0 oy
148 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (301 puan) tarafından
Kızlar inşallah akşama İzmir köfte yapmayı düşünüyorum kızım şimdi uyuyacak o sırada ben köfteyi yapıp ilk yağda biraz kızartıyoruz ya sonra fırına veriyoruz kızım uyumuşken yağdaki işlemi yapıp dolaba koysam akşam da fırına versem bişi olur mu yoksa yağda kızartıp direk mi fırına atsam

2 Cevaplar

0 oy
(13,675 puan) tarafından
Kızartmadan dolaba atsan dinlense daha güzel olur canım sıcakta belki ekşir fırına erken verirsen
(301 puan) tarafından
Köfteyi bi saat oldu yaptım dolapta dinleniyor :) hazır kızım uyumuşken kızartma işini yapsam sonra dolaba atsam pişeceği zamanda çıkarıp fırına atayım diyordum yağ sıçramasın kızıma diye
(13,675 puan) tarafından
Olur o zaman canım :)
(301 puan) tarafından
Sağolasın canım
(13,675 puan) tarafından
Rica ederim canım afiyet olsun:)
-Reklam-
0 oy
(6,538 puan) tarafından
Canim kizart firinada ver pissin sonra firinin sicaginda durur hem de dinlenmis olur, yaz gunu zaten cok soguyacagini sanmiyorum, aksam kacta yersiniz yine bilemem tabi
(301 puan) tarafından
Yok onu demedim canım şimdi köfteyi yaptım dolapta dinleniyor bir saat oldu. Kızımı uyuttum o uyurken kırzatma işlemini şimdi yapsam sonra dolaba koysam yedi gibi de fırına versem tadı bozulur mu onu sordum. Kızartırken yap kızıma gelmesin diye bide uyurken kolay olur :)
(6,538 puan) tarafından
Anladim canim bisey olmaz, ben bazden  cig ya da pismis buzluga bile koyuyorum hemen cikarip yemek yapiyorum bisey olmuyo :)
(301 puan) tarafından
Sağol canım mantıklı :)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,482,096 soru

24,246,289 cevap

340,444 kullanıcı

...