Yeni evliyiz 3 aylık hamileyim lekem var diye progestan kullanmaya başladım doktor dinlenmem gerektiğini söyledi. eşim özelde veterinerlik yapıyor kendi işi ve yoğun haliyle. Ben ne zaman yorgunum desem ben de yorgunum diyor ne zaman uykum var desem benim de uykum var diyor Bugün doktora gittim kıza benziyor gibi dedi bunu müjdeledin sevinmeye bile Halim yok yorgunum diyor oysa ben daha çok yorgunum çocuk yok ortada daha dolsun ondan sonra seviniriz diyor bu durum benim moralimi çok bozuyor kendimi iyi hissetmiyorum bütün erkekler mi böyle anlamıyorum belki de doktor olduğu için olaylara biraz daha bilimsel bakıyor ama bu durum beni yaralıyor kızlar nasıl yapayım ne edeyim bilmiyorum
İlk hamilelihjmde sabahtan akşama kadar sevincinden herkesi aradı testte öğrendik sorna kan verdim çıkmadı kimyasalmis,2.de de testte öğrendik yerimde duramıyorum sevinçten o pek sevinmedi sonra kan verdim yanımda yoktu isteydi aradım öyle bir sevindi ki hemen arkadaşlarına dedi baba oluyorum falan diye yüzünde güller açıyordu,sonra bir araya geldik dedim gel karnımı okşa sev orda bebeğimiz dedim pek yanaşmıyordu bu seferde dedi ultrasonda görelim doktor bana dedi kese var bebek yok ama %75 oluşur dedi kesin dedi bende eşime dedim bebek var diye,sonra öğrendik ki boş gebelikmis o doktora 2 defa gittim ikisinde de anlamadı,o yüzden şu an desem ki hamileyim o da aynısını söyler doğana kadar sevinmem diye adamın iki sefer kursagin da kaldı,Belki senin esinde öyle düşünüyordur üstüne gitme doğunca sana bile vermez
1,492,084 soru
24,380,552 cevap
348,698 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın