Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_780e2ebd7b674f0f13bfc4526efc3bcc, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Bebeğim uyurken çok hızlı nefes alıp veriyor. Lütfen cvp verin-Sağlık-Diyet-Spor
0 oy
202 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (137 puan) tarafından
Oğlum 9 aylık Bir ay önce zatürre oldu iyi şükür. Kaç ogpnden beri hızlı nefes alıp veriyor. Bi kaç gündür öksürmesi yine var nefes alış verişi çok hızlı ateşi çıkıyor.

Ben internetten araştırdığımda sma hastalığı belirtileri çıkıyor. Şuan kendi kalkıp oturamıyor ama oturttuğun zman otırur emeklemeside yerde sürükleniyor ama her yere gider elini tuttuğumızda adım atar sizce korkmalımıyım cvplarsanız sevinirim. 

4 Cevaplar

0 oy
(3,679 puan) tarafından
Boğazı yada burnu tıkalı olabilir oğlum öyle olunca boğazı yada burnu tıkalı oluyor neden hemen kötü düşünüyorsun internnete kalsaydı işimiz hepimiz kötu hastalıklıydik bir doktora götür hava felan verirler benimkine verdiler açıldı nefesi
(137 puan) tarafından
Ewde hava var veriyorum
(3,679 puan) tarafından
Doktora götür o zaman canım aklında soru işareti kalmasın
-Reklam-
0 oy
(137 puan) tarafından
Kızlar bilen yokmu 
0 oy
(8,490 puan) tarafından
Benim 16 günlük bebeğimde hızlı nefes alıp veriyor ama bu kadar dert etmedim internette bakma kız benide korkuttun. İnternete baş ağrısı yazsan tümör çıkiyo.
0 oy
tarafından
Kuzum bence doktora götür netten bakıp kendini korkutma 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 113 göst.
0 oy
3 cevap 464 göst.
4 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 90 göst.
1 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sebebine (434 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 264 göst.

413,911 soru

12,458,617 cevap

46,595 kullanıcı

Kategoriler

...