0 oy
635 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızım fiziğe gidiyor bilen biliyor ne varsa ordan supheleniyorum kimsenin de günahını almak istemiyorum ben akşam banyo yapım dedim hastaneden geldim bir baktım saçımda bit esim bocektir dedi kızım durmadan kasiniyordu ona bakım dedim saçı kaynıyor kızımdan gelmiş bana hemen tras ettik saçını kel ettik ama baya büyükler saçı kayniyordu garibim derdinide anlatamiyordu durmadan saçını kasiyordu aklıma bir ara bit mi diye geldi ama yok dedim saçlarını kazıdık ama benim saçlarım var bende birtane tek çıktı ama biliyorum şimdi sirke oluşmuş onlar büyüyecek delirecem kızlar akıl verin kalbim ağırdı stresten

20 Cevaplar

0 oy
tarafından
Saçlarını boya ölüyor o zaman hepsi 
tarafından
Boya kesin çözüm değil mi kafayi yiyecem yeminle ya ev taşıma arefesinde annemde o bitler bitmeden gelmeyiz yardıma dedi kafayı yiyecem
tarafından
Kesin kesin kuaför söylemişti bana da yapmistim geçmişti
tarafından
Eşyalarının üstüne lavanta yağı dökebilirsin bit lavanta kokusunu sevmez
tarafından
Deniyecem canım mutlaka çok sağol
tarafından
Rica ederim
(183 puan) tarafından
Bende koyde bitlenmistim kesinlikle esine petrolden gaz yagi aldir kafana sur aninda geberip gidiyorlsr ben denedim bizzat uyguladim hic bi sorun da olmadi
(714 puan) tarafından
Valla bacım bende düğünümde kuoförden bulaştı allah kahretmesin onu ailecek bitlendik 1 sene uğraştım geçmedi bir arkadaş boya saçını hatta aç demişti bende zaten kumralım yaptım hepsinden kurtuldum
tarafından
Petrol gazını akşam eşime diyecem alsın son çare saçımı boyayacam ev tasiyoruz herkes o bitlerdrn kurtulmayana kadar gelmeyiz yardıma dedi inanki çok kötüyüm
-Reklam-
0 oy
(2,055 puan) tarafından
Okuyunca bile kasindim Allah yardımcıniz olsun
tarafından
Amin amin of delirecem ev taşıma arefesinde yatakların hepsini kızımın yastiklarini poşetten geri çıkardım kanepe yastiklarini soktum
(2,055 puan) tarafından
Eczaneden ilaç al hemen yıkanmaya başla tüh ya inanki çok üzüldüm bide taşınma işin varmış
tarafından
Yarın alacam canım çok kötüyüm ya eşyaları paketlerden çıkardım yastıkları yatakları hepsini yine yıkayacam mecbur hasta olmasam birde üstüne hastayım
(2,055 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm Rabb'im yardımcin olsun inşallah
tarafından
Amin canım Allah razı olsun ❤️
0 oy
(4,688 puan) tarafından
Eczanede ilacı satılıyordur. Geçmiş olsun canım. 
tarafından
Sağol canım yarın alacam ama ayiklayacak kimse yok kafamı geçer dimi ayiklamadan
(4,688 puan) tarafından
Geçer herhalde ya bilmiyorum geçer inşaallah
tarafından
İnşallah canim
0 oy
(5,209 puan) tarafından
Kuzu paranit tek seferde gebertiyor hemen yarin alip yap kizimada gelmisti oyle coktu ki sacida sık di tek seferde gecirdi taragi da var icinde
tarafından
Paranit çok pahalı canım ev taşıyoruz biryerden kisiyoruz öbür gerden çıkıyor zaten antibit Alaçam o daha ucuz
(5,209 puan) tarafından
Anti bit cok etki etmiyor ve taragi cok kalitesiz cnm ya tabi kendin bilirsin
tarafından
Ay deme ya üstümde o kadar yoktu paranit 90milyon olmuş geçen defa 85ti eşime diyecem artık borç etsin harç etsin getirsin geçen defa yine olmuştu antibit kullandım geçmişti
0 oy
(535 puan) tarafından
Antibit ilacı al canım kesin çözüm 
tarafından
Yarın alacam vanim çok sagol
0 oy
tarafından
Saçını boya eczaneden iyisinden bit ilacı alncanm geçer bit taragiylada tara
tarafından
Antibit Alaçam eczaneden yarın çok sağol canım
tarafından
Canm iyi bsey al tek seferde btrsn çok gecms olsn
tarafından
Gittim aldım canım ev tasiyacaz memlekete durumlar sıkışık o yüzden mecbur antibit aldım birdefa kullanmıştım geçen defa hemen gecmisti
0 oy
tarafından
Paranit al canım benle oğlumda bitlenmiştik çok iyi geldi 
tarafından
Paranit çok pahalı kuzum ev taşıyoruz memlekete mecbur yarın antibit Alaçam o daha uygun
tarafından
Anbitit paranit kadar etkili değil bence tabi
0 oy
tarafından

Bite ve sirkeye tek çözüm paranit bit ilacı, mutlaka al tek seferde geberiyorlar

tarafından
Paranitte çok pahalı şuan öyle bir alma durumu yok mecbur antibit alacam
tarafından
Kiz 40 lira cokta pahali degil
tarafından
Kızım yeni doğduğunda gidip sormuştum o zaman kardeşimden geçmişti 85lira dedi
0 oy
(33 puan) tarafından
Canım makina tursili varya haftada 2 kere saçlarınızı onla yıkayın bire bir çözüm zararı da yok 
tarafından
Kız şimdi yapsam zararlı olmaz değil mi hamile falan değilim zaten kokuda almıyorum bir korona bir bit artık napacagimi şaşırdım
(33 puan) tarafından
Hayır hayır hiçbir zararı yok kız bn öyle kurtuldum walla haftada iki kere olsa olmasa tursille yıkıyorum
0 oy
(190 puan) tarafından
Eczanede ilaç tarağıyla birlikte satılıyor. Elimin kızı saçları uzun okuldan getirip bebeklerime de bulaşmıştı. Kesin çözüm.... 
tarafından
Yarın alacam canım ama yarına kadar nasıl sabredecem bilmiyorum
(190 puan) tarafından
İnce tarak varsa güzelce tara dökülür.. Ben kaynanamdan klasik trak aldım ilk gün.
tarafından
Aldım canım şampuanın içinden çıktı şimdi girecem inşallah tek seferde geberirler
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Mayoneze limon sıkıp karıştır. Sonra saçlarına ozellikle diplerine sür. Strecle sar hava almasin 3 4 saat kal oyle yada geceden yapıp uyu sabah duş al oda birebir bitler için. 
tarafından
Kız valla limon var ama mayanoz yok olsaydı hemen yapardım şimdi kızımın saçlarını yeni kestirdik vicdan azabı çektim onuda kestirdigim icin
(6,046 puan) tarafından
Küçük mu canim çok kizin
tarafından
17aylik canim daha
0 oy
tarafından

Geçmiş olsun yaa

tarafından
Sağol canim
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Eczaneden bit ilacı al
tarafından
Birazdan gidecem almaya canim
0 oy
tarafından
Eczanede ilaci var kesin çözüm al 
tarafından
Birazdan gidecem canim
0 oy
(3,547 puan) tarafından
Ya varya bana bit gelde herhalde kafayı falan sıyırırdım. Hayatımda hiç görmedim. Hiç yaşamadım. Acayip pimpirikliyim karıncadan bile nefret ederim. Bir tane görsem kıllanır kaşıntı dan duramam. Öyle taragıyla falan da tek tek ayıklamamın imkanı yok. Tutar kafaya ozon suyunu dökerim. Ayy Allah ım esirgesin. Sana da yardım etsin.. O sirke ler yumurtadan çıkmadan çaresine bak... Parasına falan bakma valla gerekirse borç falan bul en iyi en hızlı çözüm neyse onu yap bacım

.ay başım kaşınmaya basladı bile valla. Çok tırsıyorummmm
tarafından
Ay öyle yaoacam mecbur kız kafayı yemek üzereyim yeminle benim piskolojim bozuldu
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Şampuanları satılıyor ondan kullan birde bit taragi var seyrek üclu ondan al annem hep öyle yapardı çocuğun içinde bit rozet ve tokalari var onlardan kullanın tavsiyem annem bize onlardan alırdı okula yolladdi
tarafından
Saçını kel ettik canım durmuyordu çıkarmama izin vermiyordu yapışmıştı diplere ben şirketleri gördüm kaziyinca büyükleri çıktı ortaya
0 oy
(672 puan) tarafından
Cnm sacalrini boya hiç bişe kalmıyor. Yumurtalarını kadar oluyor.
tarafından
Şampuanı aldıktan sonra boyayacam mecbur yoksa başka çıkış yolu yok
(672 puan) tarafından
Cnm bir şampuanı tek seferde temizlemez. Hergun yada 2 günde bir kullanman gerekecek. Ama böyle tek seferde hallediyor.
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Eczaneden paranit alın hemen kesiyo 
tarafından
Eşime dedim borç et harç et paraniti al bakalım onu bekliyorum tamda sıkışık olduğumuz döneme denk geldi
0 oy
(1,896 puan) tarafından
Yani o bitler öyle büyüyene kadar napıyor dun

Kazımak sonuç deil bir ilacı getir 
tarafından
Durmuyordu canım dursa hemeN temizledim diplere yapışmıştı fark etmedim ki hiç iki gündür saçını kasiyordu ama aklıma bit hiç gelmedi ben dün banyo yaparken birtane saçımda gördüm hemen kızıma baktım
(1,896 puan) tarafından
Valla canm dikkatli bir temizlik icap eder kurulandigin havluyla birdaha kurulanma okadar dikkat et
tarafından
Yok kuzum öyle yapacam kızımın saçlarını kel ettim mecbur inanki durmuyordu ayiklamama izin vermiyordu ağlayıp kasiniyordu mecbur kel yaptim
0 oy
(92 puan) tarafından
Canımm ben küçükken ne zaman köyr gitsem bitlenirdim amcamlardan hep geçerdi annem çok kızard evi bile ilaçlardo gelince biz çözümü sinek ilacında bulduk . Çocuğuna sıkma ama kendine saçına sık sinek ilacını eşin sıksın hattaa tülbentlede kapat sıkıca bi yarıö saat dursun hepsi ölüyo güzrlcrde tara banyonu yap . Bi kere korkudan anneme diyemedim o zaöanlar 12 yaşındayım  ben kendim böyle temizledim hatta öyle etkili . Bit şampuanı asla işe yaramıyo
tarafından
Sinek ilacı kız zehirlenmeyiz dimi
(2,199 puan) tarafından
Ay yuh daha neler artık sakın sinek ilacı kullanmayın zehirli kimyasal saç derinizi solunum yollarını mahveder ezcaden ilaç alın
tarafından
Aldım canım şimdi gittim bit rozeti aldım birde bit şampuanı
(92 puan) tarafından
Ben 12 yaşımda kullandım hala yaşıyorum hiç bi sıkıntı olmadı kaö kerede temizledik :D

İlgili sorular

+1 oy
27 cevap 936 göst.
18 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Allah&buyuk02 (152 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 321 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Cem.re 123 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 997 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Viyanaltinn (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 229 göst.