0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (316 puan) tarafından

image

Merhaba iyi akşamlar bebeğinde uzun süre kaşıntı yaşayıp çözüm bulan var mı bana yardım edebilir mi son çare kaşıntı sakinleşmesi için atarax verdi doktorumuz hiç bir ilaç krem fayda etmiyor  

3 Cevaplar

0 oy
(11,140 puan) tarafından
Vucudunda mı var
(11,140 puan) tarafından
Kzum ekran fotosu alıp tekrar paylasabilirsin fotoyu
(316 puan) tarafından
Aynen dediğin gibi yaptım oldu şuan
(11,140 puan) tarafından
Ooo çok kotu olmuş kzum ya yara tutmus artk :/ detaylı bi araştırılp alerji testi fln yapılsa ii olur aslnda.. ataraxı kullan rahatlatır o :/
(316 puan) tarafından
Alerji testinde hiç bir şey çıkmadı tam kan hemogram da bazı değerleri düşük yüksek cıktı onla da alakası yok dedi doktor şaştım kaldım canım ya cocuk yıpranıyor gözümün önünde
(11,140 puan) tarafından
Allah yardımcınz olsun ya sbebi bulunmayınca zor :/
-Reklam-
0 oy
(679 puan) tarafından
Benim oglumun alerjisi var 4 aylikken ogrendik suan 16 sylik hic bisey fayda etmiyor surekli yikayip mustelanin urunlerini kullandik baya rahatladi ama gecmedi 
(316 puan) tarafından
Peki neye alerjisi oldugunu öğrendin mi canım mesela alerji testi yapıldı mı
(679 puan) tarafından
Yapildi.sut ve yumurta
0 oy
(1,793 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım. Bizde de oluyordu alerji testi yaptirmadik. Ağaçlık alana gidince ya da toz toprak bunlar tetikliyordu. Cildi kuru kalinca da oluyordu. İki yaşında yaklaşık 9-10 aydır cikmiyo. Şampuanı değiştirdik bubchen kullanıyorum ama çok çok az. İyi durulama yapıyorum ve kışın bile suyu çok sıcak olmuyor

İlaç olarak da zaditen ise yaramıştı anında kesiyor
(316 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım aynen bizede zaditen verdi ama böyle ne zamana kadar olacak hiç bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 124 göst.
+2 oy
3 cevap 103 göst.
28 Ocak 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (155 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 189 göst.
0 oy
5 cevap 149 göst.

Kategoriler

1,444,466 soru