0 oy
295 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Bağlanmayı düşünüyorum da inşaallah önerir misiniz?

4 Cevaplar

0 oy
(1,175 puan) tarafından
Biz sekiz sene kullandık ama bu yıl eşimi sinir ettiler o kadar yıla rağmen düzgün fiyat vermediler eşim de kapattırdı.alt yapıyı zaten tuektelekimdan aliyorlar.baglanti olarak gayet iyi
tarafından
Teşekkürler canım bilgilendirdiğin için
-Reklam-
0 oy
(702 puan) tarafından
Bende d smart kullanıyorum . Tv + int alacaktm alt yapi yok dedler uc ay oyaladilar bekle bekle int bide merkezde oturuyoz . Baglamadilar velhasil tvdende memnun degilim hep aynı seyler taahhüt var iki yil olmasa iptal edecektm iptal için basta masraf yok diyolar sonra bir ton masraf hic bulaşma baglayana abone edene kadar altindan girip üstünden çıkan müşteri hizmetleri sonra seni tinlamiyo herkes birbirinie yönlendiriyor 
tarafından
Teşekkürler canım bilgilendirdiğin için
tarafından
hah bizde tv istemedik yine de tv de eklemişler ve 20 kanaldan sadece 1 tanesi var diğerleri açılmıyor. ek ücreti de alıyorlar kullanıyoruz gibi. valla ilk firsatta iptal edeceğim de eşimin adına oda pek bu konulara önem vermiyor.
(702 puan) tarafından
İptal parası aliyorlar tahaahüt varsa yalancı dolandırıcı lar yaa 26 tl geliyor her ay simdi bilmiyorum anlasma imzaladysan iptal parasi decoder parası alirlar cnm
tarafından
2 yıllık sözleşme sanırım ama eşim evde yoktu ben imzaladım tabi bilmiyordum tv var ve türktelekom sanıyordum. işte eşime diyorum git iptal et de ben imzalamadım  fln da bilmiyorum. ne olacak
(702 puan) tarafından
Bizimki de iki yillik int + tv geldi kasimda gecen sene tv kurdu int gelmedi bizde iptal etmek istedik onlarda kurulum iptal ve cihaz parasını alip iptal edicz dedi bide ilk aradığında nasil yalakalık Nasil bir agiz yapıyor yalandan ikna etmek için sonra hic takmıyor lar
0 oy
tarafından
memnun değilim! 1 yıldır kullanıyoruz 2 kişiyiz çok ağır oluyor bazen sınırlı değil üstelik bazen aynı anda bağlanınca video açılmıyor. zaten 3 aydır youtube de hiç olmuyordu kısıtlı mod yazıyor. kaç kere aradık bişey yapmadılar. paketinizi yükseltin düzelir dediler gerek yok dedim.  en son 3 gün ince kendi kendine düzeldi yine nedense. ilk firsatta türktelekom a geçeceğiz annemlerin 3.5 yıldır öyle 10 kişi bağlanıyor dizi izleyen mi desen video fln hiç sorun olmadı üstelik onlar bizden az ödüyor.
tarafından
Sağolasın canım bilgilendirdiğin için
0 oy
(1,472 puan) tarafından
Biz kullanıyorduk fakat internet bi gitti 15 gün gelmedi teknik ekipte gelmedi o kadar aramamiza ragmen kapattırdik taahhutu ödeyip hemde çekmiyordu iyi oldu şu an türk telekom kullanıyoruz gayet memnunuz ilk 3 ay para almıyorlar

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 103 göst.
12 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Busra_yasar123 (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 48 göst.
30 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Deu (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 79 göst.
15 Kasım 2022 Diğer kategorisinde bbsradrkk (1,644 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.
14 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Hayatbanadaguldu1 (30 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,488 soru

23,608,091 cevap

306,252 kullanıcı

...