0 oy
162 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Geçen gün nefes darlığı yaşadım hamileyim 16 haftalık doktorum normal dedi bugün de çamaşırlarımı sererken kalbim hızlı hızlı atmaya başladı çok kötü oldum bu neden oluyor ya benim gibi olan var mı hamilelik boyunca 

6 Cevaplar

0 oy
(14,937 puan) tarafından
Tansiyon mu acaba?
tarafından
Geçen gün düşük çıktı canım azıcık geç kahvaltı yaptığım zaman böyle oluyor genelde
(14,937 puan) tarafından
Kız aç aç durma erkenden yap kahvaltını. Hamilesin bide bekleme
tarafından
Doğru, söylüyorsun canım bazen geç kalabiliyorum
-Reklam-
0 oy
(714 puan) tarafından
Ben 8 ay çektim doktor dedi ya kansızlık yapar demir hapı yetersizdir yada bebek baskı uyguluyor normal dedi 
tarafından
Ölecek gibi oluyorum inan canım 1 haftadır var gerçi 15 haftalık olduk başladı bu olay öncesinde yoktu
(714 puan) tarafından
Doktor normal dediyse bilmiyorum kuzum ben dediğim gibi 8 ay çektim bi ara bayılıyordum tansiyonum düştü
0 oy
(253 puan) tarafından
Normal hamileliğin bu aylarında bendede cok oldu alp çarpıntısından yatamiyordum
tarafından
Çok yorgun gibi hissediyorum canım daha önce halsizlik vardı, fakat 15. Haftadan sonra böyle daralmaya falan başladım
0 oy
(2,514 puan) tarafından
18 haftaligim şu an yattigim yerde öyleyim bı tuhaf oldum elim ayağım çekildi sanki bı anda ayağa kalkmak istedim kalkamadım kalbim hızlıca atıyor senin postu görünce yazıyım dedim
tarafından
Benimde 15 haftalıkken başladı canım öncesinde yoktu şu an çok Bi iş görmüş gibi nefes nefese kaldım ve yoruldum
(2,514 puan) tarafından
Ben de bı kaç haftadır oluyor ya yolda yürürken falan bı anda oturmak istiyorum olduğum yere demek ki olabiliyormuş. Hâlâ kendime gelemedim şu an bi kalksam bı şeyler yiyeceğim belki kendime gelirim
tarafından
Burda, yaşayanlar görünce insanın içi ferahlıyor ya normalmiş hissi geliyor  Bi de bugün çok sıcak
(2,514 puan) tarafından
Aynen canım Rabbim sabrımızı verir inşallah.
0 oy
tarafından
Kalbinmi çarpıyor 
tarafından
Yok çarpma değil canım nefes nefese kalıyorum hani koşarsın da kalbin hızlı atar ya öyle oluyor
tarafından
Kalp carpintin oluyor canım zaten carpintin olunca sanki kmlercee yol koşmuş gibi bir ağırlıkta cokuyordur
tarafından
Öyle mi bilmiyordum canım daha, önce yaşamadım :))
tarafından
Nabzını ölç canim
0 oy
tarafından
Kizlar bnde de nefes darligi var 33 haftaligm dün doktorumla görustüm ve hamilelikte nefes darliginin olmasi normal bsey degil dedi mutlaka kardiyolojiye gitmen kazm dedi salı gunü icin randevu aldm bnde gidip bakilcam normal deyip gecmeyin sizde bi kardiyolojiye bakilin bence

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 36 göst.
+1 oy
4 cevap 243 göst.
0 oy
4 cevap 87 göst.

Kategoriler

1,440,413 soru

23,679,282 cevap

310,148 kullanıcı

...