0 oy
424 göst.
Diğer kategorisinde (1,663 puan) tarafından
Ben Namaz kılıyodum kızımda mühürümü alıp kaçıyordu Namaz kəlarken alamam diymi ... Neyse kayanna da mugtakdaydı kızım orda mühür elinden düşmüş yere kayanna başladı bunu verme çocua bak düşürdü parça parça oldu diye bende anne ben Namaz kılıyorum siz hörüyosunuz alsanıza desim ... Oda Yanında koy dedi yani kızımı ... Bende çocuğu kendime mi bağlayayıç çocuk işte gidiyor dedim bu kadar sizce abartmışmıyım?

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Muhurumu derken o ne ?
(1,663 puan) tarafından
Yok canım yapmıyoruz doğru bulmuyorum yapanlsrı da malesef bazen cahil bazı insanlar dinide kötüye yoruyor
tarafından
Ay aman Allah korusun çok feci bir görüntüydü :( bu arada kaynanan bebeği tutabilirmis tabi namaz kılarken de sen nasıl sahip cikicaksin o çocuğa
(932 puan) tarafından
Yalniz ne kadar saygılı bir insansiniz hayran kaldım doğrusu inancınız hakkında detaylı bir bilgim yok olması da gerekmiyor fakat hepimiz birbirimize saygı göstermek ya saygısızlıktan kaçınmak.icin sessizliği seçmeliyiz
tarafından
Evet bende çok hayran kaldım saygılı bir sohbet olmuş ♥️
(1,663 puan) tarafından
Teşekkür ederim arkadaşlar❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yok kaynanan da sıkıntı da.mühür ne ki merak ettim
(1,663 puan) tarafından
Üstde yazdım canım
0 oy
(7,788 puan) tarafından
Mühür ne kız . Yani onarin mudahe.etmesi gerek 

Namaz aadece hayati tehlikede bozulur diye biliyorum mesela bebek sobaya doğru gidiyor dokunacak vs gibi..
(1,663 puan) tarafından
Aynen canım zaten ciddi bir şey olsa bozardım ... Mühür taşı canım
0 oy
tarafından
Kaynanalr hep öyle söyler söyler susaŕ boşver 
0 oy
tarafından
Sen namaz kılıyorken kaynanan kızına müdahale edebilir 
0 oy
(734 puan) tarafından
Secdeden kalkarken eline al avucunda tut.Secdeye giderken koyarsın tekrar bişey olmaz.Muhuru kırması kötü olmuş kırıntıları saksının dibine koyuyorum ben çöpe atmasaydiniz
(1,663 puan) tarafından
Canım mesela bir elimi dolduruyor rukuz ederken elimiz dizime koyamıyorum ve ya tekbiride güzelce yapamıyorum
(734 puan) tarafından
Anladım kalkarken seccadenin köşesine koysan görür mü
(1,663 puan) tarafından
Canım aslında kızım uzakdı banao gelinceye kadar otururum ve kalkarken alırım dedim ama sağolsu ışık hızıyla geldi aldı ve uzaklaşdı ))) son zamanlar baya bir şımardı afacan
(734 puan) tarafından
Oyun sanıyorlar :)
(1,663 puan) tarafından
Aynen canım

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 489 göst.
1 Eylül 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,663 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,237 soru

23,855,277 cevap

320,064 kullanıcı