0 oy
556 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,102 puan) tarafından
Kızlar altlı ustlu oturuyoruz kaynanamgille dün görümcem gelmiş akşam banada uğradı oturuyorduk sohbet falan ettik işte kaynanam kapıya dayandı 5 dk sonra gorumcemi çağırıyor gel artık diye kocası kızarmış bilmem ne kocasida kızmaz öyle şeye mırın kırım etti gitti kaynanam hayır benim evime kimse gelmiycekmi bu gorumcemlede aram iyidir hiç kötülüğünü görmedim ben zaten yalnız başımayım hep eşim uzakta evde hep tekim kimseyle muhabbet etmiyorum gidecek oturcak kimsem yok eşim geldimi kaynanam kapimdan ayrılmaz dakka başı türlü bahaneyle eşimi çağırır yemekler getirir ekmek getirir eşim yokken kapıma bile uğramaz bide getirdiği yemekte esime göre zaten suanki durumuda biliyor bizim haftalardir pazara bile çıkamadım elime geçen paraylada markete gitsem bişey alamıyorum zaten eşim varken getiriyorda o yokken niye getirmiyor evime kimse gelsin istemiyorlar görümcem benimle konuşsun istemiyorlar dün esime dedim sen varken kapimdan ayrilmiyo bundan sonra sen varkende gelmesin dedim eşimle bile evde oturmama izin vermiyorlar

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu Kaynanalar hep mi ayni arkadaş ben şimdi konuşmuyorum da kafam rahat 2 aydır inşallah bı kaç sene barismazlar
(3,102 puan) tarafından
Bende çok muhattap olmuyorum ama ne istiyor benden benim hayatımdan bilmiyorum
tarafından
Kiskaniyordur canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
En iyisi hiç konuşmamak ben nisan ayından beri aslaaa konuşmuyorum 
(3,102 puan) tarafından
Keşke bende öyle konusmasam canım
tarafından
4 sene dayandım artık dayanamadım yaptıklarından eşimle de konuştum bana hak verdi bitti
(3,102 puan) tarafından
Esimde hiç küslük olsun istemiyor işte bide ben bı yandan mecburum canım köy yerindeyim burda taksiye tek binilmez hastaneye tek gidilmez
tarafından
Ben sana illa küs demiyorum tabi ama benim eltim de alt üst otururlar ve 5 ay konuşmadılar köyde oturuyorlar ondan
(3,102 puan) tarafından
Bana kalsa küslük en iyisi hiç muhattap olmamak eşim işte nedir onunki merhametmi neyse artık burdayken iner sohbet muhabbet eder inmesin etmesin demiyorum ama onlar beni insandan saymiyorlar esime dedimmide onlarda insan konusurum diyor problem burda onlar benden için böyle düşünmüyorlar iste
0 oy
(568 puan) tarafından
Görümceni yiyecekmiymişsin. Ay en iyisi uzak oturmak kafan rahat olur canım
(3,102 puan) tarafından
Önceden uzaktik canım Mayıs ayında mecbur taşındık buraya
0 oy
(932 puan) tarafından
Ay ya kıskanç işte kabullenememiş seni tek kal istiyor ego tatmini işte münasebetsiz kadın insan yukarı çıkıp demez mi kızım birseye ihtiyacın var mı ac mısın tok musun
(3,102 puan) tarafından
Yarın ekmek yapacaklarmış hamileyim falan demeyip incektim yardıma ama dünkü yaptigi son radde oldu inmiycem
(932 puan) tarafından
Inme kuzum ne ineceksin ay ya çocuğun meyvesini almışlar yaşlar aktı gözümden eşin tez zamanda gelir inşallah
(3,102 puan) tarafından
İnşallah canım ben burda çocuğumu düşünüyorum onların yaptığı ayıp cidden ben alınca bile ağzımı surmuyorum meyvelere falan kızım yesin diye onlar benim eşimin suanki maddi sıkıntısını bildiği halde böyle yapıyorlar Allah'a havale ettim
(932 puan) tarafından
Rabbim yardımcınız olsun darda koymasın inşallah kuzum
(3,102 puan) tarafından
Amin inşallah canım ♥️
0 oy
tarafından
Ayni benim kaynana esim varken yemek alir gelir yokken kapimi calmaz hepsi iyi gorunmek icin en güzeli mesafe koymak muhatap olmamak
tarafından
Aslında biz de eşinizin yanındayken iyi davranıp eşimiz yokken yüzüne bakmayacağız öyle yapıyorsa öyle karşılık görmeli
(3,102 puan) tarafından
Yok kız getiriyor bide yaşar yer diyor bende inat degilmi koymuyorum önüne yemeği eşimin acımızdan ölelim isterse bana o davranışı sergiliyorsa kufreder gibi onun getirdiği yemeği koymam soframa
0 oy
tarafından
Canım geçen memlekete gittik bir kaç gün onlarda bir kaç gün bizde kalıyoruz kaynanam sürekli arayıp eşimi çağırıp durdu çok sinirlendim ben onlara niye gidiyorum o zaman sanki çok mu meraklilariyim ben de eşime dedim annen bizde kalmanı istemiyor diye o da yok öyle bir şey diyor 
(3,102 puan) tarafından
Eslerimize kalsa çok masumlar ama içlerinde ne cevherler dönüyor Allah bilir
0 oy
(168 puan) tarafından
Kiskaniyor beli seni
(168 puan) tarafından
Vala söylediklerinden ben onu anladim
(3,102 puan) tarafından
Bak dediğim çıktı elektrik faturası gelmiş onu getirdi daha yeni anca böyle para işleri olduğu zaman çalınır benim kapim
(168 puan) tarafından
Ya işte düşün yanına bile gelemk istemiyor
(3,102 puan) tarafından
Ama bı denk gelsin diycem eşim burdayken niye geliyon diye
(168 puan) tarafından
Ayn de bence
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Eşiniz gelince aaaa anne neden oğlun yokken yemek getirmedin. Nasıl da canım çekmişti. Neyse çok sağol eşim gelince beni de hatırlıyorsun de şakayla karışık.

Ordan gitmediğiniz sürece bu değişmez. Eşiniz uyarırsa bi ihtimal.

Herkes kendi kontrolünde yaşasın. Gelin lok sayılsın bla bla cahillik başka bir şey değil. 
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Eşiniz gelince aaaa anne neden oğlun yokken yemek getirmedin. Nasıl da canım çekmişti. Neyse çok sağol eşim gelince beni de hatırlıyorsun de şakayla karışık.

Ordan gitmediğiniz sürece bu değişmez. Eşiniz uyarırsa bi ihtimal.

Herkes kendi kontrolünde yaşasın. Gelin yok sayılsın bla bla cahillik başka bir şey değil. 
(3,102 puan) tarafından
Eşimde bişey demiyorki bu gidişle ben patliycam sanki ben kocama yemek yapamiyormuyum getirmesw bile her yemekte çayda çağırır ben yanında olurum eşimin bide der yaşar gel yemek yiyelim ben insan değil miyim eşim burdayken yemek getirdi açtım kapıyı bide diyor yaşar yer diye

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 434 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2801 (885 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 634 göst.
7 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (156 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 324 göst.
1 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Es ma (12 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 678 göst.
14 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,229 soru

24,427,027 cevap

352,118 kullanıcı

...