+1 oy
871 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (176 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hahahhahahahhahahahahahahhaha

64 Cevaplar

+1 oy
(25,224 puan) tarafından
Subhanallah.... 
(176 puan) tarafından
Ben çok seviyorum parmağını ilerde ona sıkıntı çıkarmayacağını bilsem asla aldırmam öpmeye doyamıyorum ama millet takmış
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ayy öyle insanlardan nefret ediyorum herşey allahdan ya
(176 puan) tarafından
Öyle tabi ki çok şükrediyorum
tarafından
Aynen cnm insan her haline şükür edmeli kuzm
+1 oy
tarafından
Lan ne zarari var sanki millete ne book yemek dusuyo cocugumun parmagi size batiyomi sizene bu yasta narkoz versem zarar gorse mutlumu olacaksiniz desenize bacim tobe yarabbim dermansiz dert gibi konusuyomar ya
(176 puan) tarafından
Yüz yüze gelsem cevaplarını verecem de hepsinin gelemiyorum işte
tarafından
Ara soyle vallahi kiz bidaha oglumun parmagindan bahsetmeyin sizi ilgilendirmez dermansiz derdi yok diye sukredecenize sacma sapan konusmayin de
(176 puan) tarafından
Numaraları yok ki bende o yüzden keşke yüz yüze gelsem diyorum gelsem de tam içimi döksem onlara
+1 oy
tarafından
İnsanların kalpleri çirkin olduğu için ufacık bebekte bile bunu kusur olarak görüyorlar pislikler ne takiyonuz bacım aklı sagligi yerindeyse Allah hem o parmağı isirin bol bol diye vermiş❤️ insanlar ancak konusur
(176 puan) tarafından
Evet şükürler olsun sağlığı yerinde bir fazla parmağı var bunu kusur görmüyorum annesiyim kusur görmüyorum onlar görüyor işte
tarafından
Onların pis kalpleri en büyük kusur
+1 oy
(1,238 puan) tarafından

Kurban olurum <3 rabbim çok sevmiş fazla vermiş maşallah sübhanallah illerde yaptirırsiniz üzmek icin dememislerdir kuzum biran önce yaptırın diye onlar da istemez böyle görünsün takılma kuzum allah bağışlasın inşallah 

(176 puan) tarafından
Canım doktor tarih de verdi 8. Ay olduğunda yapacaz dedi
(1,238 puan) tarafından
Az kalmış kuzum allahım izniyle yaptirirsiniz düşünme takma kimseyi
0 oy
tarafından
Aaa ne kadar terbiyesizler. Benim babamın da 6 parmağı varmış eskiden doktora falan gidilmediğinden dedem kesmiş onu içinde kemik yokmuş öyle kalmış kimseye de dert olmamış. Soranlara cevabını verin çatır çatır valla hiç kasmayın onlara ne ya bak ne güzel yazmışsın ya 4 olsaydı ne olacaktı dolacak mıydı yeri çok doğru söylemişsin 
(176 puan) tarafından
İşte keşke yüz yüze gelsem de söylesem bir türlü gelemiyorum canım
0 oy
tarafından
Onun o parmağını yerim ya maşallah kulak asmayın baktınız çok konuşuyorlar açın ağzınızı
(176 puan) tarafından
Eşim işte abilerine karşı kırıcı olamıyor keşke ben yüz yüze gelsem de bana söyleseler
tarafından
Ara sen söyle illâ yüz yüze gelmeyi bekleme
(176 puan) tarafından
Numaraları yok ki bende
tarafından
Eşinden ara canım
0 oy
(3,822 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin onlara narkozu bebekken alması daha mı iyiymiş bir parmak için Rabbim size bağışlasın kuzuyu çok tatlı. Denk gelirsen hepsine söyle sizene benim çocuğumdan diye 
(176 puan) tarafından
İşte keşke yüz yüze gelsem dert olmuş ki doktorlar acil değil demişti
(3,822 puan) tarafından
Telefonda de ne olcak kuzum arayıp sorduklarında söyle içine atana kadar
(176 puan) tarafından
Bende numaraları yok ki o derece alakam yok onlarla canım
0 oy
tarafından
Cnm rabbimden gelen hersey başım gözüm üstüne Rabbım evladını sana bağışlasın analı babalı büyüsün inşallah bizim burda da bir abla var 6 parmağı var ve hiç bir şekilde sorun etmiyor allahin yarattığını niye karışıyorlar ki
(176 puan) tarafından
Bende asla sorun etmem hep şükrediyorum ama onlar artık abarttılar bir değil iki değil her gün söylüyorlar eşime
tarafından
Bosver cnm Rabbım başka dert vermesin inşallah onu sana bağışlasın
(176 puan) tarafından
Amin canım cümlemizin inşallah
0 oy
(505 puan) tarafından
Daha küçük bebiş yazık allah sağlıkla düzelmeyi nasip etsin insanlar konuşur 4 olsa da 6 olsa da h8c susmazlar :( 
(505 puan) tarafından
Insan olana bi defa denir  gerisi sen söyle :(
(176 puan) tarafından
İşte bunlar insan değil sırf üzmek için her gün her gün soruyorlar
(505 puan) tarafından
Üzülme çaresi varsa insaniz sonuçta biz şuan saglikliyiz onların gözünde bi araba çarpsa yolda bsey düşse üstümüze garantimiz var mı allah kimseye muhtaç etmesin saglik en büyük nimet bilen yok
(176 puan) tarafından
Aynen öyle diyorum Rabbime şükür eli dışında sağlık sorunu yok elini de bir kusur sorun olarak görmüyorum ki
(505 puan) tarafından
Kusur öyle düşünenlerin beyninde canm
0 oy
(2,210 puan) tarafından
Net soyleyim ben öyle insanlarla görüşmezdim.. doktor bir saglik sorunu yok diyor.. ameliyatı şimdi olmasin diyor. Kendini tıptan doktordan daha büyük gören sözde  bilgiclerin beni ve eşimi uzmesine izin vermezdim.. 

Bebeginle mutlu bir ömür diliyorum size, allah sizi ona onuda size bağışlasın inşallah.
(176 puan) tarafından
Amin canım cümlemizin ben zaten görüşmüyorum eşim abileriyle görüşüyor ama keşke bende görüşsem de cevaplarını versem
0 oy
(3,794 puan) tarafından
Ben olsam derdirdim öyle diyenlere seninde tahtan eksik ne zaman tedavi olucan. 
(176 puan) tarafından
İşte bir türlü yüz yüze gelemiyorum ki onlarla
(3,794 puan) tarafından
Hak ediyorlar ama bence watsap durum paylaşın eşinle. Laf sokmalik.
(176 puan) tarafından
Paylaşsam da numaraları yok bende canım
(3,794 puan) tarafından
Eşinin watsabindan paylaş onun adına onların anlica dilden
0 oy
(470 puan) tarafından
Bı agizlarinin payını veremiyomusunuz ne bu sabah akşam derdi tasasi sizi aldı diye
(176 puan) tarafından
Eşim işte onlara bir şey diyemiyor keşke yüz yüze gelsem de bana söyleseler de cevaplarını nasıl alırlar
0 oy
(2,588 puan) tarafından
Maşallah sübanallah canım

zaten gep öyle olur milletin lafları bunaltıyor insanı en cok da yakınıdakine katlanamıyo insan 

Kaynana nada pea dogrusu ne demek sakat ya onların beyni sakat bence kusura bakmada

O sakat değil rabbim onu size özel olarak göndermiş ❤️burda olsa bende ıssırsam❤️
(176 puan) tarafından
Benim için asla sorun olmuyor parmağı çok seviyorum öpmeye doyamıyorum ama işte onlara dert
(2,588 puan) tarafından
Onların beyinleri sakat cnm

Bi kerede benim yerime öp ❤️
(176 puan) tarafından
Zaten heer dakika öpüyorum:D
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Nerelerine batıyor acaba cok özür dilerim 
(176 puan) tarafından
Valla onu bilemiyorum ama artık sınırlarını aştılar
0 oy
tarafından
Şu insanlar insanı psikolojisini bitirir ya. Cahil kadın cocgun nesi sakatmis senin beynim de var sorun. Ameliyatla duzelebilecek birşey. Doktorlar ne diyorsa onu yap cahil dinlemeyn diyor o mu yapacakmis ameliyatı. Ben onun o yumuduk ellerini yerim mahsallah Allah nazardan saklasın 
(176 puan) tarafından
Amin çok saol canım doktor zaten hemen yapılacak bir ameliyat dedi ama onlara söylememize rağmen hala devam ediyorlar
tarafından
Bırak ya konusur konuşur susarlar. Hakeret etmek istemiyorum ama hak ediyorlar
(176 puan) tarafından
Canım 4 aydır her gün böyleler bende susarlar falan dedim ama yok abarttılar
tarafından
Dinlemiceksin kuzum onları. Konuşmak istiyorum de.
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Polidaktili sorun değilki kuzum hiç sıkma canını. Boşver kim ne derse desin 
(176 puan) tarafından
Hiç sorun etmiyorum canım çok çok şükrediyorum ama onlar eşime böyle yaptıkça eşim üzülüyor
(13,316 puan) tarafından
Annesinin etkisinde çok kalıyor belli
0 oy
(4,899 puan) tarafından
Varsa bir aile grubunuz yaz oraya. Benim çocuğumun bi sorunu yok zamanı gelince yaptıracağız gerekeni. küçücük bebegi sırf siz istediniz diye narkoz altına sokmayacagiz. Birdaha telefonla konusurken ya da yuzyize gördüğünüzde bu konuyu açıp kendinizi yormayın,ben de kalp kirmak zorunda kalmayayım de. Büyük harflerle kocaman kocaman yaz. Bidaha soran olursa da cevabını ver.

Dengesiz danglaklar!
(176 puan) tarafından
Canım o kadar alakam yok ki düşün numaraları bende yok ama daha 4 aylık doktor acil değil şuan narkoz almasına gerek yok dedi ama onlar her gün soruyorlar
(4,899 puan) tarafından
Dengesizler yaa gerçekten.
0 oy
tarafından
Bebeğin gözü görüyor mu kulağı duyuyormu eli ayağı tammmi sağlığı yerinde mi bir parmağı çok ne yani neler var dünyada benim bebeğimin iki kulağında cihaz var hergun dua ediyor dua bekliyorum bir ümitle iyileşsin diye her sabah altıda kalkıp ses veriyorum kulaklarına radio dinletiyorum masal okuyorum bacım daha büyük birşey olur bak Allah kinayana versin ne diyeyim eşine gelince üzülmesin neye üzülüyor masallah bebisinede ip yerime
(176 puan) tarafından
Rabbim bu cuma günün hürmetine senin minnoşa şifa versin inşallah canım
0 oy
(18,548 puan) tarafından
Rabbım bunu vermiş bunada şükür

İşte millet şükretmeyi bilmıo maalesef 
(176 puan) tarafından
Evet ya çok şükür ki az vermemiş

İlgili bir soru bulunamadı

403,773 soru

12,096,653 cevap

36,400 kullanıcı