0 oy
263 göst.
Diğer kategorisinde (2,265 puan) tarafından
14aylik oglum. Gece en az 5 6 defa emerdi. Su 3 gecedir yine 4 5 defa uyanıyor ama 1 kez anca emiyor. Ya su icip yatiyorya da piş pisliyorum yatiyor. Neden böyle olmus olabilir . Gunduz emmede bir sorun bir degisiklik yok

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim oğlum da 14 aylık yedinci aydan itibaren mama kullandık. Gece bir kez mama içiyor dört beş defa da şu için uyanıyor. Genelde su içiyor mama istemiyor fakat emen bebekte normal mi onu bilmiyorum. Ancak zaten on sekiz aylıktan itibaren gece mamasi git gide kesilmesi lazım yani zamanla daha az emmeye başlayacaktır.
(2,265 puan) tarafından
Tamamen birakmasindan korkuyorum simdi cok erken
tarafından
Anlıyorum canim ama dediğim gibi emen bebek için bilgim yok benim oğlum ya bir kere ya hiç yemiyor mama önceden dört beş kez mamaya kalkarken şuan su istiyor doktorum da zaten bir buçuk yaşından itibaren tamamen kesmeye çalış ki rahat uyusun daha uzun süre uyusun dedi hayırlısı dış vs çıkarırken de iştah kaybı oluyor bu arada
(2,265 puan) tarafından
Olabilir canım sağol sağlıklı olsunlar da gerisi bos aslinda
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzum acaba aksamlari guzel karni doydugu icin olabilirmi yada gun icinde cok yoruluyordur ondan kalkmak istemiyordur sikma canini 
(2,265 puan) tarafından
Bu ara her gun dışarıdayız aslinda canim yoruluyor olabilir insallah
0 oy
(2,336 puan) tarafından
12 aydan sonra gece beslenmemesi normalmiş öyle okumuştum ne güzel kendisi bebeğin bunu başarmış benim kızım 23 aylık gece kaç kere uyanır emer çok zor oluyor sırf bu yüzden uyku düzeni çok kötü 
(2,265 puan) tarafından
Benimkk de oyleydi canim 3 gundur tatildeyiz artık yoruldu diye mi bilmiyorum alışkanlık hala uyaniyor ama emmeden uyuyor insallah hic uyanmaz ama gunduz de memeyi birakmaz senin bebiş de insallah duzene girer. Kesmeyi düşünmüyor musun 2 yas olmus
(2,336 puan) tarafından
Düzene girmiyor malesef kesmek için yapmadığım şey kalmadı yok olmuyor vuruyor ağlıyor asla uyumuyor sabah 6 ya kadar uyumadı en son verdim hemen uyudu asla bırakmıyor bu durumdan çok muzdaribim
(2,265 puan) tarafından
Aslında devam ettirmen lazimdi en az 1 hafta zorlardı ama sonra pes ederdi. Salca falan denedin mi burda yapan var
(2,336 puan) tarafından
Az önce uyudu bı şeyler sürdüm ağladı ağladı bana sarıldı uyudu gece zor oluyor uyandığında illa emmek istiyor o zaman napicam bilmiyorum
(2,265 puan) tarafından
Zor bir surec canim Allah yardimcin olsun ama tutarsız davranma kararli ol
0 oy
tarafından
5 6 defa emmesi fazla bence 1 yasindan sonra butun gece uyumasi lazim gece beslenmesini kesin diye oneriyo doktorlar. Benim bebegim 6 aylik gece 2 defa uyanir emmeye
(2,265 puan) tarafından
Haklısın canım sağol
0 oy
(8,219 puan) tarafından
14 aylık olmuş zaten. Alışkanlıktan emer açlıktan değil aslında. Yani gece emmemesi iyi bir şey. Bence bu şekilde devam et pışpışla ve uykusuna devam etmesini sağla. Gece emmesini bitir. Böylece sen de rahat edersin
(2,265 puan) tarafından
Tamam canım sağol
0 oy
(4,716 puan) tarafından
Bilmem, belki de uykusu düzene giriyor geceleri. Bence bu iyi bir şey. 
(2,265 puan) tarafından
Insallah canim sagol
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Gece emmesini kesiuor olabilir yada diş  olabilir 
(2,265 puan) tarafından
Olabailir canım sağol

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 104 göst.
13 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 386 göst.
4 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kaavimsi (2,881 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 118 göst.
9 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Damlasafis (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 127 göst.
14 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Burcuyunus (8 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,483,477 soru

24,263,555 cevap

341,636 kullanıcı

...