0 oy
524 göst.
Diğer kategorisinde (76 puan) tarafından
Kızlar eşim son 15 gündür rahatsızdı ilk günler göğsüm ağrıyor daralıyor diyordu sonradan omzu tutuldu son 1 haftadır aşırı ödem oldu ayakları göbeği bacağı şişti doktora git diye diye dilimde tüy bitti randevu aldı herseyine bakıldı bugün ultrasonda organların etrafı su toplamış olduğu görülmüş hastaneye yatis verdiler o kadar moralsizimki oğlum çok küçük korkuyorum da yakınınızda böyle olanlar oldumu kötü herhangibi bisey çıktımı 

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canim boyle bi tecrubem yok ama allah sifa versin insallah, tez zamanda sagligina kavusur insallah
-Reklam-
0 oy
(14,241 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah
0 oy
tarafından
İlk defa duydum canım Allah şifa versin 
0 oy
tarafından
Rabbim safi ismi ile şifa versin :(
0 oy
(2,396 puan) tarafından
Allah şifa versin inşaAllah
0 oy
tarafından
düzenlendi
Kuzummmmm Cok gecmis olsun .Esinin adini söyle dua edelim .Hatta bir post ac dua icin .Allahin izniyle gecer .Biz elimizden geleni yapalim da .İlla ki bor cozumu vardir diye dusunuyorum.Kendini harap etme ❤️
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin 
0 oy
tarafından
İnşallah hemen Hastaneden sağlıcakla çıkar canım 
0 oy
(1,038 puan) tarafından
Allah şifa versin canım 
0 oy
(67 puan) tarafından
Oncelikle cok gecmis olsun biraz tecrube birazda saglikci olarak sordugum hicalarim antibiytik tedavisi uygulanir bi hafta kadar da onlem amacli mwcburen yatirmislardir dedi sikinti yaoma oksijenle ilacla falan duzwlir sen kendi cocuguna bak sen kotu olursan oda hisseder evet morelmen cokuyosun ama rabbim dermansiz dert vermesin nelerine sahit olduk o yuzden gonlunu ferah tut biraz özledirsinix sonra hayatiniza kaldiginiz yerden devam edersiniz Rabbim sizinle olsun
(76 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah dediğiniz gibi olur :(
0 oy
(3,546 puan) tarafından
O su toplayan yerleri antibiyotik tedavisi ile kuruturlsr merak etme. Canım.. Daha erken gitse bu problemler bu boyuta ulaşmazdı..erken tanı tedavi her zaman için iyidir. Geçmiş olsun. Gözetim altında olması çok iyi.. Hem destekleyici serum takviyesi falan da iyi gelir eşine. Üzülme canım. Dua et Allah a. 
(76 puan) tarafından
Allah razı olsun ınşallah canım  tek elimden gelen dua zaten inşallah daha iyi olucak
0 oy
tarafından
Rabbim sifa versin insallah
0 oy
(1,992 puan) tarafından
Rabbim şifa versin içki sigara kullanıyormu
0 oy
tarafından
Rabbim şifa versin inşallah cnm ❤️
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım buna sebep neymis peki bise demediler mi..

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 757 göst.
0 oy
12 cevap 491 göst.
22 Kasım 2022 Diğer kategorisinde İlla (1,206 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 562 göst.
15 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azkaban (2,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 359 göst.
27 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Yeliz45 (232 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,419 soru

24,414,495 cevap

351,162 kullanıcı

...