0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde (21 puan) tarafından
Emzirme döneminde sigara içen var mi aranızda. Bebeğim mememi tutmuyo günde 1 defa sagip veriyorum ne çıkarsa. Ama sigaraya başladım. Benim durumumda olan var mı 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben tavsiye etmem bir biberon da olsa ona geçiyor canim o pislik
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben de içiyorum hamileyken de iciyordum
(21 puan) tarafından
Vicdan yapiyo musun. Ben şu an niye içtim ki diye üzülüyorum. Ama aşırı derecede canim da istiyor
tarafından
Valla senelerdir içiyorum istedim bırakmak ama olmadı bağımlı lik yapamadım bırakamadım.cok sorun stres vardı hala da öyle ben de duramıyorum içmeden malesef.sütüm çok az ben de emzirmeye devam ediyorum ama çoğu mama dan besleniyor maalesef
(21 puan) tarafından
Benim de bebeğim kuvezden çıktı uzun zaman yoğun bakımda kaldı. Çıkınca da biberona alıştığı için mememi tutmadi. Ben günde 1 defa sagabiliyorum göğsümü diğer öğünlerde mama veriyorum. Napcam bilmiyorum hasta olurda sebebi ben olurum diye çok korkuyorum. Sonra diyorum her sey beni mi bulacak. Bırak sigarayı alkol alan anneler bile tanıyorum. Sapasaglamlar. Ben mi çok evham yapıyorum bilmiyorum
tarafından
Tabi icmesek daha iyi elbet zararı vardır
Bilmiyorum yani benim yengem hamileyken de sonrasında da sigara çok içermiş ama 3 çocuğu da sapasağlam.icmesek iyi yani ama içmeyen bilmiyor işte bagimlilik vücut istiyor.he bebeği için bırakan anneler var ama ben şahsen bırakamadım hayatım Altüst idi.anca azalttım
(21 puan) tarafından
Evet canım haklısın
(776 puan) tarafından
Ben de hamilelikten once birini kinadim ve bırakamadım west beyaz ictim tum degerleri 0.1 di 21 aylikken sutten kestim daha da dolu doluydu sütüm oğlum da da çok şükür bir sıkıntısı yok sigara kiyafetim baskaydi ve tabi kesinlikle balkonda içiyordum yaninda icmedim olabildigince dişlerimi fircaladim
tarafından
Evet ben de dikkat ettim ağız burun el yıkadım hep.ama süte geçmesine bişey yapamayız .bol yoğurt diyorlar.beyaz West he :) benim mavi lark.bi de uzun .tiiii
(776 puan) tarafından
Birakamayinca etkisi düşük olsun bari diye ona geçtim keske hiç icmeseydik
tarafından
Öyle tabii ben de çok isterdim hala da istiyorum bırakmayı ama yapamıyorum.
0 oy
tarafından
4 kuzenimde emmedi emdiklrri dönemdede kilo alımı olmadı pirinç unuyla büyüdü hepsi 
(21 puan) tarafından
Sütun tadını bozduğu için mi emmediler canim
tarafından
Evet ben fazla hatırlamıyorum ama anneleri emzirdiği zaman hatta mideleri çok bulanıp çıkartıyormuş emdiklerini
(21 puan) tarafından
Him anladim canim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 51 göst.
24 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde plns_01 (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 77 göst.
12 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ahmet&fatmanur (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 499 göst.
18 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Bernnn (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 98 göst.
9 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde glsm.ordu.12 (6 puan) tarafından soruldu

413,566 soru

12,450,009 cevap

46,279 kullanıcı

Kategoriler

...