0 oy
157 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (174 puan) tarafından

Baslık sacma oldu ama haddim olmayarak bazen kızıyorum. 4 aylık bebege sunu verdim 3aylıga sunu verdim, ya doktor u bırak googlea bile yazdığınızda neyin ne oldugu cıkıyor pirinc unu hele zerre besin değeri olmayan bisey. Örnek sadece. Okumamaya tahammulum yok, İnternete girerseniz cahillik ve okumama yuzunden 1 aylık bebege bal verip öldüreni bile görürsünüz. Aslında demek istediğim neden bu kadar cpcuga biseyler yedirmek icin acele ediyoruz? Ben 6 aya kadar bekledim bu bircok kaynakta da böyle..  Zaten ömür boyu yiyecek ha anne sütü ha mama anne sütüne en yakın sey bırakın onla da büyür cocuklar<3 kimse kisisel ve yanlış anlamasın.

8 Cevaplar

+2 oy
(3,419 puan) tarafından
Kimsenin evini bilemezsin cnm belki mama almaya parası yok mecbur verecek sen vermemiş olabilirsin ama saygı duyman lazım evet verilmez 6. Aydan önce ama bütçe meselesi bazen 
-Reklam-
+1 oy
(14,164 puan) tarafından
İstisnalar hariç herkes çocuğuna mükemmel yedirip içirmek ister ama herşey ates pahası olmuş kimin dolabinda ne var bilemeyiz on yargı ile yaklaşmayın bence 
0 oy
tarafından
Tamam abla sakin
0 oy
(1,554 puan) tarafından
Herkesin kendine göre haklı bı sebebi olabilir bence bukdr sinirlenme kimsenin ne yaşadığını bilemezsin
0 oy
tarafından
Ben mama vermedim hiç ekmek çay lan buýuyo çocuklar ve yoğurt ekmek :)
0 oy
tarafından
Geçenlerde arkadasa gittim annesi biraz ben herseyi biliyorum gibi davranan ama iyi bir kadın mama mi veriyorsun dedi evet dedim sütüm yok olmadı dedim. Amaaan yavrum dedi onların içinde ne var belli değil verme ben zamanında dedi pirinç unu ile mısır nişastasını karıştırıp verirdim. Ne diyeyim doğrudur teyze dedim. Kızım 7. Ayına girecek 1 ay erken doğdu henüz ek gıdaya başlamadım çünkü zaman zaman ağzına yoğurt değdiriyorum dışarı atıyor muz değdiriyorum atıyor. Birde henüz dik oturamıyor mama sandalyesinde. Ne zaman dik oturursa o zaman başlayacam 
0 oy
(2,591 puan) tarafından
Benim oglum hep emdi ama geceleri 15 dk yarım saatte bi uyanan bebek ti gece kasık maması için pirinc unu denedim bi kaç kez o kadar

Kimsenin içini dışını bilemezain canım tabiki 6 aydan öncesi zararlı ama bazen imkanlar el vermiyor 
0 oy
tarafından
Bak canım kimse isteyerek pirinç unu vermez. 3 aylık bebek demek sütü az en ucuz mama olmuş 100 TL alım gücü yoktur belkide bilemeyiz yani varsada Allahla onun arasında 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 567 göst.
5 Mart 2023 Diğer kategorisinde &Alya& (496 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 451 göst.
14 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysenur5561 (279 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 248 göst.
20 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Oremeyen_bayan (800 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 372 göst.
24 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde asllyd (623 puan) tarafından soruldu

411,404 soru

12,384,144 cevap

43,403 kullanıcı

Kategoriler

...