0 oy
174 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (148 puan) tarafından
Kızlar bebeğinize su veriyor musunuz benm bebeğim 25 günlük az önce kaynanamın teyze

13 Cevaplar

0 oy
(679 puan) tarafından
Benim oglum gecen yil mayista dogdu kac tane cocuk doktoru gorduysem su ver havalar sicak dediler 1 yasina kadar kaynatip verdim 
-Reklam-
0 oy
(595 puan) tarafından
İlk ayda kızımın ağzı pamukçuk olmuştu canım o yüzden her mamadan sonra dilinde süt kalmasın diye 1 çay kaşığı veriyodum yada bezle siliyodum ağzını ama ya bebek suyu olcak yada temiz bir içme suyu iyice kaynamis soğumuş olandan olcak 
0 oy
tarafından
Cnm 4 bucuk aylik hiç vermedim daha doktorumuza sordum anne sütü alıyor  erme dedi
0 oy
(14,163 puan) tarafından
2 aylık falandı 3 çay kaşığı ile vermeye başladım çok sıcaktı
0 oy
(1,830 puan) tarafından
Valla bende daha iki haftalıkken vermeye başladım iki günde bir çay kaşığı veriyordum. Şuan 75 günlük günde 4 çay kaşığı veriyorum mama da yemiyor sadece anne sütü doktor ver dedi çok sıcak çünkü süt de tatlı hâliyle ihtiyaç duyuyorlar suya
0 oy
(12,028 puan) tarafından
Benim oglumun Dr Bulgar bir kadın. Avrupada okumus. Oglum anne sütü aldı ve kadın her gun 4 cay kasıgı aralıklarla verdirtti. Su an 7 aylık ve biberonla kanıncaya kadar verdirtiyor. Kaynamıs ve sogumıs su olacak dedi 
0 oy
(53,030 puan) tarafından
ben dogdugu gunden itibaren hep zemzem suyu vermiştim o bitince normal suya devam etmiştim
0 oy
tarafından
Kaynamış soğumuş su veriyorum doğduğundan beri doktorum ver demişti 
0 oy
(176 puan) tarafından
Canım bahsedildiği gibi su vermenin bir sakıncası yok. Doktorumuz söylemişti ister ver ister verme sadece şöyle: anne sütü alan bebeklere su vermeyin demeleri zaten sütün yüzde doksanı su o yuzden vermeyin ki onun yerine süt icsin bosuna karni doymasın gibi.. Yani sana kalmış
0 oy
tarafından
Ben doğduğu günden beri veriyorum 23 günlük oldu
0 oy
(675 puan) tarafından
Bizim doktorumuz ver demişti havalar çok sıcak ve kızım su içmeyi çok seviyor terledigi için sıvı kaybediyor çişi turuncu ve  kokuyordu şimdi düzelmiş çok şükür 5 buçuk aylık bebeğim
0 oy
(14,424 puan) tarafından
Çok küçükmüs daha gerek yok tatlım
0 oy
tarafından
Bugün dışarı çıkardım memeyi almıyordu bende şu verdim bir çay kasigi susamış sonra emmeye başladı 3 aylik

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 435 göst.
18 Kasım 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 246 göst.
22 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gamzenur25 (420 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 661 göst.

Kategoriler

1,443,099 soru

23,715,349 cevap

312,527 kullanıcı

...