İzleyen var mı?
Kaçırmamak için uyumuyorum :)))
Ben böyle bir şey görmemiştim hayatımda
Okumuştum mevzusunu şimdi merak ettim bakayım dedim o damadın yüzünde meymenet yok ne oldugu bellı zaten.
Izliyodum diger odaya gectim uzaniyorum su an ama ennem izloyo simdi
Aslında bilemiyorlar yuvarlak ateş yakacaklar ortasına da ailenin hepsini ağaca bağlar gibi bağlayacaklar itiraf ettiler ettiler etmediler yanıp geberecekler pislikler hamile hamile canice şeyler dusunduruyorlar bana
izlemiyorum ama merak ettim ne olmuski
İnternet ten takip ediyorum nefret ediyorum ya hayattan bir Kurşunlu k insan
O değil de kim yayına bağlanıp onlar hakkında olumsuz birsey dese tuncerın karısı hayır yalan iftira diyor çıldırıyorum herkes yalan bi siz gerçeksiniz
Kocaeli de oturuyorum,olay burada oluyor,eşim bahsetti çiftlik sahili kapatılmış ceset arıyorlarmış diye,biliyonmu dedi. Yok dedim ne olmuski,,,Aklın yanar inanamazsın Gir nete bi oku dedi. Okudum kafam bulandı hakkaten. Adamın yapmadığı halt kalmamış. Ama programı izlemiyorum. Bu olay nasil patlak veriyor,ekrana nasıl taşındı peki. Madem adamın yaptıklarını ailesi kabul etmiyorsa kim çıkarttı ortaya. Hakkaten kafam almadı,okumayı da bıraktım. Allah beter etsin,bi yandan bebeğimi uyutmaya çalışıyorum,Nasıl sokağa salicaz Biz bu kuzuları:((
Valla tek kelimeyle onları özellikle Tunçeri gördükçe midem bulanıyor. Elimden gelse gidip bogacam. Artık .
Dişleri leş gibi. Ağzı köpürüyo kuduz gibi. Ne iğrenç biseyler.
Ha bire çıkacak çıkacak diyor . Sinirden telefonun kilifini isiriyorum artık.
Bende izliyorum onları sınır oluyorum valla artık canlı yayına bağlanıp o emineyi yolasım geliyor biz tapmadık biz bilmiyorum kocam yapmaz diyip duruyor ***** kadin
1,492,822 soru
24,391,957 cevap
349,363 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın