+1 oy
857 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (176 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hahahhahahahhahahahahahahhaha

64 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çirkin  kalpli mikrop insanlar  onlar önce  gidip o kalplerini  temizletsin bencede şükür  sağlığı  yerinde onu verene şükür  yaratabilirmiyiz canlı  bir parmak 

Bizim akrabaninda vardi bu sekilde ameliyat  oldu duzeldi canim bence hic üzülmeyin  hatta esini üzmemek  adina sert bir dille konuş 
(176 puan) tarafından
Canım ben hiç üzülmüyorum ama eşimi her gün arayıp soruyorlar adam artık üzülüyor
tarafından
Uyar sende yada esin iyi bi uyarsin
(176 puan) tarafından
Eşim onlara bir şey demiyor ki
-Reklam-
0 oy
(4,697 puan) tarafından
Çok güzel yaklaşıyorsun eşine takdir ettim sen eşinin ailesine eşinin çok üzüldüğünü bu konunun açılmamasını söylesen olutmu anlayışlı insanlar mı 
(176 puan) tarafından
İşte canım keşk yüz yüze gelsem de söylesem ama düşün o kadar uzağım ki numaraları Bile yok
0 oy
(2,139 puan) tarafından

Maşallah <3 Canım en güzel cevabı vermişsin zaten ya 4 tane olsaydı yerini nasıl doldururduk diye. Şu insanlar biraz dilini tutsa ya. Benim kızımda beş yaşında konuşması yaşıtlarına göre geride neler neler diyorlar. Bazen nefesim kesiliyor inan ki. Daha geçen gün çocuk psikiyatrisine gittik ordaki çocukları görünce kızım için şükrettim. Biz şükretmeyi biliyoruzda milletin çenesi durmuyor işte.

(176 puan) tarafından
Evet ya çok şükrediyorum parmağı için ama onlar artık abarttılar gerçekten yeni doğduğunda sırf elini görmek için eldiveni bahanelerle çıkartmaya çalışıyorlardı sizene ya yoruldum artık onlardan
0 oy
tarafından
La havle vela kuvvete valla ya susmayı bilmiyor bu insanlar 
(176 puan) tarafından
Canım hadi sorsunlar ama her gün her gün sorulur mu ya
0 oy
(4,417 puan) tarafından
Ayyy cok sinir oldum kuzum guzel yüreğinden operim bak ne guzel düşünüyorsun ya 4 olsaydi yerini nasil doldururdun ayyy desene canim bize dert olmuyor size batiyormu diye cok ozur dilerim sinir oldum inanki
(176 puan) tarafından
Hiç özür dileme yüz yüze gelirsem aynısını söyleyecem zaten canım
0 oy
tarafından
Çocuğum olmadı diue bir sürü laf ettiler de. Çocuk olunca çocuğuma laf eden annemde olsa lafımı esirgemiyorum artık. Bu ne be bu insanlar kime inanıyor neye inanıyor kime secde ediyor kime iman ediyor ben gerçekten anlamıyorum. Allah sabır versin sizé onları da ıslah etsin inşallah 
(176 puan) tarafından
İşte böyleler yeter ki konuşmak için konuşsunlar bende cevap veriyorum insanlara ama onlarla yüz yüze gelemiyorum işte
tarafından
Mesaj at mesajla daha güzel diyecekler ini dile getirirsin
(176 puan) tarafından
Numaraları yok ki bende canım
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Onlara de ki o fazla gördüğünüz bir parmağı yaratın desem aklınız durur eliniz kalkmaz vardır verenin bir bildiği de. Ne çok konuşuyo herkes bilen de bilmeyende cahil de okuyan da 6 olsa ne olur 5 olsa ne olur eksiği yok fazlası var sübhanallah yaratan ne güzel yaratmış boşluğu doldurmak zordur bunun caresi de varmış ya dermanı olmayan bir şey olsaydı Allah korusun ne diyeceklerdi o zaman bazen susup şükür demesini bilmeli insanoğlu ne insanlar var çocuğum yok diye yakılıp yıkılan o fazla görülen bir parmağa can verecek. Sen bunları duyma üzülme de vardır verenin bir bildiği kocanda üzülmesin dermanı var sonuçta. 
(176 puan) tarafından
Canım ben hiç üzülmüyorum biliyor musun hep şükrediyorum fazla verdiği için ama onlar her gün arayınca eşim ister istemez üzülüyor artık
(3,148 puan) tarafından
Engelleyin sizde yada akşam oldu mu kapatın telefonlarınızı arayamasınlar
0 oy
(425 puan) tarafından
Canim saglik sorunu olmiycaksa hic yaptirma bisey birak kendi isterse buyunce yaptirsi  masallah bebegine cok guzel dert degil gercekten bunu dert etmemende ayrica cok guzel op opebildigin kadar yaptirmiycam bidaha sornayin de kapat agzini insanlarin kimseyi ilgilendirmez herkes kendi cocuguna baksin
(176 puan) tarafından
İşte bende yaptırmak istemiyorum ama büyüdüğünde okuldaki çocuklar bir şey dediğinde üzülür diye yaptırmak istiyorum yoksa rabbime şükür böyle kalsa sorun etmem
(425 puan) tarafından
Ah bu cocuklar ya buyusun biraz daha ozaman yapcak bisey yok
0 oy
(337 puan) tarafından
Yemin ederim direk yüzü dikkatimi çekti parmağından önce maşallah nasıl tatlı kuzum insanlar ne hastalıklarla mücadele ediyor her halimize şükür ya buna mı takılı kalmışlar hey allahım ya rabbim dermansız dert vermesin 
(176 puan) tarafından
Amin canım çok saol işte biz sorun etmiyoruz ama millet kafaya takmış resmen
(337 puan) tarafından
He de geç o parmağın yarısını yaratsınlar bakalım yapabiliyolar mı böyle söyle onlara bidahakine
(176 puan) tarafından
Parmağın yarınında geçelim tırnağını dahi yaratamazlar Ama hala konuşuyorlar işte
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Bazı insanların çenesi hiç durmuyor ya öyle insandan bende nefret ediyorum defalarca aynı şeyi niye söylersin ki maşallah canım çok tatlı bi bebeğin var Allah sağlık versin sen doktorunu dinle o ne zaman derse yaptır
(176 puan) tarafından
Çok saol canım zaten öyle şuan 4 aylık 8 aylık olunca yapalım dedi acil bir şeyi yok dedi ama onlara söylememize rağmen her gün soruyorlar bilerek
0 oy
(868 puan) tarafından
canım benim yegenim de iki eki iki ayağı altı parmakti 1 yaşında ameliyat oldu suan 6 yaşında hiç belli bile değil Allah başka sıkıntı vermesin
(176 puan) tarafından
Amin canım amin işte şükretmeyi bilmiyor bazı insanlar
0 oy
(243 puan) tarafından

Ne kadar güzel demişsiniz ya 4 parmağı olsaydı ya hiç olmasaydı? Böyle insanlar yüzünden özür bile denmeyecek durumlar yüzünden aileler üzülüyor. Benim elim böyle bir de dohduğumda perdeliymiş kesmisler açmışlar. Çocukluk ergenlik döneminde hep saklamaya çalışıyordum şimdiyse hep ön planda. Çok şükür ki elim var ve iş yapabiliyorum ya hiç olmasaydı diye düşündüm hep. Her şey Allah'tan sonuçta. İnsanlar da keşke az şükretmeyi öğrense de öyle yorum yapsa...

image

(176 puan) tarafından
Keşke canım şükretmeyi bilseler işte bende bebekken elini ameliyat ettireyim ki okula gittiğinde çocuklar bir şey derse üzülmesin diye ama ben çok şükrediyorum parmağı için
(243 puan) tarafından
Bende dalga geçen hiç olmadı ama insanların bakışı bile yetiyordu bazıları çekinip soramıyordu ama anlıyordum yani. Şimdilerde çocukların dikkatini çekiyor elin neden bebek eli gibi diye soruyorlar :)) 18 yaşımdayken bir doktor istersem diğer elimle aynı boya getirebilceğini söylemişti istemedim nasıl diye sormadım bile çünkü ben bunu kendi içimde kabul edip sevdim çünkü Allahtan geldi... şuan bebek zaten hiç kulak asmayın ama dediğiniz gibi okul dönemi birinin gelip birşey söylemeyeceğinin garantisi yok çünkü cocuklar da büyüklerinden gördükleri şekilde konuşuyorlar kii büyüklerin de nasıl konuştuğu belli. Allah ıslah etsin
(176 puan) tarafından
Amin canım ama yazını okumasam elinde bir sorun görmeyecektim biliyor musun
(243 puan) tarafından
Tekken fark edilmiyor da diğer elimle bakınca baya bir fark var yarısı kadar çünkü :)) yani şöyle söyliyim 3-4 yaşındaki çocuğun eli büyüklüğünde
0 oy
(28,706 puan) tarafından

MasAllah masAllah kimseye kalmamış

(176 puan) tarafından
İşte malesef onlar sanki dünyanın en büyük sorunuymuş gibi yapıyorlar
0 oy
tarafından
Canım benim eşimde her elinde altı parmakla doğmuş ben hamileyken her ultrason da parmaklarına baktirdi daha üç dört aylıkken orda kemik yokmus parmağının yanından kesmisler düşün eşim 27yasinda hala orda his var der sen milleti boşver benim oğlum kanser hastası hala sağlıklı çocuklarla kıyaslama yapıyorlar bizde çok üzülüyoruz ama Allah'a havale ediyoruz demem o ki çok şükür yaninda yavrun çaresi de var 
(176 puan) tarafından
Rabbim bu cuma günün hürmetine yavruna şifa versin inşallah canım öpüyorum onu çoook
tarafından
Çok.sagol canım rabbim tüm yavrulara şifa versin
0 oy
(391 puan) tarafından
Oyy kurban olurum suphanAllah 
(176 puan) tarafından
Kalp atmayı bilmiyorum bilseydim bir sürü kalp atardımmm
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Böyle bir parmağı fazla olarak doğan bebeklerde manevi olarak bir şey verir derler Allah. Tam olarak neydi hatırlamıyorum ama o şekilde konusan dengesizler Tırnağını yaratabilir mi? Acaba.. Sormak lazım.. Yani yanlış anlaşılır diye her laflarını hatta bakışlarını bile ölçüp biçip tartmaları gerekirken çok ama çok ayıp yaptıkları.. Maşallah kuzucuga canım. 
(176 puan) tarafından
Amin canım yok işte öyle yapmıyorlar Şükretmeyi asla bilmiyorlar her gün soruyorlar her gün gına geldi artık bana ya eşim üzülüyor gerçekten
(3,550 puan) tarafından
Eşinin kafaya takması da hata ama demekki baskı yogun olunca adam istemeden takıyor.. Yanlış var ortada büyük yanlış sen herkese ver cevabını canım.. Eşine de biraz tepkini koy.. Kimsenin değindi duymasın ve mümkünse o sustursun sağı solu... Kurban oldugum vermiş en güzel yerinden... Nesi varmış bir parmak fazla doğdu ise.. Ya eksik olsaydı... Onu ordan incitmeden alırlar.. Hiç olmamış gibi olurda pisman olurlar sonra. İş işten gecer amaa.
(176 puan) tarafından
Keşkee numaraları yok bende işte yok arardım verirdim cevaplarını her gün arıyorlar soruyorlar düşünsene artık istemeden üzülüyor adam
(3,550 puan) tarafından
Eşin gelince bir güzel konus. Ve al elinden telefonunu hepsine kısa ve net bir mesaj at.. Yazki o bir parmağı eksik değil de fazla veren Rabbime şükürler olsun. Tırnagı ı yaratabilirmisiniz acaba? Herkes insanların üzülüp üzülmeyecegini düşünerek hareket etsin de.
(176 puan) tarafından
Bugün eşim telefonundan numaralarını alacam zaten canım
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Allah'tan başka sıkıntısı yok çocuğun yoksa bunlar sizi perişan ederdi canım ya.. bence yüz yüze olmayı bekleme ara söyle konusunu açmayın daha biz gormuyormuyuz durumu bak uzuluyo abin artık konu açmayın dye
(176 puan) tarafından
Numaraları bende yok canım o derece alakam yok onlarla o yüzden yüz yüze gelmek istiyorum
0 oy
tarafından
Yaaa en sınır olduğum şey sonuçta ölüm yok Allah korusun parmağın olmasının bi zararı yok esin de onlara sert konuşması gerekiyor 
(176 puan) tarafından
İşte konuşamıyor ki Allah’a şükür sağlığınyerinde bir sorun yok doktor da acil bir şeyi yok parmağın dedi ama tam eşimle güzelce konuşuyorum daha iyi oluyor hop arıyorlar yine sil baştan
(176 puan) tarafından
Büşra hep görüyorum seni hep dualarımdasın Rabbim bu mübarek cuma gününün hürmetine en kısa zamanda sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallahh
tarafından
Aminnn inşallah Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Tek kusuru o olsun kuzum. Rabbim beterinden korusun neler var neler. Onun parmağına kurban olsunlar. Kendinizi üzmeyin sonuçta çözümsüz değil. Çözümü olmasa da ne olacak sanki çok rahatsız edecek bişey değil ki. Doktorun söylediğini anlatın onlara ve bi daha bu konuyu  açmayın deyip susturun o gereksizleri
(176 puan) tarafından
Hiç üzmüyorum ki canım söyledik ama bu sefer yok yaptırın doktoru dinlemeyin bilmem ne çıldırmışlar resmen
tarafından
Çok bilmiş insanları susturmak zor canım napsan susmazlar. Eşin tavrını koysun sustursun sanki sizden daha çok mu düşünüyorlar evladınızı
0 oy
(146 puan) tarafından
Oy kuzum ya onun parmaklarını seveyim cancazim kim ne derse desin takama kafana  Allah daha büyük dert vermesin
(176 puan) tarafından
Amin canım aminn ne dertler var Rabbim göstermesin
(146 puan) tarafından
Amin cnm

İlgili bir soru bulunamadı

401,047 soru

12,001,795 cevap

36,186 kullanıcı

...