorum da bu dönemde ilaç kullanabilir miyim ki? Ya da psikologla çözülebilir bir durum mu acaba?
(24 puan) tarafından
Pskologun yeterli olacagmlni dusunmuyorm tek basina. Pskiyatriye gt canim. Emzirmeye uyhun sekilde ilac veriyorlar. Ben hem. Oilac kullandim hem emzirdim
(612 puan) tarafından
Tamam canım bugüne randevu aldım. Gitcem inşallah
(24 puan) tarafından
Gittinmi canim
0 oy
(35 puan) tarafından
Aynı dertten muzdarip biri olarak söylüyorum ki kendinle olan savaşın hiç bitmicek..tavsiyem kendini hobilere boğ, denemediğin şeyler dene.. En azından anlık da olsa kendinle uğraşmayı bırakıyosun.. Hiç yapmadığın yemekleri denemek, dikiş dikmek,  el oyalacak şeyler yapmak, psikoloji kitapları okumak, dini olarak kendini geliştirmek yeni şeyler öğrenmek tarzı şeyler, benim denediklerim az da olsa yol aldıklarım bunlar... Kişiye bela olarak kendi nefsi yeter gerçekten... 
(612 puan) tarafından
Çok okuyan bir insanım. Ama okumak insanı asla mutlu etmiyor artık bundan çok çok eminim. Çevremde ne kadar mutlu insan varsa hepsine baktım çoğu cahil, düşünmeye erinen tipler. Zaten çalışan bi anneyim. Öğlene kadar ev işi oğlumla oyun yemek, öğleden sonra işime giderim. Akşam 5 buçukta filan evde oluyorum. Eşim geliyor yemek oyun dışarı park vs zaman geçiyor. Gece oğlum uyuyunca mutlaka 2 3 saat kitap okurum. İş bundan sonra başlıyor zaten. Kafamı yastığa koyduğumda kendimi eleştirmekten yada insanlarla konuşurken onları analiz etmekten ne uyku tutuyor ne de karşımdakini dinleyebiliyorum. Artık kimse samimi gelmiyor. İşi gücü bırakıyorum milletin tüm mimiklerini en ince detayına kadar inceleyip yorumluyorum her kurdukları cümlenin hakiki maksadı üzerine felsefe yapıyorum. Kişiliklerini çözümlemeye çalışıyorum. Yoruldum artık. Normal düz dümdüz yaşamak istiyorum.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 298 göst.
18 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 338 göst.
26 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Meryirem (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 287 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde BUSRA& (3,745 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.