0 oy
169 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (592 puan) tarafından
Kızlar merhaba bebeğim 7 aylık Dr boğaz kızarıklığı dan dolayı toz antibiyotik verdi bnde yaptım 1 gün verdim fakat buzdolabinda saklanması gerekiyordu bn unuttum koymayı ve azonce  1 ölçek verdim rengi sarıydi bişey olur mu acaba 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
İlacın adı ne canm
(592 puan) tarafından
Klavunat.BID  200/28gr canm
tarafından
112 yi arayıp danışsan canm olmaz mı bide yarın aile hekiminizi arayıp sorabilirsin yanlis bilgilendirmek istemem
(592 puan) tarafından
Canm eşimi aradm işten geliyor şimdi orada yol üstü bı hastane var oraya bı sorcak bakalm
-Reklam-
0 oy
tarafından
İlk yaptığında sarı değilse ve şuan sarıysa verme bidha bence yararı olsun diye zarar görmesin bebişin kuzum dra tekrar yazdırırsın. Öksürük varsa sarımsaklı yağ yap ayak altına
tarafından
Çok faydasını gören var bu tarifin canım Instagram dan bakablirsin glutensizdunyacom sayfa adı kullananlar hep yorum yapmış ilaçsız atlatanlar antibiyotik artık kullanmıyoruz diyenler bir sürü yorum var
(592 puan) tarafından
Ya bnn bebeğim öksürmuyor acaba kullansam olur mu
tarafından
Olur canım dene bence ne zararı olcak ki iyi gelir belki öksürüğe dönmeden keser hem öksürük öncesi boğaz kızarır enfeksiyon olur buda ona iyi geliyo zTen
(592 puan) tarafından
Çok sağol canm denim baklm
tarafından
Canım baya okudum ben yorumları da iyi geliyormuş hatta astıma bronşite bile iyi geliyormuş. Tahriş etme ihtimaline karşı kimisi sadece yağını sürüyo süzdürüp ama kullanan herkes çok memnun geniz akıntısı öksürük ateş antibiyotiksiz iyileştim diyen bir sürü insan var dene kesinlikle zararı olmaz yeni doğan bebeğe bile uygulayan var yağını

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,497,999 soru

24,470,422 cevap

355,138 kullanıcı

...