Ben artık istemiyorum sanki. Inanın arada alıp alıp getiriyordum bikac gün bizde kalsın değişiklik olsun ona da diye. Ne bizle oturup muhabbet ediyor ne bi işin ucundan tutuyor. Eyvallah hizmet etsin diye getirmiyorum ama insan demez mi ablam hamile bi işin ucundan tutayım. Bu sabah ekmek almasını istedim yarım saat yatakta telefonla başka şeylerle uğraştı sanki hiç duymuyor gibi. Ağzımla söyledim midem bulanıyor çok aç kaldım diye ona rağmen kalkmadı yine ben gittim aldım geldim. Bulaşıkları topluyorum artık mideme ağrı girdi hala demiyor ki abla yardım edilcek bişey var mı. Sadece oturup telefonla oynuyor. Bizle konuşmuyor arkadaşlarıyla konuşuyor. Eşim bu sene memlekete giderken onu da getirdi gezdirdi oraları ağzından bi teşekkür bekledi sadece onu bile demedi. Artık eşim de diyor niye bizimle konuşmuyor. Bedeni var ruhu yok sanki. Artık gelmesin diye düşünüyorum resmen. Surat zaten hep beş karış. Buraya sırf telefonla rahat oynamak için geldiğini düşünüyorum artık. Bu postu da ona bişey diyemediğim için içimi dökmek için yazdım