Trendyol , n11 hepsi burada , çiçek sepeti Instagram'dan ayakkabı elbise ve etek aldım hiç sorun yaşamadım ama doğum sonrası için Korse siparişi verdim sayfa o kadar gerçekçi ki bir sürü takipçisi var. 99₺ye korse tayt ve atlet aldım kapıda ödeme ile bugün kargom geldi gelele içinde ne olduğu belirsiz sallama çaydan vardı. Görünce şok oldum bu zamana kadar ceyizimin %80nini internet uzerinden yaptım ama ilk defa güvenmediğim bir sayfadan yaptım . Eşim ödedi kargocuya parayı ona dahi dolandırildigi mi söylemedim söylesem bı daha netten alışveriş yaptırmaz. Whatsaptan mesaj attım engellediler , Instagramdan yazdım engellediler yorumlarda herkes dolandırildigini yazmış bugün sonra e devletten tüketici haklarına sikayet ettim. Pek bı sonuc çıkacağını sanmıyorum firming Korse adı sakın almayın hemen yorumu kaldırip engelliyorlar. Sayfayı şikayet edin lütfen
Cnm Instagram da şikayetim var yaz en üstteki sayfaya at spariş verdiğine dair delilin varsa direk şikayet ediyolar sayfa kitleniyo bide kimse alışveriş yapmiyo o şikayeti gördüğü için. Bende dolandirildim 390 TL çöpe gitti valla sonra bu sayfayı keşfettim ordan bakıyorum öyle alıyorum artık geçmiş olsun ☹️
KESKE ALMADAN ÖNCE BURDA SORSAYDIN BEN BURDAN ALDIM ARKADASIM DA BURDAN ALMIS O BANA ONERDI GÜVENİLIR SITE BENIM KI GELDI AMA HIC KULLANMADIM KARNIM HIC YOK COK ŞÜKÜR
1,488,516 soru
24,331,583 cevap
345,682 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın