Göğüslerim ne kadar sağsamda içirsemde fayda etmiyo sabah akşam sırışsıkşam oluyorum yatak bile ıslanıyor giyecek kıyafetin kalmadı göğüs pedleri bile dolup taşıp her türlü kıyafetin kirleniyor bunun bi çaresi varmı acaba çocuğa diğerini emzirsem diğerinden süt geliyor diğer tarafı emzirsem ordamda süt geliyor hem benim üstüm hem onun üstü batıyo napıcağımı şaşırdım acaba bi öneriniz varmı
öncellikle nazar değmesin ve ne yiyip ne iciorsn acaba okdr sütn oluyor benimde 1aylik kızım var
Oncelikle masalalh cocuk emerken digerine bardak yada biberon tut dolsun uzeriniz batmaz.. emzirme btince de sagma pompasiyla iyice bosalt ikisinide bi iki saate kdar dolup akacagini sanmam bu islemi her emmede tekrar et
Ayy maşallah nazar olursun böyle anlatma her yerde kelebegin dediği gibi sağ makinaylâ başka boşalmaz cnm sagdiklarını at dondurucuya ben iki çocuğumu da emziremedim bakalım bun sefer nasıl olacak
Masallah masallah
Masalllh umarım bnde oyle olrr;))
Maşallah canım sağ boşalt göğüslerini arada.. birde ben bir göğsümü emzirirken diğer göğsümün üzerine bastırıyorum kolumla sanırım öylede gelmesini engelliyorum üç kısmına bastır belki ise yarar bende ise yarıyo gibi
Kiz nazar değecek deme oyle her yerde poponu kaşı kulagini cekistirip vur ne yaparsan yap :) aman olsun da fszla olsun dolsun tassn
Maşalah yaa keşkw benimkide öyle aksa zorla damlaya damlaya emzirdim doymadı mama aldık
Valla canım benimde oyleydi ne kadar sağsamda emzirsemde goguslerim dolup tasiyodu surekli mastit olup duruyodum 43 lere kadar ateşle kurtuluyodum en sonunda doktora gittim antibiyotik verdi ondan sonra Gogsum normale döndü diyim sanki hiç süt yok gibi duruyor şimdide ama var demekki önceki haliyle 5 çocuk doyarmış valla elinden geldiği kadar sağ mastit olma sakin çok çekersin sonra bilmiyorsan mastit acikliyim göğüslerin çok dolduğu için süt kanalların apse yapıyor tıkanıyor ve açılması da baya zorlu bir süreç 3 kere oldu 3undede su terlerde kalarak atlattım yatak yorgan su gibi oluyordu atesten
Maşallah canım öyle şeyleri söyleme. Nazar değer. Kiminin gelmiyo kiminin çok az imrenirler üzülürler. Kötü birşey değil çok olması elinden geldikçe emzir yada sag
Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum havlu koysam o bile ıslanıp akıyordu üstüm sırılsıklam oluyordu yatağa akıyordu işim yok giibi birde onu siliyordum hergun üst degisiyordum 5 dk sonra yine aynı oluyordu, çözüm philips avent göğüs kalkanı aldım hem göğüs uclarim yaraydı onun için hemde sutu içinde topluyor deliksiz olan var delikli olan var deliksiz olana birikeni bebeğe verebiliyorsun gece yatarken takıyorsun hiçbir yere akmıyor sonra boşaltıyorum gündüzleri de iyilessin diye delikliyi takıyorum çok ise yaradı artık bana gına gelmişti kurtuldum sende al ne çektiğini tahmin edebiliyorum
Göğüs pedi kullan canım gerçi eğer çok akıyorsa oda fayda etmez ama
Ayy maşallah demem öyle varsın çok olsun aksın bol bol içsin bebeğin hatta sağ dolaba at birşeyler yap canım aaaa benim de başlarda öyleydi ama şimdi öyle değil :)
404,854 soru
12,127,997 cevap
36,491 kullanıcı